Geonizator

GEONIZATOR za znameniti ‘theta’ healing’ z zvezno nastavitvijo 2-24Hz

Uporablja se za znameniti theta-healing. Oddaja magnetno energijsko polje za boljšo kapilarno prekrvavitev, večjo umsko zbranost, izgradnjo kostne mase pri osteoporozi, celjenje kosti po poškodbah, lajšanje telesnih bolečin, informiranje hrane in pijače, izboljšanje celične presnove in za zaščito pred električnim smogom in geo-patogenim sevanjem. Z zasukom gumba z zvezno nastavitvijo 2-24Hz po želji izberemo frekvence v območju delta, theta, alfa in beta valov za različna področja terapevtske uporabe. Theta območje pomaga k bolj zdravim občutkom in notranji naravnanosti, ki na podzavestni ravni resetira boleče vzorce in prebuja ustvarjalne poti za blagodejno zdravje in počutje.

121.00 

Kategorija: .

Opis

GEONIZATOR oddaja magnetno energijsko polje in ima zvezno nastavitev frekvence v območju 2-24Hz, ki zajema THETA, DELTA, ALFA in BETA valove. Posamezna področja frekvenc izbiramo z zasukom gumba. GEONIZATOR trajno nastavimo na  Zemljino in z njo resonančno Schumannovo osemherčno atmosfersko valovanje 8Hz, da uživamo dobrobiti alfa uskladitve v vsakdanjem življenju za boljše krmiljenje vitalnih življenjskih procesov, vodenih iz možganov in za boljšo medcelično komunikacijo. To je osnova revitalizacije zdravja in podpora delu na sebi, vsake tri mesece pa samo zamenjamo baterijo.

Občasno pa za theta terapijo izberemo frekvence theta obnmočja 3-7Hz, pri čemer se za pol ure ali vsaj nekaj minut udobno namestimo v prostoru, kjer je GEONIZATOR in se z naravnanostjo na Božjo luč usmerimo k podoživetju občutka varnosti, ljubljenosti in popolne življenjske sprejetosti. Tudi če zaspimo in so v prostoru theta impulzi več ur, je to blagodejno za organizem. Ni pa priporočljiva trajna nastavitev na theta frekvence non-stop noč in dan, temveč le v času aktivnega dela na sebi. Za trajno nastavitev izberemo srčiko alfa območja 8-10Hz. 

  • DELTA valovi so v območju 0-3Hz. Naravno jih ustvarjajo človekovi možgani v času globokega spanja brez sanj. Takrat doživljamo najgloblji počitek in popolno psihofizično obnovo. Zaradi neugodnih in stresnih življenjskih situacij ter notranjega nemira smo nemalokrat prikrajšani za tako globok počitek, spanje je bolj plitko in polno raznih vtisov in sanj. DELTA valove uporabljajo zelo poglobljene metode podpore samozdravilnim procesom.
  • THETA valovi so v območju 3-7Hz. Nastajajo v človekovih možganih v času spanja s sanjami in pod hipnozo. THETA valovi privabljajo theta območje in se uporabljajo za vstop in razreševanje bolečih vtisov, ki so zasidrani globoko v podzavesti in niso zavestno dosegljivi v času budnosti. Mnogi terapevti uporabljajo THETA valove kot podporo svojim bioenergijskim in drugim seansam za preprogramiranje stresnih vzorcev odzivanja, nezdravih navad in podzavestnih notranjih nagnjenj, ki motijo pretočno psihofizično delovanje organizma. Najbolj znana je metoda THETA HEALING, ki je razširjena tudi pri nas.
  • ALFA valovi so v območju 7-14Hz, njegova srčika je med 8-10Hz. Oddajajo jih človekovi možgani v času spočite in poglobljene budnosti, ko se dobro počutimo, ko smo srečni, ustvarjalni in zadovoljni. Njihova osnova je notranji občutek varnosti. ALFA impulzi nastajajo v dinamičnem procesu ustvarjalno intuitivnega razmišljanja, ko imamo navdih in se meje našega dojemanja razširijo. ALFA valovi se ujemajo z Zemljino in z njo resonančno Schumannovo atmosfersko frekvenco, ki naravno krepi umsko in telesno zmogljivost za lažje učenje in reševanje delovnih in življenjskih nalog in izzivov.
  • BETA valovi so v območju nad 14Hz. So plod možganske aktivnosti v običajnem budnem stanju. Nastavitev na BETA valove služi za poživitev iz zastalega, otrplega ali melanholičnega počutja. Občasna nastavitev na bioenergijsko frekvenco 24Hz je dobrodošla za dvig življenjske energije. Včasih pa tudi za protibolečinsko terapijo pol ure na dan, a ne pred spanjem, ker lahko poživlja in prebuja.

Vse nastavitve geo pripomočkov kot so GEONIZATOR (tudi BIONIZATOR in ostali) ustvarjajo boljši kapilarni pretok in pospešijo vezavo kisika na krvni hemoglobin, v katerem je vezano železo kot najbolj feromagneten element. Pospešijo ionski celični pretok tudi v kostnih celicah, v katerih v dentinskih, keratinskih in kolagenskih vlaknih sprožajo ‘piezoelektričnipojav. Aktivirajo bioelektrični naboj za spodbudo izgradnje kostne mase pri poškodbah za hitrejše in bolj trdno celjenje kosti in obnovo tkiv. Izboljšajo prekrvavitev možganov za učinkovito intelektualno delo in študijsko zbranost, za lažje učenje in boljše počutje, za informiranje vode, hrane in pijače ter kot zaščitna mikroklima pred tehničnimi, vodnimi in zemeljskimi sevanji (Hartmann, Curry in drugimi).

GEONIZATOR uporabljamo trajno nastavljen na osemherčni Schumannov energijski bioritem, vse ostale nastavitve pa omejen čas 30-60 minut, ki se lahko podaljša tudi na več ur. Položimo ga lahko poleg računalnika, postelje ali v osrednji prostor v hiši, kjer se zadržuje vsa družina, na primer dnevno sobo ali pa na polico v predsobi, iz katere se vstopa v vse ostale prostore. Najmočneje pokriva prostor 20 kvadratnih metrov. Uporabe ni možno predozirati.

Pravokotna 9V baterija deluje pri trajni uporabi 3 mesece. Dimenzije so 12,5×8,5x5cm (garancijska doba je 1 leto).