TESLA-ZAPER-GEO bioenergijski pripomočki za okrevanje, revitalizacijo, zdravo počutje in vrhunsko formo…

 

Teslov generator Profesionalna Teslova fontana
Teslov generator Profesionalna Teslova fontana

SKALARNI impulzi in TESLOV GENERATOR skalarnih valov

Genialno delo Nikole Tesla (1856-1943) je ključno pripomoglo tudi pri ozdravitvi njegove sestre. Ko je zbolela, se je posvetil izdelavi protimikrobnega predhodnika zaper naprav, ki je deloval protivnetno in je bil izjemno učinkovit. Teslov legendarni dosežek v službi človekovega zdravja pa je Teslov generator. Osnova njegovega delovanja je vrhunec njegovih izumov in raziskav pri izgradnji stolpov za brezžičen prenos energije na Long islandu in Van der Clif leta 1899. Teslovo delo na subtilnem nivoju univerzuma, ga je povezalo z osemherčno Zemljino atmosfersko resonanco, ki je bila šele 50 let kasneje uradno odkrita kot Schumannova resonanca. Dotaknil pa se je tudi skalarnih valov oziroma torzijskega polja, ki v tistem času prav tako še ni bilo uradno priznano s strani znanosti. Teslovi skalarni valovi so esenca Teslovega generatorja. Predstavljajo melodijo med-dimenzijskih prehodov v globino obstoja in vplivajo na energijski in fizično telo kot matrica, po kateri se vse oblikuje. Vračajo avtentični zapis življenja, ki se je zaradi notranjih in zunanjih pritiskov okolja izgubil. V človekovem organizmu obnavljajo subtilno ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov, rahljajo motnje v pretoku energije in zavesti ter vplivajo na obnovo organizma na telesni, čustveni, mentalni in duševni ravni ravni.

Nikola Tesla

 

TESLOVI SKALARNI VALOVI

Teslovi skalarni valovi so informacijsko-inteligentno polje, ki se v znanosti imenuje torzijsko oziroma skalarno in je esenca vesolja tako na makro nivoju pa vse do najbolj mikro nivoja podatomske ravni. Ta globoki nivo sovpada z enotnim poljem zavesti, zato se lahko v molitvi globoko v sebi naravnamo na okrevanje in izpolnitev ciljev, ki se s pomočjo Teslovih skalarnih valov po načelu sinhronicitete in podporo naravnih zakonov realizirajo v našem življenju. Teslovi skalarni valovi privlačijo v življenje blagor, rahljajo motnje, vračajo temeljno ravnovesje vseh življenjskih sistemov in prinašajo v srce spravo. Z njimi se lahko uglasimo v svoji zavesti z naravnanostjo na ozdravitev na podoben način, kot čuti mati za bolnega otroka, da bi ja ozdravel. Odzivajo se na molitev in lahko pospešijo lahko okrevanje, ko uradna medicina odpove.

 

Poglej Teslov generatorProfesionalna Teslova fontana v spletni trgovini >>

Poglej Teslov generatorBaterijska Teslova fontana v spletni trgovini >>

 

 

Teslov generator – Teslova fontana baterijska in profesionalna, 7 min film

Teslov generator – Teslova fontana, 3 min film

 

 

 

 

Velik Večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

VEČVALOVNI impulzi in VEČVALOVNI oscilator po dr. LAKHOVSKEM

Izum Teslovega generatorja pa je osnova za delo dr. Georges Lakhovskega (1869-1942). Tesla in Lakhovsky sta živela v istem času in sta se tudi srečala in sodelovala. Dr. Lakhovsky je bistvo Teslovega generatorja uporabil za nadgradnjo izuma svojega legendarnega večvalovnega oscilatorja, ki so ga v tistem času z velikim uspehom uporabljali v bolnišnicah, pri povrnitvi zdravja pa je pomagal milijonom ljudi po vsem svetu.

RADIOBIOLOGIJA

Večvalovni oscilator deluje na principu celične radiobiologije. Za spodbujanje in obnovo celic uporablja kratki val, ki ga naravno ojača z antenskimi obroči različnih velikosti. Rezultat je mreža medsebojno popolno usklajenih oscilacij mnogih frekvenc in valovnih dolžin v naravnem razmerju zlatega reza, med katerimi si vsak sklop celic najde svojo lastno, na kateri sprejema in oddaja energijo, zato se na njej okrepi. Celice prejmejo ustrezno energijsko spodbudo, ki jim godi in dvigne njihovo naravno moč, da lažje premagajo bolezen.

 

 

Dr. Georges Lakhovsky

T-LIMFOCITI

Večvalovne oscilacije ravno prav aktivirajo T-limfocite, da pravočasno prepoznajo in odstranijo bolne celice, obenem pa skrbijo, da ti ne postanejo preveč agresivni in da ne napadajo telesa v obliki avtoimunih bolezni. Večvalovni oscilator je elkisir za avtoimune bolezni, ker med mnogimi nalogami, ki jih opravlja v našem telesu, stabilizira T-limfocite. Originalni velik večvalovni oscilator deluje na napajanje, terapije pa trajajo omejen čas 10-15 minut dnevno.

