Predavanje VITALNE VIBRACIJE v Ljubljani, v sredo 9.2.2024 ob 18h – VSTOP PROST !

Objavljeno dne:
Predavanje VITALNE VIBRACIJE v Ljubljani, v sredo 9.2.2024 ob 18h – VSTOP PROST !

Dobrodošli na redno letno predavanje VITALNE VIBRACIJE za obnovo zdravja, ustvarjalnega počutja in vrhunske forme 10.2.2021 v Ljubljani!

  • Odprt je poglobljen pristop k zahtevni in globoki tematiki v sklopu serije predavanj iz vseh nivojev in zornih kotov, ki odpira spoznavanje zakonitosti življenja, ozdravitve in Vibracijskega samozdravljenja.
  • Vsako leto je v Ljubljani eno predavanje in štiri srečanja Vibracijsko samozdravljenje.
  • Na srečanjih VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE užijemo blagodejne in krepčilne valove na 2 uri trajajoči terapiji z vibracijskimi napravami Tesla-Zaper-Geo, okušali sveže sezonske zeli, se poglobili v preizkušeno prakso in se posvetili razumevanju vitalnih procesov, tako da lažje vplivamo na njih in s pravimi vzvodi premaknemo motnjo, da jo telo lahko počisti iz svojega polja.
  • Na samozdravilnih srečanjih praktično izvajamo in prikažemo terapije vseh vrst za individualne potrebe okrevanja vseh prisotnih.
  • V času srečanja so dve uri aktivne terapije Tesla-Zaper-Geo programa, obenem pa se unikaten način okrepimo z encimsko bogato surovo zelenjavo in mini beljakovinskim prigrizkom za regeneracijo telesa.
  • Obravnavamo ajurvedski in psihosomatski pristop, uživamo v krepčilnih napitkih in mini degustaciji okusnih in zdravilnih jedi.

Predavanja VITALNE VIBRACIJE so namenjena celostnemu vpogledu in globljemu razumevanju procesov samozdravljenja in delovanja samozdravilnih bioenergijskih pripomočkov Tesla-Zaper-Geo in so uvod v srečanja Vibracijsko samozdravljenje.

Dobrodošli na aktualno predavanje VITALNE VIBRACIJE v Ljubljani:

v sredo 9.2.2024 ob 18.uri

v zeleni predavlnici MUNAY-Misteriji v živo

na Zadobrovški cesti 88, 1260 Ljubljana-Polje

(vhod levo iz dvorišča za Mercatorjem).

VSTOP PROST – ZAČNEMO TOČNO!

Zaradi omejenega števila mest so obvezne prijave z mesičem ime in priimek na gsm: 041 789 319

Ali pa z obrazcem za prijavo, ki ga najdete tukaj >>

Vibracijsko samozdravljenje je dnevno odpiranje pretoka življenjske energije na telesni in duševni ravni v duhu celostnega preporoda s pomočjo vibracijskih naprav, uživanja zeli in zavestnega sodelovanja z življenjem. Vstop v spremembo se zgodi na magični točki revitalizacije, ko začnejo telo, misli, čustva in namen aktivno sodelovati. Naša naloga je pripeljati do te točke preobrata. Zelo pomembna so redna srečanja, na katerih se z vedno novo vsebino skupaj pomaknemo korak naprej in odpiramo naravno stanje superfluidnosti, v katerem so aktivirani samozdravilni procesi regeneracije. Povezano je z alfa stanjem človekovih možganov, ki pri svojem alfa delovanju naravno oddajajo osem do dvanajst bioelektričnih impulzov na sekundo.

Bionis in Bionizator oddajata osemherčne geo impulze, ki vračajo homeostazo, to je ravnovesje živčevja, hormonov in organov in usklajujejo medsebojno koordinacijo organov in tkiv. Ne samo, da morajo biti celice dovolj živahne, kar spodbudijo večvalovne oscilacije Lakites, temveč mora funkcionirati tudi celotna koordinacija organov in medcelična komunikacija. Schumannova osemherčna frekvenca je radijski val za brezžično izmenjavo informacij, tako da organi in tkiva delujejo s sinhronizirano močjo in da ne pride do tega, da nekateri organi pregorijo, medtem ko so drugi premalo aktivni in slabijo.

Zaper-Zaperino uničuje parazite in vrača protimikrobno ravnovesje. Zaper Zaperino terapija pomaga, da se v trenutkih šibkosti, ko imunski in presnovni sistem oslabita, paraziti in njihovi toksini kot končni povzročitelji bolezni ne razbohotijo v telesu. Zaper-Zaperino obenem polni akumulatorje življenjske energije. Osemherčna geo nastavitev Zaper-Zaperina  prav tako uničuje parazite in skrbi za homeostazo oziroma celostno ravnovesje. Piramidna zaper nastavitev pa je izrazito protiparazitna in je najboljša čim začutimo, da se nas kaj loteva.

Načela ajurvede so lastnost, ki je neposredno vgrajena v stik pojavnega sveta z virom. Imajo informacijsko naravo in so matrica za zgradbo telesa in razporeditev energije v njem. Odzivajo se na Teslove skalarne valove. Dosežemo jih s svojo življenjsko naravnanostjo in jih uravnavamo s Teslovim generatorjem. V temeljih vibracijske naprave krepijo in vzdržujejo celično vibracijo, da ujame svoj val v orkestru življenja.

Teslov generator z oddajanjem skalarnih valov vrača subtilno ravnovesje naravnih elementov, ki so esenca življenja. V največji globini nagovarjajo naše telo in duha, da se odpre samozdravilnemu pretoku na predvzročni ravni, ki regulira vitalne procese. Skalarni valovi Teslovega generatorja so kot potencialna moč, ki napaja celoten organizem podobno kot sok v cvetici. So rezervoar življenja, ki se inteligentno obnavlja po matrici, ki oblikuje naš organizem. Podprejo osnovni namen življenja, da živi in se razvija k svojemu razcvetu ter podarjajo možnost vitalnega okrevanja.

TESLOV GENERATOR – PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA