Zapper Zaper Zaperino

ZAPER – ZAPERINO z 8Hz in 30kHz uničuje VIRUSE, BAKTERIJE in PARAZITE vseh vrst. Osebna bioresonanca za vso družino. Razstrupite se in dvignite imunski sistem!

Uničuje PARAZITE vseh vrst, bakterije, glive, plesni, protozoe in viruse. Odpravlja mikrobe in njihove toksine, krepi, revitalizira in obnavlja. Protimikrobna osebna bioresonanca ZAPER-ZAPERINO z vrhunskimi KARBONSKIMI sondami za uničevanje PARAZITOV je enostavna in učinkovita, namenjena je za redno domačo uporabo za vso družino.

 • osebna bioresonanca
 • uničuje PARAZITE vseh vrst
 • zmanjša infekcije in vnetja
 • odpravlja mikrobe (viruse, bakterije…)
 • vrača homeostazo: ravnovesje hormoni-živčevje-organi
 • odpravlja posledice elektrosmoga/geopatogenega sevanja
 • za razstrupljanje, razkisanje in obnovo tkiv
 • odpravlja simptome slabega počutja
 • blaži telesne bolečine
 • proti glavobolom
 • podpora pri hujšanju
 • pomaga pri stanjih nevroze
 • za obnovo imunskega sistema
 • za energijsko obnovo in proti utrujenosti

186.00 

Opis

ZAPER – ZAPERINO uničuje PARAZITE vseh vrst. Je originalna protimikrobna vibracijska terapija po dr. Clark za okrevanje in regeneracijo celotnega telesa in za vzdrževanje vrhunske forme. Dve vrhunski KARBONSKI sondi luksuzne kvalitete tesno oprimemo vsako v svojo dlan in vklopimo. Nežni bioelektrični impulzi krepijo in energijsko stabilizirajo telo. Ovojnica vseh vrst PARAZITOV, bakterij in mikrobov vključno s kandido pa že v sedmih minutah poči in PARAZITI odmrejo. Telo pa jih mora še izločiti, zato pijemo več tekočine in C-vitamina, po potrebi pa tudi počivamo. PARAZITI so končni povzročitelji bolezni, izločajo toksine in sprožajo vnetja. Nadzor nad njimi zmanjša bolezenske izostanke v šoli in službi.

ZAPER – ZAPERINO oddaja tradicionalne zaper in geo impulze, vsake na svoji nastavitvi. Zaper-piramidni impulzi na nastavitvi 30 kHz so izraziti za uničevanje PARAZITOV in jih uporabljamo kadar smo bolni, šibkega zdravja ali pa utrujeni od kandide. Osemherčni geo-impulzi Schumannove resonance 8 Hz pa istočasno ko uničijo parazite, poskrbijo še za homeostazo organizma. To je optimalno fiziološko ravnovesno stanje vseh organov in tkiv za optimalno in zdravo počutje.

Obe nastavitvi ZAPER – ZAPERINA učinkovito in dokazano zavirata vse vrste PARAZITOV in zajedavcev tkiv, kože in krvi, kot so:

 • patogene (bolezenske) bakterije, ki imajo strupene izločke (eksotosine) in uničujejo celice,

 • viruse (znotrajcelični zajedavci, ki preusmerjajo dejavnost celic v bolezen, tudi v raka),

 • kvasovke (enocelične glive brez micelija kot je kandida), ki zakisanjo telo in izločajo mitotoksine,

 • plesni (večcelične puhaste glive z micelijem), ki prav tako izločajo zelo strupene mitotoksine,

 • enocelične praživali (škodljivi mikroorganizmi v sluznicah, prebavilih in tkivih),

 • mikroskopske pršice (večcelični zajedavci, ki prenašajo bolezni, to so artropodi),

 • helminte (metljaji, črvički, trakulje vseh vrst, ki prenašajo bolezni).

ZAPER – ZAPERINO terapijo odlikujeta dve vrhunski KARBONSKI bioresonančni sondi. Njuna prednost je, da nista hladni kot bakreni in nikoli ne oksidirata, zato ju ni potrebno čistiti. Pri KARBONSKIH bioresonačnih sondah se roke ne ohladijo, kar je še posebej ugodno da ohranitev dobre prekrvavitve pri revmi, artritisu, bolnikih, starejših in otrocih. V vsako dlan poljubno oprimemo po eno in vklopimo za 7 minut. Na dlaneh so zgoščene akupresurne točke za vse organe, ki so bolj prevodne, zato skozi njih steče v telo več energije. Telesni energijski primanjkljaj v tkivih in organih se napolni. Kjer pa so viški zaradi stresa in napetosti, pa se energija izravna in uravnoteži. V nekaj minutah se energijsko osvežimo in boljše počutimo. PARAZITI pa tega ne prenesejo, večina jih poči in odmre že v treh minutah.