LAKITES

Lakites je večvalovni oscilator, ki ima avtentične dimenzije prvih sedmih obročev in vgrajeno zunanje napajanje. Dimenzioniran je tako, da je aktiven trajno skozi vse leto in noč in dan nagovarja naše celice, da okrepijo svojo naravno moč in premagajo bolezen in mikrobe kot povzročitelje bolezni. Ima nastavek za pritrditev na zid, obenem pa je samostoječ in ima zadaj oporo, da ga lahko postavimo na polico, v vitrino ali pa za dnevno terapijo na mizo za 15 minut tik pred seboj.

LAKITES Tesla-Zaper-Geo program bioenergijskih pripomočkov Vibracijsko samozdravljenje
LAKITES večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

 

 

10 sekundni posnetek delovanja velikega Večvalovnega oscilatorja po dr. Lakhovskem:

Aktivni večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovskem, 1 min film

Poglej večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovskem v spletni trgovini >>

 

 

 

 

 

 

.

Dr. Royal Radmond Rife

RIFE GENERATOR in PROTIMIKROBNI impulzi

Dr. Royal Radmond Rife (1888-1971) pa je izumitelj prav tako legendarnega Rife generatorja. To je ogromna naprava, skonstruirana tako, da z močnim poljem deluje na mikrobe, ki dokazano v nekaj minutah podležejo in odmrejo. Svoje raziskave uničevanja bolezenskih mikrobov kot povzročiteljev bolezni je spremljal na izjemnih mikroskopih velikih povečav, ki jih je prav tako sam izumil, ker takšnih povečav v tistem času še ni bilo. Za vsako vrsto bolezenskega mikroba oziroma bolezni je eksperimentalno ugotovil posamezno frekvenco in v mnogih letih svojega raziskovanja objavil obsežno listo mikrobov in njihovih frekvenc, pri katerih podležejo in odmrejo. Bil je briljanten zdravnik in dosegal je izjemne, rezultate ozdravitev, ki jih je potrdil ob prisotnosti zdravniških konzilijev, ki so spremljali njegova zdravljenja.

 

 

Zapy-Rife

Poglej Zapy-Rife generator v spletni trgovini >>

 

Kandida napada celo telo.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Trichinela zajeda mišice.
Giardia lambia škoduje prebavilom.
Antameboa histolitica dela ognojke v črevesju in pljučih.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Zaper Zaperino
Zaper Zaperino

ZAPER impulzi in ZAPER pripomočki

Dr. Hulda Clark (1928-2009) je bila vse življenje neodvisna raziskovalka in zdravnica, ki je nadgradila delo dr. Rife z izumom majhne osebne naprave za odpravljanje mikrobov, ki jo ima lahko vsak človek pri sebi in jo uporablja skupaj z vso svojo družino po potrebi. Na vrhuncu svojega življenja je skupaj s svojim sinom izumila zaper, to je majhna elektronska naprava žepnega formata za zatiranje mikrobov v človeškem organizmu. Uvedla je dve bioresonančni sondi, ki ju pacient oprime vsako v svojo dlan in preko katerih telo prejme ustrezne bioelektrične tokove, ki organizem krepijo, mikrobi pa jih ne prenesejo, njihova ovojnica poči in odmrejo. Na začetku je uporabljala 3 minute terapije za vsako vrsto mikrobov na njihovi lastni valovni dolžini, dnevna terapija je za vsakega pacienta trajala po 10 ur in več. Poleg tega je bilo treba terapijo redno ponavljati, ker se človek vedno znova lahko okuži ali pa zakisa, mikrobi pa se na zakisani podlagi lahko hitro razrastejo. Najbolj hitri se že v slabi uri podvojijo. Čisto slučajno je skupaj s svojim sinom odkrila, da pri uporabi zaper frekvence 30 kHz, ki tedaj še ni bilo znano, da je to piramidna frekvenca, uniči vse vrste mikrobov na en mah v pičlih 7 minutah. To je bil velik korak naprej, ki je skrajšal dnevno zaper terapijo na nekaj minut. Odtlej je za terapije uporabljala samo zaper frekvenco 30 kHz, ki odpravlja vse vrste mikrobov istočasno in zato ni potrebno poseganje po drugih, specifičnih frekvencah za posamezne vrste mikrobov. Poleg tega, da je to zelo zamudno, je celo nemogoče zaobjeti vse obstoječe vrste mikrobov, ki lahko nadlegujejo človeka, ker so preveč raznoliki, pa še z mutacijo spreminjajo svojo obliko.

Dr. Hulda Clark

Za skrajšano obliko terapije pa je odkrila, da je zelo pomembno izvajati terapijo trikrat 7 minut zapored s presledkom 20 minut med dvema terapijama. To je zato, ker ko odmrejo večje bakterije, se iz njih sprostijo manjši mikrobi kot so virusi, ki podležejo v naslednjih 7 minutah terapije, kar ponovimo še tretjič, da je dnevna terapija popolna. Ker zaper terapija ne posega v prebavila, pa je predpisala tradicionalno zeliščno podporo v obliki tinktur črni oreh in pelin, pa bio klinček, ki preženejo mikrobe tudi iz njihovih skrivališč v žolčnih in ledvičnih kamnih in tumorjih. Napisala je veliko knjig, v slovenščino je prevedena: Terapija za vse bolezni.

