OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIONIZATOR za bioenergijo in izgradnjo kostne mase

Ima dve nastavitvi GEO impulzov za revitalizacijo in okrevanje, osemherčni Schumannovi impulzi 8 Hz za vsakodnevno uporabo in bioenergijski impulzi 24 Hz za občasno dnevno poživitev in proti bolečinam.

BIONIZATOR oddaja GEO impulze naravne atmosferske energije Zemlje, ki izboljšajo kapilarni krvni obtok in umsko zbranost. Spodbujajo alfa valovanje možganov za dobro počutje dinamične in spočite budnosti, blažijo čustveno in mentalno napetost in zmanjšajo depresijo, telesne bolečine in osteoporozo.

Piezoelektrični‘ učinek geo impulzov sproža ionski pretok hranil in kisika v kostnih celicah za trdnejše kosti. Pospešuje obnovo tkiv in kosti pri poškodbah in osteoporozi za spodbudo izgradnje kostne mase.

BIONIZATOR energijsko čisti in aktivira naš dom in vpliva na bolj pretočne medsebojne odnose.

121.00 

Kategorija: .

Opis

BIONIZATOR pomaga organizmu z oddajanjem GEO impulzov, ki:

 • ustvarjajo ‘piezoelektrični‘ učinek na kostne celice za izboljšanje kostne mase
 • izčistijo mrtvo organsko snov in zakisanost (ki je hrana vsem parazitom, bakterijam in virusom),
 • varujejo pred posledicami električnega smoga in geopatogenega sevanja (Hartmann, Curry itd),
 • spodbujajo imunsko odpornost (krvni in limfni obtok),
 • vračajo psihofizično ravnovesje (homeostazo),
 • spodbujajo alkalno presnovo v celicah in tkivih (brez procesov gnitja in zakisanosti),
 • preprečujejo zastajanje odpadnih organskih kislin, ki povzročajo zakisanost,
 • usklajujejo levo in desno možgansko polovico za zbrano umsko delo in učenje (alfa stanje 8 Hz),
 • aktivirajo vagus (deseti in obenem najdaljši možganski živec, ki izhaja iz možganov in zaobjema srce, sapnik, žrelo in želodec) kot parasimpatično živčevje, ki deluje proti stresu,
 • zmanjšajo telesne bolečine vseh vrst (okrepijo sinapse, to so povezave med živčnimi celicami).

UPORABA BIONIZATORJA:

 • Redno in trajno uporabljamo nastavitev na GEO frekvenco 8 Hz, to je pretežni del uporabe.
 • Nastavitev na 8Hz uporabljamo trajno, brez izklapljanja, vsake 3 mesece zamenjamo 9V baterijo.
 • Občasno pa na trojnem stikalu uporabimo tudi nastavitev na BIO frekvenco 24 Hz: na primer pri bolečinah v križu položimo BIONIZATOR na sončni pletež (pleksus solaris), to je mesto pod popkom in ga pustimo delovati 30-60 minut.
 1. Frekvenca 24 Hz organizem tudi spodbuja, kadar potrebuje trenutno poživitev, zato jo uporabljamo TEKOM DNEVA (24 Hz je frekvenca beta možganskega valovanja budnega stanja).
 2. Frekvenco 8 Hz pa lahko neomejeno uporabljamo kadarkoli, tudi ZVEČER in PONOČI, trajno in brez izklapljanja.
 3. BIONIZATOR se uporablja 30-60 minut vsakodnevno kot terapija, takrat ga položimo ga tik ob telo oziroma na telo.
 4. BIONIZATOR postavimo tudi v prostor (pokriva 20 kvadratnih metrov): na delovno mizo, pult, nočno omarico, ob vzglavniku ali čimbolj blizu mesta, kjer se največ zadržujemo ali pa v predsobi, kjer stalno hodimo mimo. Najboljše je, da BIONIZATOR pustimo vključen non-stop (trajno, enkrat mesečno zamenjamo 9V pravokotno baterijo za 0,5 eur).

BIONIZATOR služi kot podpora pri izgradnji kostne mase pri osteoporozi. Oddaja GEO-impulze, to je magnetno energijsko polje Zemljine in z njo resonančno Schumannovo atmosfersko valovanje 8Hz, ki v kostnih celicah ustvarja tako imenovanipiezoelektrični učinek. To pomeni, da se v kolagenskih, keratinskih in dentinskih vlaknih KOSTNIH CELIC aktivira njihov naravni in lastni električni naboj, ki sproža spodbudo za pospešen ionski bioelektrični pretok, ki v otrple kostne celice vsrka hranila, kisik in minerale, izčrpa pa odpadne snovi.

