Geo-as

GEO – AS oddaja Schumannove geo-impulze 8Hz

Oddaja osemherčne GEO impulze Zemljine in Schumannove resonance za zdravo počutje. Spodbuja sproščeno aktivnost in izboljša umsko zbranost pri študijskih in intelektualnih naporih. Je dragocena podpora proti tremi na izpitih, sestankih, nastopih in zmenkih. GEO impulzi aktivirajo parasimpatikus, to je ne-stresni del živčevja in spodbujajo češariko za nastajanje hormona melantonina, ki ureja naravne bioritme, izboljša spanec in psihofizično obnovo organizma v nočnem počitku. Vitalni regulacijski sistem živčevje-hormoni-zavest uravnovesijo v usklajeno stanje homeostaze, v katerem vsi življenjski procesi delujejo optimalno. Izboljšajo celično presnovo, izmenjavo snovi skozi celično membrano in kostno maso pri osteoporozi in poškodbah. V par minutah informirajo hrano in pijačo. Varujejo pred posledicami električnega smoga in geopatogenega sevanja (vozlišča Hartmann in Curry mreže ter vodni tokovi).

66.00 

Opis

GEO-AS je prenosen GEO pripomoček, ki ga imamo lahko povsod s seboj na sestankih, v avtomobilu, torbici ali žepu. Z osemherčnimi GEO impulzi naravne atmosferske Schumannove resonance 8Hz krepi psihofizično zmogljivost in izboljša zdravo odzivnost organizma. Izboljša medsebojno komunikacijo med organi in tkivi in tudi na medcelični ravni, tako da organi ne pregorijo ali oslabijo.

GEO-AS energijsko in biološko podpre vse življenjske sisteme. Ugodno vpliva na orientacijo železa v krvnem hemoglobinu, izboljša vsebnost kisika v krvi in odpre kapilarni obtok, da pride do tkiv, celic in organov več kisika in hranil. Boljša kapilarna prekrvavitev možganov izboljša umsko kapaciteto, krepi spomin, prinaša plodnejše intelektualno delo in obenem varuje pred demenco. Učenci, študentje in dijaki se v prisotnosti GEO-AS lažje učijo.

GEO-AS ugodno deluje tudi na venozne kapilare, v katerih najbolj primanjkuje kisika, hranil, obtoka in svežine. Pospešuje tudi cirkulacijo v bolečih in/ali oteklih mesta, kjer zastajajo odpadne kisline zaradi zakisanosti organizma. Pospešena kapilarna prekrvavitev in prekrvavitev možganov ključno prispevata k dobremu počutju v svoji koži ter k boljši psihofizični udeležbi na vseh področjih življenja.

GEO-AS izboljša tudi obtok v kostnih celicah in služi kot podpora pri izgradnji kostne mase pri osteoporozi. GEO impulzi v kostnih celicah ustvarjajo tako imenovanipiezoelektričniučinek. V kolagenskih, keratinskih in dentinskih vlaknih KOSTNIH CELIC se krepi njihov naravni in lastni električni naboj, ki sproža spodbudo za pospešen ionski bioelektrični pretok. Aktivirajo se ionske črpalke v celičnih membranah, ki v otrple kostne celice izdatno vsrkajo hranila, kisik in minerale, pospešeno pa izčrpajo odpadne snovi. Kostne celice se ‘prebudijoinzaživijo. Poškodovane ali zlomljene kosti se hitreje in bolj trdno zacelijo. V uradni medici je za pospešitev celjenja kosti ter pri kompliciranih zlomih magnetna energijska terapija med najbolj priznanimi in raziskanimi. Zlomljene kosti se hitreje in bolj trdno zarastejo.

Izpostavljenost vsakodnevnim preobremenitvam, električnemu smogu računalnikov, mobitelov in vsega ostalega, umetno obdelani hrani, izpuhu avtomobilov in nezdravim navadam slabi bioelektrično polje organizma. Celični potencial v telesu upade, takrat smo bolj dovzetni za fizične in psihične bolečine, težje si opomoremo od raznovrstnih notranjih in zunanjih pritiskov. Organizmu primanjkuje energije za dovolj učinkovito procesiranje vsakdanjih življenjskih izzivov.

GEO-AS z oddajanjem GEO impulzov energijsko polni organizem in prostor. Krepi sinapse, to so povezave med živčnimi celicami, tako da postanejo manj dovzetne za prenos bolečinskih dražljajev. Zmanjšajo kronične bolečine v sklepih, vratu, hrbtenici, kolenu, kolku in migrenah. Manjša bolečinska občutljivost olajša življenje in razbremeni organizem.

GEO-AS je prenosen GEO pripomoček brez stikala, za trajno uporabo brez izklapljanja. Njegove uporabe ni možno predozirati, ker nima stranskih učinkov. Doma ga postavimo v svojo bližino, ob računalniku ali pa na mesto, kjer se družina najbolj zadržuje kot je mizica v dnevni sobi, kakšna polica v kuhinji ali pa celo v predsobi, tako da pokriva osrednji del stanovanja. Izboljša energijo prostora in naredi bivanje bolj prijetno.

GEO-AS z oddajanjem GEO impulzov v 3-5 minutah ugodno energijsko informira tudi pitno vodo, hrano in pijače. Postavimo ga v bližino hrane za par minut ali pa ga imamo v času obroka na kuhinjski mizi. V prostoru 20 kvadratnih metrov ustvarja zaščitno mikroklimo pred agresivnimi tehničnimi, vodnimi in geopatogenimi sevanji (Hartmann, Curry). Ljudje s srčnim spodbujevalnikom ga ne smejo imeti tik ob sebi, lahko pa so v prostoru, kjer je GEO-AS.

Pri trajni uporabi deluje pravokotna 9V baterija okoli 3 mesece. Vsak letni čas zamenjamo baterijo, strošek za štiri baterije je okoli 2 eur letno. Dimenzije so 7,5x4x2,5cm (garancijska doba je 1 leto).