Knjiga dr. Hulda Clark

Poglej Zaper-Zaperino v spletni trgovini >>

Pod mikroskopom posnet 2 minutni film, ki kaže, kako mikrobi v par minutah odmrejo pod vplivom ZAPER delovanja: najprej je blokirana smer gibanja mikrobov, potem plapola in poči njihova ovojnica. Pri večini se to zgodi že v nekaj sekundah. Samo najbolj trdovratni mikrobi zdržijo minuto ali dve, sedem minut pa je potrebno za poln učinek na vseh različnih vrstah mikrobov, zato terapije ni potrebno podaljševati.

http://www.youtube.com/watch?v=kELJRX9WsiQ

.

Tinkturi črni oreh in pelin ter bio klinčki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bionis in Bionizator

GEO impulzi in GEO pripomočki

Petdeset let po Nikoli Tesli pa je nemški znanstvenik Winfried Oto Schumann izračunal Zemljino atmosfersko dejavnost med njenim površjem in ionosfero, ki sta oddaljeni cca 55 km. Ker je ta razdalja konstantna, prav tako premer Zemlje in njen obseg, niha ta naravni električni kondenzator s frekvenco cca 8 Hz. Matematično izračunana vrednost je 7,83 Hz in se imenuje frekvenca Schumannove resonance po raziskovalcu in predstavlja Zemljine atmosferske geo impulze.

SCHUMANNOVA RESONANCA

V naravi pa frekvenca Schumannove resonance dnevno odstopa plus-minus pol herca zaradi ciklusa dneva in noči, Sončeve aktivnosti, atmosferskih dejavnikov, Luninih ciklusov in temperature. Njena moč je lokalno odvisna od aktivnosti neviht s strelami, ki naravno naelektrijo Zemljino atmosfero in ohranjajo Schumannovo resonanco. Skupek celotne aktivnosti strel v Zemljini atmosferi generalno polni Zemljino atmosfero z električno energijo in omogoča trajen pojav Schumannove resonance, brez katere ni življenja. V naravi pa se v manjši pridruži Schumannovi resonanci še istočasna serija frekvenc kot so 14,3Hz, 20,8Hz, 27,3Hz in 33,8Hz. Ti piki ponazarjajo beta frekvence možganskih impulzov, zato nimajo enako krepčilnega vpliva na okrevanje in psihofizično spodbudo vitalnosti kot osemherčni bioritem geo impulzov Schumannove resonance.

 

Dr. Otto Winfried Schumann
Schumann diagram

 

OSEMHERČNI ALFA IMPULZI MOŽGANOV

V milijonih let se je življenje izoblikovalo v Zemljinih atmosferskih pogojih, zato ne preseneča, da oddajajo človeški možgani v svojem najbolj usklajenem, to je alfa stanju, prav osemherčni bioritem bioelektričnih impulzov. Takšni geo impulzi obogatijo osemherčno možgansko aktivnost, ki sinhronizira obe možganski polovici za usklajeno krmiljenje vseh življenjskih procesov, vodenih iz možganov. Izboljšajo življenjske procese, tako da smo bolj zbrani počutimo bolj sproščeno in bolj dinamični.

Poglej Bionis v spletni trgovini >>

Poglej Bionizator v spletni trgovini >>

 

 

 

Osemherčni bioritem GEO impulzov Schumannove resonance 8Hz oddajajo GEO pripomočki:

GEO-AS (prenosen za v avto, žep, torbico)

BIONIS (prenosen, povsod je lahko z nami)

GEO-LIFE (angleški napisi)

BIONIZATOR (družinski, z možnostjo izklopa in dodatne 24Hz nastavitve)

ZAPER-ZAPERINO (proti vnetjem, infekcijam, mikrobom)

ZAPPER 3 – Terapija z bioresonančnimi impulzi (proti vnetjem, infekcijam, mikrobom)

ZAPPER-GEO (osemherčni zaper)

 

Osemherčna Schumannova nastavitev na 8Hz je možna tudi na:

ZAPY-RIFE (računalniško krmiljen Rife generator)

GEONIZATORJU (za theta healing)

BIOVITONIKU (za priklop v računalnik, pametni telefon, audio in mp3).

 

Samo piramidno zaper 30 kHz nastavitev ima:

ZAPPER-ZAPPER (protimikrobni zaper)

 

Delta nastavitev ima:

OCEAN (za spanje, globinsko obnovo, razkisanje, mineralizacijo in hidracijo telesa)

 

Večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem:

LAKITES (trajno aktivni večvalovni dr. Lakhovsky oscilator)

 

Teslov program so štirje tipi  TESLOVIH GENERATORJEV:

PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA (za podporo terapevtom pri terapevtskem delu)

BATERIJSKA TESLOVA FONTANA (za domačo uporabo za hišo)

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR (za stanovanje)

TESLOV MEDALJON (za osebno uporabo)