Kostne celice se dobesednozbudijoinzaživijo. Poškodovane ali zlomljene kosti se tudi hitreje in bolj trdno zacelijo. V uradni medici je za pospešitev celjenja zlomljenih kosti ter pri kompliciranih zlomih magnetna energijska terapija med najbolj priznanimi in raziskanimi. Zlomljene kosti se hitreje in bolj trdno zarastejo.

Bionizator ustvarja piezoelektrični učinek za izboljšanje kostne gostote

Na podoben način deluje BIONIZATOR tudi na vse druge celice, organe in tkiva v duhu obnove in poživitve. Znano je, da ugodno deluje tudi na umsko zbranost pri napornem mentalnem delu, učenju ali študiju. Izboljša se spomin in kapaciteta procesiranja možganov pri reševanju učnih, delovnih in življenjskih nalog in izzivov. (Kot vse mišice, tkiva, srce in živčevje tudi možgani delujejo z ustvarjanjem bioelektričnih impulzov. Delovanje srca se meri z EKG aparaturami, delovanje možganov pa z EEG.)

Kadar smo izpostavljeni stresu in vplivom okolja kot je električni smog, umetna hrana in svetloba ter nezdravim navadam, se bioelektrični celični potencial v telesu zmanjša. Takrat smo bolj dovzetni za fizične in psihične bolečine, težje si opomoremo od raznovrstnih pritiskov. Organizmu primanjkuje energije za učinkovito procesiranje vsakdanjih življenjskih izzivov.

BIONIZATOR dovaja telesu energijo in ugodno deluje na zmanjšanje kroničnih bolečin v sklepih, vratu, hrbtenici, kolenu, kolku ter pri glavobolu. Celice živčevja so manj dovzetne za bolečino, kadar oddajajo močnejše bioelektrične impulze kot jih ima bolečinski dražjaj. Pod vplivom BIONIZATORJA se dvigne celični bolečinski prag in zmanjša občutljivost za kronične bolečine.

BIONIZATOR oddaja geo impulze, ki pospešujejo kapilarno prekrvavitev, zato dobijo tkiva in organi več kisika in hranil. Še posebej je to pomembno pri venoznih kapilarah, kjer najbolj primanjkuje kisika, hranil, obtoka in svežine. Ponavadi postanejo to boleča in/ali otekla mesta, kjer zastajajo odpadne kisline zaradi zakisanosti organizma. Pospešena kapilarna prekrvavitev in prekrvavitev možganov ključno prispevata k dobremu počutju v svoji koži ter k boljši psihofizični udeležbi na vseh področjih življenja.

BIONIZATOR pustimo vključen noč in dan kot podpora počitku, ustvarjalnemu in študijskemu delu ali pa za krepitev kostne mase pri osteoporozi ter za lajšanje bolečin. Njegove uporabe ni možno predozirati. Najboljša je trajna, non-stop uporaba.

Postavimo ga poleg sebe ali pa na mesto, kjer se družina najbolj zadržuje, na primer na mizo v dnevni sobi ali pa pult v kuhinji. BIONIZATOR v 3-5 minutah deluje tudi na ugodno energijsko informiranje vode, hrane in pijače. V prostoru 20 kvadratnih metrov ustvarja zaščitno mikroklimo pred rušilnimi tehničnimi, vodnimi in geopatogenimi sevanji (Hartmann, Curry).

Na trojnem stikalu, kjer je vklop in nastavitev 8Hz, pa ima BIONIZATOR tudi možnost nastavitve na 24Hz, ki se uporablja zgolj kot občasna bioenergijska dnevna poživitev ali pa pri hudih bolečinah v vratu ali hrbtenici, ne pa zvečer pred spanjem. BIONIZATOR pustimo vklopljen na 8Hz trajno skozi vse leto.

Vsake 3 mesece pa zamenjamo 9V baterijo, letni strošek za menjavo baterije je 2 eur. Dimenzije so 13,5x7x3cm (garancijska doba je 1 leto).

BIONIS prenosni osemherčni oddajnik geo impulzov za bistre možgane