Teslov generator Teslov medaljon

TESLOV GENERATOR – TESLOV MEDALJON

Je prenosen Teslov generator, ki ustvarja osebno polje Teslovih skalarnih valov, ki se odzivajo na molitev, pomagajo pri uresničitvi želja in iz največjih globin podprejo namen življenja. V njegovi neposredni bližini se do 50 krat poveča energija (prana ali či). Je dragocena osebna zaščita in skalarna spodbuda k okrevanju, pretočni aktivnosti in dobremu počutju.

44.00 

Opis

TESLOV MEDALJON je osebna podpora Teslovih skalarnih valov za lažje doseganje ciljev in ublažitev motenj v zdravju, počutju, medsebojnih odnosih na vseh ravneh življenja. Deluje brez baterije kot naravni oscilator, ki aktivno zajema zakonitosti prehodov po oktavah makro in mikro vesolja. Njegovo delovanje je resonančno in ima naravno sinusno obliko, ki je blagodejna in življenjsko podpirajoča za živa bitja ter skladna z naravnimi procesi.

TESLOV MEDALJON v sozvočju z naravnimi zakoni podpre molitev in željo za ozdravitev, da lažje in hitreje steče informacijsko-energijski pretok, ki je potreben za spremembo. Modulira se z našo zavestjo in podpre željo iz globine naše duše, da se prednostno uvrsti med najbolj pomembne za uresničitev. Ostanemo aktivni v želeni smeri in po načelu sinhronicitete skozi osebno preobrazbo uživamo podporo iz vseh vidikov življenja.

TESLOV MEDALJON je zgrajen iz diska velike ploščate tuljave in kondenzatorja, ki sta vstavljena v lasersko gravirane utore med dve leseni plošči. Ustvarja skalarne valove in polja, ki iz najglobljih ravni narave podprejo življenjske potenciale in se imenujejo tudi informacijska ali torzijska energija. Spodbuja uresničitev življenjskega poslanstva in ciljev. Približa bolj pristno življenjsko usmeritev in nam pomaga v molitvi zase ali za najbližje, da lažje premostimo težke situacije in ozdravimo.

TESLOV MEDALJON deluje kot vezni člen med 4 dimenzijo (čas), 3 dimenzionalnim svetom (prostor) in višjimi dimenzijami (različno ukrivljen prostor-čas). V njegovi neposredni bližini se energija (prana ali či) poveča do 50 krat, njegov domet pa je 1,5 metrov v vse smeri. Obenem varuje pred posledicami elektrosmoga (računalniki, telefoni) blaži učinke stresa in spodbuja organizem k obnovi duha in telesa tako, da mu daje subtilno skalarno energijo in obnavlja izvorni zapis celic.

TESLOV MEDALJON se uporablja tudi za blagodejno informiranje vode, hrane in pijače s skalarnimi valovi. V ta namen je lahko tudi podstavek za kozarce, zato je priložena pokrivna folija, ki ga varuje pred vlago. Za ugodno informiranje s skalarnimi valovi naj bo 3-5 minut v bližini hrane ali pijače.

TESLOV MEDALJON je namenjen osebni uporabi, povsod ga lahko imamo s seboj v torbici, žepu in avtomobilu. Njegov njegov premer je 9 cm in debelina 0,9 cm.

TESLOV MEDALJON je dragoceno in čudovito darilo zase in za tiste, ki jih imamo radi. Naj vas spremljata svetloba in vitalnost!