Geonizator geo impulzi za theta healing samozdravljenje

GEONIZATOR za znameniti ‘theta’ healing’ z zvezno nastavitvijo 2-24Hz

GEONIZATOR se uporablja se za THETA samozdravljenje z nastavitvijo na THETA frekvenco 3Hz za celično energijsko PREPROGRAMIRANJE telesa. Z zveznim zasukom gumba 2-24Hz po želji izberemo frekvence tudi v območju DELTA, ALFA in BETA valov za različna področja terapevtske uporabe.

THETA območje pomaga tudi k bolj zdravim občutkom in pristni celični naravnanosti. Na podzavestni ravni sodeluje v RESETIRANJU neželenih navad in bolečih čustvenih vzorcv, ki so tudi vzrok bolezni. Prebuja ustvarjalne poti za blagodejno zdravje in počutje ter življenjski uspeh in preboj na vseh področjih.

131.00 

Opis

GEONIZATOR oddaja magnetno energijsko polje geo impulzov in ima zvezno nastavitev frekvence v območju 2-24Hz, ki zajema THETA, DELTA, ALFA in BETA valove. Posamezna področja frekvenc izbiramo z zasukom gumba.

Pri RUTINSKI vsakodnevni uporabi GEONIZATOR trajno nastavimo na  Zemljino in z njo resonančno Schumannovo osemherčno atmosfersko valovanje 8Hz, da uživamo dobrobiti ALFA uskladitve za boljše krmiljenje vitalnih življenjskih procesov, vodenih iz možganov in za boljšo medcelično komunikacijo. To je osnova revitalizacije zdravja in podpora delu na sebi, vsake tri mesece pa samo zamenjamo baterijo.

Za THETA terapijo CELIČNEGA PREPROGRAMIRANJA izberemo frekvence THETA območja 3-7Hz, od katerih je za 3Hz najbolj učinkovita. V naravi je bolj poudarjena ponoči, ko Schumannova frekvenca naravno nekoliko oslabi in ima posebne lastnosti prodiranja skozi materijo. Schumannov učenec je za THETA frekvenco odkril, da ima na telo izjemne učinke RESETIRANJA telesnega energijskega sistema.

V celičnem THETA resetiranju se za pol ure ali vsaj nekaj minut udobno namestimo v prostoru, kjer je GEONIZATOR in se z naravnanostjo na Božjo luč usmerimo k podoživetju občutka varnosti, ljubljenosti in popolne življenjske sprejetosti. Tudi kadar zaspimo in so v prostoru THETA impulzi več ur, je to blagodejno za organizem. Ni pa priporočljiva trajna nastavitev na THETA frekvence non-stop vsak dan, temveč le v času aktivnega dela na sebi. Za trajno nastavitev izberemo srčiko ALFA območja 8Hz.

Theta samozdravljenje THETA 3-7Hz ALFA 8-12Hz DELTA 1-2Hz

DELTA valovi so v območju 1-2Hz. Naravno jih ustvarjajo človekovi možgani v času globokega spanja brez sanj. Takrat doživljamo najgloblji počitek in popolno psihofizično obnovo. Zaradi neugodnih in stresnih življenjskih situacij ter notranjega nemira smo nemalokrat prikrajšani za tako globok počitek, spanje je bolj plitko in polno raznih vtisov in sanj. DELTA valove uporabljajo zelo poglobljene metode podpore samozdravilnim procesom.

THETA valovi so v območju 3-7Hz. Nastajajo v človekovih možganih v času spanja s sanjami in pod hipnozo. THETA valovi privabljajo theta območje in se uporabljajo za vstop in razreševanje bolečih vtisov, ki so zasidrani globoko v podzavesti in niso zavestno dosegljivi v času budnosti. Mnogi terapevti uporabljajo THETA valove kot podporo svojim bioenergijskim in drugim seansam za preprogramiranje stresnih vzorcev odzivanja, nezdravih navad in podzavestnih notranjih nagnjenj, ki motijo pretočno psihofizično delovanje organizma. Najbolj znana je metoda ‘THETA HEALING’, ki je razširjena tudi pri nas.

ALFA valovi so v območju 7-14Hz, njegova srčika je med 8-10Hz. Oddajajo jih človekovi možgani v času spočite in poglobljene budnosti, ko se dobro počutimo, ko smo srečni, ustvarjalni in zadovoljni. Njihova osnova je notranji občutek varnosti. ALFA impulzi nastajajo v dinamičnem procesu ustvarjalno intuitivnega razmišljanja, ko imamo navdih in se meje našega dojemanja razširijo. ALFA valovi se ujemajo z Zemljino in z njo resonančno Schumannovo atmosfersko frekvenco, ki naravno krepi umsko in telesno zmogljivost za lažje učenje in reševanje delovnih in življenjskih nalog in izzivov.

BETA valovi so v območju nad 14Hz. So plod možganske aktivnosti v običajnem budnem stanju. Nastavitev na BETA valove služi za poživitev iz zastalega, otrplega ali melanholičnega počutja. Občasna nastavitev na bioenergijsko frekvenco BETA valov 24Hz je dobrodošla za dvig življenjske energije. Včasih pa tudi za protibolečinsko terapijo pol ure na dan, a ne pred spanjem, ker lahko poživlja in prebuja.

Geonizator v roki 2

Vse nastavitve geo pripomočkov kot so GEONIZATOR (tudi BIONIZATOR in ostali) ustvarjajo energijske pogoje za boljši KAPILARNI pretok in pospešeno vezavo KISIKA na krvni hemoglobin, v katerem je vezano železo kot najbolj feromagneten element.

Tudi za pospešen ionski celični pretok v KOSTNIH celicah, v katerih v dentinskih, keratinskih in kolagenskih vlaknih sprožajo ‘piezoelektrični’ pojav.

S tem vplivajo na okrepljen bioelektrični naboj za spodbudo izgradnje kostne mase pri poškodbah za hitrejše in bolj trdno celjenje kosti in obnovo tkiv.

Izboljšajo energijsko osnovo za prekrvavitev možganov za učinkovito intelektualno delo in študijsko zbranost, za lažje učenje in boljše počutje.

Služijo za informiranje vode, hrane in pijače ter kot zaščitna mikroklima pred tehničnimi, vodnimi in zemeljskimi sevanji (Hartmann, Curry in drugimi).

GEONIZATOR uporabljamo trajno nastavljen na osemherčni Schumannov energijski bioritem, vse ostale nastavitve pa omejen čas 30-60 minut, ki se lahko podaljša tudi na več ur. Položimo ga lahko poleg računalnika, postelje ali v osrednji prostor v hiši, kjer se zadržuje vsa družina, na primer dnevno sobo ali pa na polico v predsobi, iz katere se vstopa v vse ostale prostore. Najmočneje pokriva prostor 20 kvadratnih metrov. Uporabe ni možno predozirati. V času THETA terapije ga lahko imamo v svoji bližini na nočni omarici ali na mizici. Enako velja za vse BETA nastavitve vključno z bioenergijsko frekvenco 24 Hz. DELTA valovi 2Hz pa so lahko priključeni čez noč.

Pravokotna 9V baterija deluje pri trajni uporabi 3 mesece. Dimenzije so 12,5×8,5x5cm (garancijska doba je 1 leto).

Theta samozdravljenje >>

Celično preprogramiranje >>