Teslov generator Sferni Harmonizator

TESLOV GENERATOR – TESLOV SFERNI HARMONIZATOR

Vsebuje skoncentrirano moč Teslovih skalarnih valov v najmanjši možni velikosti. Namenjen je za energijsko zaščito hiše, stanovanja, poslovnega prostora in pisarne. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave. TESLOV SFERNI HARMONIZATOR ustvarja Teslove skalarne valove in polja, ki se imenujejo tudi informacijska ali torzijska in so matrica za energijsko in snovno zgradbo organizma. Zato deluje krepčilno na telo, spodbuja regeneracijo in se odziva molitev, da se lažje uresniči. Ustreza Teslovim pogojem za več-dimenzijske prehode in odpira energijski pretok za lažje okrevanje, dobro počutje in izpolnitev želja in življenjskih potreb, nalog in ciljev.

220.00 

Opis

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je z lasersko tehnologijo izdelan Teslov generator, ki ustvarja Teslove skalarne valove in polja, ki kot nežen šepet blagodejno preoblikujejo naše življenjsko polje in odpravljajo blokade v pretoku energije in zavesti. Trajno skozi vse leto oddaja skalarne energijske impulze in bogati naš dom in delovno okolje s življenje podpirajočim vzdušjem, ki godi organizmu in mu vrača vitalnost. Ugodno pa deluje tudi na uresničitev ciljev, podpre molitev in namen življenja.

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR vsebuje poleg skalarne zgradbe tudi vrtinčasto RODIN navitje, katerega posebnost je, da se njegova sever-jug pola krožno gibljeta v smeri urinega kazalca, pri tem pa ustvarjata zelo prodoren energijski vrtinec velike moči, ki se modulira v prvobitni celični zapis in odpravlja motnje.

Vrtinčasto energijsko gibanje, ki ga zajema TESLOV SFERNI HARMONIZATOR ponazarja strukturo atoma, osončja, galaksij, genetskega zapisa DNK, kot tudi veliko moč orkanov in vrtincev. Vgrajeno je v vse elemente našega univerzuma in predstavlja jezik narave, šepet iz globin zavesti. Vrtinčasti energijski in snovni tok prepoznavajo tudi energijska središča v živih bitjih se nanj spodbudno odzivajo. Harmonizirana in usklajena središča zavesti se odražajo v pretočnem in vse bolj urejenem hormonskem, imunskem, genetskem in živčnem sistemu, temu primerno pa se izboljša tudi počutje. Vrtinčasti energijski, informacijski in snovni tok RODIN tuljave v povezavi s Teslovo skalarno komponento se približa DNK na njej lasten način in jo spodbudi, da se osvobodi deformacij. Živa bitja zaznajo prvobitno in ustvarjalno počutje z velikim nabojem prvinske in pristne življenjske energije. Osvežitev in preroditev v vsakodnevnem soočanju z izzivi odpirata polni ustvarjalni polet v doseganju življenjskih ciljev, človeških vrednot in dobrega počutja.

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je unikatna simbioza skalarne, to je informacijske in energijske podpore življenju, bivalnemu prostoru, delovnemu okolju, medsebojnim odnosom ter dobremu in ustvarjalnemu počutju. Aktivno sodeluje pri okrevanju v boleznih in stresih ter izboljša raven življenjske energije v celotnem prostoru.

Enkrat letno se zamenjamo dve 1,5 V bateriji velikosti AA. Dimenzije so: premer 18 cm in višina 17 cm (garancijska doba je 1 leto).