Zapper Geo

ZAPPER-GEO proti PARAZITOM

Osemherčni protimikrobni zaper deluje na naravni Schumannovi geo frekvenci. Učinkovito zatira mikrobe in vnetja, deluje proti okužbam in vrača homeostazo (ravnovesje živčevje-hormoni-zavest). Je odlična preventiva in idealen za otroke. ZAPPER-GEO je protimikrobna terapija z osemherčnimi Schumannovimi geo impulzi 8Hz, ki z vsako terapijo odpravi večino mikrobov v organizmu. Najbolj je priporočljiva za vzdrževanje stanja in za krepitev telesa in počutja. Pomaga tudi kadar se nas kaj loteva, da se okrepimo in da ne zbolimo. Ima vrhunske KARBONSKE bioresonančne sonde, ki ju tesno oprimemo vsako v en dlan za nekaj minut.

121.00 

Oznaki: , .

Opis

ZAPPER-GEO protimikrobna terapija vzdržuje in revitalizira življenjske funkcije in vrača homeostazo, to je ravnovesno delovanje celotnega organizma. Spodbuja alfa stanje, ki je najbolj ugodno za telesno in duševno zmogljivost in dobro počutje. Odpravlja mikrobe in njihove toksine in varuje imunski sitem.

ZAPPER-GEO terapija je zelo zaželena tudi majhne otroke, zavira viroze in prenašanje nalezljivih bolezni kot je gripa, ki je pri otrocih in odraslih zelo pogosto. Otrok prime v vsako dlan po eno KARBONSKO bioresonančno sondo, starši pa s svojimi dlanmi zaobjamejo otrokovo. Otroci imajo zelo radi ‘terapijo s palčkami’ in se z njo zelo dobro počutijo.

ZAPPER-GEO terapija varuje pred okužbami vseh vrst, učinkovita je tudi za zatiranje KANDIDE, da se ne razrašča na zakisanih mestih. Terapija se dela trikrat po 7-minut zapored z dvema 20-minutnima pavzama vsak dan, to je še posebej pomembno v prvih tednih uporabe. V nadaljevanju pa je za vzdrževanje stanja in za preventivo dovolj enkrat tedensko.

Posebnost ZAPPER-GEO terapije je, da jo po nekaj mesecih, ko se telo že dobro izčisti mikrobov, lahko začnemo uporabljati za energijsko spodbudo in proti utrujenosti. V ta namen držimo KARBONSKE bioresonančne sonde v dlaneh poljubno dolgo med počitkom. Za energijsko okrepitev je sicer dovolj že pet minut, terapijo pa lahko po želji delamo neprekinjeno tudi 15 minut skupaj brez vmesnih prekinitev. Osemherčni geo impulzi božajo celice skozi bioelektrične tokove, ki jih sprejema telo skozi akupresurne točke v dlaneh in polni svoje energijske rezervoarje. ZAPPER-GEO terapijo lahko na ta način delamo vsak dan oziroma kadar potrebujemo energijsko podporo. Če jo delamo med kratkim dnevnim počitkom, se nam hitreje povrnejo moči, bolj smo osveženi in manj utrujeni, zaleže kot da bi počivali več ur.

ZAPPER-GEO terapija ustvarja Schumannove osemherčne bioelektrične geo impulze za boljše krmiljenje vitalnih procesov iz možganov in na ta način vrača ravnovesno delovanje živčevja, hormonov in zavesti.

Dimenzije:12x7x3cm in dve 12 cm KARBONSKI bioresonančni sondi, garancijska doba je 1 leto.