ZAPER – ZAPERINO deluje tako, da skozi KARBONSKE sonde in aakupresurne točke v dlaneh pospešeno oddaja v telo bioelektrični tok šibke napetosti v obliki zaper in geo impulzov, ki so prijazni in krepčilni naravnim telesnim tokovom. PARAZITI pa v 3-7 minutah pod vplivom zaper in geo impulzov počijo in odmrejo. V 3 minutah odmrejo virusi, bakterije in notranje glivice kot je KANDIDA, v 5 minutah pršice in v 7 minutah drugi večcelični organizmi kot so metljaji itd. Telo mora odmrle PARAZITE še razgraditi in izločiti. Dobrodošel je počitek, pijemo več tekočine in uživamo C-vitamin.

ZAPER – ZAPERINO terapija ima dve nastavitvi:

Osemherčno Schumannovo GEO frekvenco 8 Hz

Tradicionalno ZAPER frekvenco 30 kHz.

GEO nastavitev 8 Hz je naravna zdravilna Zemljina frekvenca, ki je v resonanci s Schumannovim atmosferskim valovanjem. Obenem pa naravna frekvenca alfa možganskih impulzov (ki se meri z EEG). Osemherčni bioritem daje dinamično ustvarjalno stanje sproščenega počitka. Takrat sta dobro usklajeni leva in desna možganska polovica (logika-intuicija). Obenem pa je radijski val za brezžično medcelično komunikacijo in prvinski zapis celic, ki omogoča zdravo izmenjavo kisika in hranil skozi celične membrane. Vrača zdrav celični membranski potencial (ki mora biti 50-70 mV) in optimalno psihofizično počutje. Pri GEO nastavitvi 8Hz odmre so uničeni PARAZITI vključno s KANDIDO. Zelo koristna pa je GEO nastavitev tudi za sinhronizacijo celotnega telesa in počutja. Ugodno deluje na živčni, hormonski, žilni in imunski sistem ter na srce, k obnovi pa spodbuja tudi kostne celice in vsa tkiva in organe.

Za ZAPER nastavitev 30 kHz pa je že pred več desetletji svetovno znana zdravnica dr. Hulda Clark (na osnovi svojih predhodnikov dr. Royal Rife in Nikola Tesla) ugotovila, da je najbolj učinkovita v boju s PARAZITI, vnetji, okužbami, virozami, boleznimi in slabim počutjem. Uspešno pa zatira tudi zloglasno notranjo glivo KANDIDO. Tudi piramide imajo svojo naravno razkužilno frekvenco 28-30 kHz. Nič v piramidah se ni razkrajalo. Več kot pet tisoč let stara semena začimb in žito, ki je bilo hranjeno v piramidah, je tudi dandanes vzklilo in obrodilo.

ZAPER – ZAPERINO ima izjemno dobro lastnost, da s svojim delovanjem ne posega v prebavila in v črevesno floro, kjer je sedež imunskega sistema in dobre presnove brez gnitja in zakisanja. V podporo črevesju vedno na dan uporabe ZAPER – ZAPERINA vzamemo še tinkturo pelina (pol žličke = 15 kapljic poplaknemo z vodo) in tinkturo črnega oreha (1 žlička =30 kapljic spijemo z vodo). Vsak dan zgrizemo in poplaknemo tudi 1 surov bio klinček.

ZAPER – ZAPERINO je trajen, učinkovit in preprost za uporabo. Primeren je tudi za otroke, ki že hodijo in govorijo. Ni primeren za epileptike, nosečnice in ljudi s srčnim spodbujevalnikom.

ZAPER – ZAPERINO se vedno uporablja v treh terapevtskih ciklusih, to je 3×7 minut, vmes pa sta dve 20 minutni pavzi, v katerih počivamo ali opravljamo lažja opravila. To je dnevna terapija, ki jo na začetku delamo vsak dan 1-4 tedne zapored, da se telo temeljito izčisti PARAZITOV in njihovih toksinov. Nato pa za preventivo delamo ZAPER – ZAPERINO terapijo enkrat tedensko, na primer vsako soboto. Dnevna terapija traja torej 21 minut, skupno z dvema vmesnima 20 minutnima pavzama pa 61 minut. Napajanje z 9V baterijo zadostuje za 70 ur uporabe, to je 200 terapij po 3×7 minut, kar zadostuje za tričlansko družino za redno uporabo za vse leto.

Enkrat letno oziroma ko signalna lučka ne gori več, zamenjamo pravokotno 9V baterijo. Dimenzije:13,5×8,5x3cm in dve 12 cm KARBONSKI bioresonančni sondi, garancijska doba je 1 leto.