Teslov generator Sferni Harmonizator

TESLOV GENERATOR – TESLOV SFERNI HARMONIZATOR

Vsebuje skoncentrirano moč Teslovih skalarnih valov v najmanjši možni velikosti. Namenjen je za energijsko zaščito hiše, stanovanja, poslovnega prostora in pisarne. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave. TESLOV SFERNI HARMONIZATOR ustvarja Teslove skalarne valove in polja, ki se imenujejo tudi informacijska ali torzijska in so matrica za energijsko in snovno zgradbo organizma. Zato deluje krepčilno na telo, spodbuja regeneracijo in se odziva molitev, da se lažje uresniči. Ustreza Teslovim pogojem za več-dimenzijske prehode in odpira energijski pretok za lažje okrevanje, dobro počutje in izpolnitev želja in življenjskih potreb, nalog in ciljev.

220.00 

Opis

Teslov generator - Teslov Sferni Harmonizator za ajurvedsko ravnovesje

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je z lasersko tehnologijo izdelan Teslov generator, ki ustvarja Teslove skalarne valove in polja. Vračajo ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov na predvzročni ravni in kot nežen šepet blagodejno preoblikujejo naše življenjsko polje v bolj pretočno in sijoče. Odpravljajo blokade v pretoku življenjske energije in zavesti in poženejo v obtok zastalo vitalno moč.

TESLOV SFERNI HARMONITATOR trajno skozi vse leto oddaja skalarne energijske impulze in bogati naš dom in delovno okolje s življenje podpirajočim vzdušjem, ki godi organizmu in mu vrača vitalnost. Po načelu sinhronicitete pritegne želene dogodke za izpolnitev potreb življenja, ki so globinsko vprogramirane v univerzum in v naš obstoj. Pomaga pri razvoju življenja, obnavljanju življenjske moči in ustvarjalnem doseganju ciljev. Pomaga pri uresničitvi želja, podpre molitev in namen življenja.

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je največja moč v najmanjši velikosti, zato je primeren tudi kadar v stanovanju nimamo dovolj prostora za namestitev večjega Teslovega generatorja. S svojim delovanjem pokriva celo stanovanje v enem nadstropju.

Poleg energijsko-informacijske skalarne zgradbe ima tudi unikatno vrtinčasto RODIN navitje, katerega posebnost je, da se njegova sever-jug pola krožno gibljeta v smeri urinega kazalca. Pri tem pa ustvarjata zelo prodoren energijski vrtinec velike moči, ki se modulira v prvobitni celični zapis in odpravlja motnje.

Delovanje Teslovega sfernega harmonizatorja

Vrtinčasto energijsko gibanje, ki ga zajema TESLOV SFERNI HARMONIZATOR ponazarja strukturo atoma, osončja, galaksij, genetskega zapisa DNK, kot tudi veliko moč orkanov in vrtincev. Vgrajeno je v vse elemente našega univerzuma in predstavlja jezik narave, šepet iz globin zavesti. Vrtinčasti energijski in snovni tok prepoznavajo tudi energijska središča v živih bitjih se nanj spodbudno odzivajo.

Teslov generator - Teslov Sferni harmonizator - Vibracijska terapija Tesla-Zaper-Geo

Učinki Teslovega sfernega harmonizatorja

Harmonizirana in usklajena subtilna energijska središča v telesu se odražajo v pretočnem in vse bolj urejenem hormonskem, imunskem, genetskem in živčnem sistemu, temu primerno pa se izboljša tudi počutje. Vrtinčasti energijski, informacijski in snovni tok RODIN tuljave v povezavi s Teslovo skalarno komponento se približa DNK na njej lasten način in jo spodbudi, da se osvobodi deformacij. Živa bitja zaznajo prvobitno in ustvarjalno počutje z velikim nabojem prvinske in pristne življenjske energije. Osvežitev in preroditev v vsakodnevnem soočanju z izzivi odpirata polni ustvarjalni polet v doseganju življenjskih ciljev, človeških vrednot in dobrega počutja.

Teslov generator - Teslov Sferni harmonizator

Lastnosti in uporaba

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR deluje na baterijo skozi vse leto non-stop brez prekinitve. Enkrat letno zamenjamo dve 1,5 V bateriji velikosti AA. Dimenzije so: premer 18 cm in višina 17 cm (garancijska doba je 1 leto). Postavimo ga na polico proč od vlage ali direktnega sonca, na lepo in pregledno mesto, kjer se največ zadržujemo in uživamo v njegovi dobrobiti.