Bionis

BIONIS prenosni osemherčni oddajnik Schumannovih geo impulzov 8Hz za bistre možgane

Bionis oddaja GEO impulze v osemherčnem energijskem bioritmu Schumannove resonance za zdravo počutje in bister um, ki ga lahko imamo povsod s seboj na izpitih, nastopih, sestankih, zmenkih ob delu za računalnikom in doma.

BIONIS je prenosen geo pripomoček za energijsko revitalizacijo in pospešeno okrevanje po naporih in boleznih. Z geo impulzi aktivira ugodne alfa valove v možganih, ki usmerijo razpoložljivo energijo v prebavo, da telo lažje razgradi dragocena hranila, zelišča in dodatke k prehrani in potegne iz njih bogate biološke učinkovine ter jih dostavi do vseh celic (biorazpoložljivost).

Geo impulzi pospešujejo izgradnjo kostne mase, izboljšajo kapilarno prekrvavitev in umsko zbranost za lažje učenje in manj treme pred izpiti in javnimi nastopi. Zmanjšajo depresijo in živčno napetost, odnose naredi bolj pretočne.

Bionis deluje trajno brez izklapljanja in naš dom bogati z oddajanjem ugodne osemherčne energije geo impulzov. Geo impulzi odpravljajo posledice elektrosmoga. Energijsko napolnijo sinapse kot povezave med živčnimi celicami za lajšanje telesnih bolečin. Ustvarjajo ugoden ambijent in feng-šui prostora.

Bionis najbolj aktivira prostor 20 kvadratnih metrov in ima enako moč in domet kot Bionizator in Geonizator.

66.00 

Opis

BIONIS energijsko harmonizira prostor v bioritmu Schumannove resonance in pri človeku spodbuja ugodno alfa stanje, sproščene in poglobljene budnosti, v katerem se lažje soočamo z vsakodnevnimi poslovnimi in privatnimi izzivi. Medsebojni odnosi postanejo bolj pretočni in prijetni. Spodbuja hormone sreče in naravno nastajanje melatonina za globinsko psihofizično obnovo. Z oddajanjem GEO impulzov izboljša medsebojno koordinacijo organov in tkiv za zdravo počutje in vrhunsko formo.

Z oddajanjem GEO impulzov vpliva BIONIS na boljšo prebavo in biorazpoložljivost zaužitih hranil, zelišč in dragocenih dodatkov k prehrani, da se ustrezno razgradijo in lažje pridejo do vseh celic. GEO impulzi obogatijo naravni možganski bioritem z ugodnimi alfa valovi, ki varčujejo s telesno energijo in jo usmerijo v prebavni in imunski sistem. To je za zdravje in počutje zelo krepčilno. Še posebej kadar uživamo dragocena biološka hranila je pomembno, da se v zakisani presnovi ne izločijo napol nepredelana. GEO impulzi spodbujajo telesni metabolizem in vsrkavanje bioloških učinkovin v vse celice, ki jih potrebujejo in ki so jim namenjene.

GEO impulzi lajšajo bolečine vseh vrst, izboljšajo prekrvavitev in izgradnjo kostne mase pri osteoporozi. Zmanjša se dovzetnost za telesne bolečine, dvigne se bolečinski prag. Bolečine se omilijo in izginejo. Sinapse so vezi med dvema nevronoma, pod vplivom geo impulzov se okrepijo in ne prenašajo več vseh bolečinskih dražljajev. GEO impulzi v kostnih celicah sprožajo piezoelektrični učinek povečanega ionskega pretoka kisika in hranil, zato se gradi kostna gostota pri osteoporozi, poškodovane kosti pa se hitreje in bolj trdno zarastejo. dražljajev. Povečajo tudi športno zmogljivost, delovno storilnost in umsko zbranost pri študijskem delu in učenju. V 3-5 minutah ugodno informirajo hrano in pijačo.

Manj je tudi depresije in tesnobnega počutja. V ta namen položimo BIONIS na grodnico, medtem ko ležimo in počivamo. Ublaži se tudi živčna napetost. Aktivira se ne-stresno parasimpatično živčevje in deseti možganski živec vagus, ki uravnoteža vitalne življenjske funkcije, s tem ko zaobjema žrelo, sapnik, srce, pljuča, želodec in trebušno votlino. Sprošča in pomirja organe, da imajo dovolj kisika in da lahko optimalno delujejo. Obenem vrača subtilno jin – jang energijsko ravnovesje in homeostazo, to je medicinski izraz za fiziološko ravnovesje, v katerem je vsebnost kisika, elektrolitov in glukoze v krvi regulirana v okviru normalnih vednosti, vključno z volumnom telesnih tekočin, telesno temperaturo in vsemi ostalimi življenjsko pomembnimi parametri.

Železo v krvnem hemoglobinu v rdečih krvničkah veže pod vplivom GEO impuzov več kisika, odpre se kapilarni obtok in izboljša prekrvavitev. Še posebej je to pomembno v venoznih kapilarah, v katerih rado prihaja do zastojev, otekanja in vnetja. Izboljša se tudi prekrvavitev možganov, zato je manj pozabljivosti in demence. Ker so vsi življenjski procesi vodeni iz možganov, pa se izboljša splošno počutje in pospeši okrevanje. Endokrina žleza češarika proizvaja več melatonina in hormonov sreče, stresni hormoni pa se pod vplivom GEO impulzov BIONISA hitreje razgradijo. Vzamemo ga lahko v žepu s seboj na sprehod ali na zmenek, na izpit ali vsak pomemben dogodek, kjer je potrebno uravnotežen odziv brez treme in brez da zablokiramo.

BIONIS postavimo na nočno omarico, ker smo v spalnici veliko število ur v njegovi neposredni bližini. Lahko je pri računalniški mizi ali pa v dnevni sobi, kjer se zadržuje vsa družina. Položimo pa ga lahko tudi na polico v predsobo, kjer se pogosto gibljemo ob njem na poti iz kuhinje v dnevno sobo in spalnico in imamo tako pokrit osrednji prostor celotnega stanovanja.

Vsak letni čas (vsake 3 mesece) zamenjamo 9V pravokotno baterijo, letni strošek za štiri baterije je 2 eur. Dimenzije so 7x4x2,5 cm (garancijska doba je 1 leto).

BIONIS JE PRIJATELJ V HIŠI, KI NE SME MANJKATI V NOBENEM DOMU ALI PISARNI >>

BIONIZATOR >>

BIONIZATOR za bioenergijo in izgradnjo kostne mase