Zapper Zapper

ZAPPER-ZAPPER proti PARAZITOM

Protimikrobni zaper ORIGINAL po dr. Hulda Clark z izrazito protimikrobno zaper frekvenco 30kHz odpravlja vse tipe zajedavcev človeškega telesa v treh zaporednih 7-minutnih terapijah z dvema vmesnima 20-minutnima pavzama. Deluje na klasični original zaper piramidni frekvenci 30kHz, ki se je v zgodovini pokazala kot najbolj učinkovita v boju z mikrobi. Ima luksuzne KARBONSKE bioresonančne sonde.zapper

121.00 

Kategorija: .
Oznaki: , .

Opis

ZAPPER-ZAPPER je udarna protimikrobna terapija in učinkovita podpora za okrevanje v bolezni in za revitalizacijo organizma. Pri splošnem šibkem zdravju in nagnjenju k boleznim vseh vrst je originalna protimikrobna zaper piramidna frekvenca 30kHz najbolj primerna in edina, ki je potrebna za odpravljanje vseh vrst mikrobov oziroma zajedavcev človeškega telesa.

Dr. Hulda Clark je na začetku svojih plodnih raziskav odpravljala vsak tip mikrobov posebej s 3-minutno terapijo na njihovi lastni valovni dolžini. Tako je enodnevna terapija za odpravo vseh zajedavcev za enega pacienta trajala tudi po več kot 10 ur. Kasneje pa je v skupnih raziskavah s svojim sinom naključno ugotovila, da ena sama, zaper piramidna frekvenca 30kHz odpravi vse vrste zajedavcev istočasno že v 7 minutah. Tri minute so potrebne za viruse in bakterije, sedem minut pa je potrebno za večje zajedavce. Po sedmih minutah je obvezno potrebna 20 minutna pavza, v kateri se iz odmrlih večjih mikrobov sprostijo manjši. Večji mikrobi so vedno naseljeni z manjšimi, tako je v eni bakteriji lahko na desetine virusov. V drugi 7 minutni terapiji odpravimo še te, nato pa še enkrat ponovimo 20 minutno pavzo in 7 minutno terapijo. Skupno traja torej klasična ZAPPER-ZAPPER terapija trikrat 7 minut z dvema 20 minutnima pavzama. Za doseganje maksimalnih učinkov se tega pri ZAPPER-ZAPPER terapiji držimo.

Zaper frekvenca 30kHz je obenem piramidna frekvenca, zaradi katere so bili v piramidah v več tisočletjih zaustavljeni procesi organskega razkroja, žita niso splesnila in so brezhibno vzklila tudi v današnjem času.

K ZAPPER-ZAPPER terapiji je obvezna zeliščna podpora tinktur pelina in črnega oreha ter uživanje enega bio klinčka dnevno. Eteričnega olja klinčkov ne uživamo, ker je toksično.

ZAPPER-ZAPPER terapija krepi telo, pospešuje okrevanje in vzdržuje trdno zdravje. Pomaga pri vseh vrstah težav in je nepogrešljiva zaščita sodobnega časa, ko smo izpostavljeni številnim škodljivim notranjim in zunanjim dejavnikom, ki dnevno slabijo naše zdravje in počutje (kemija v hrani, elektrosmog, onesnažen zrak, psihične preobremenitve, preveč sedenja).

Dimenzije:12x7x3cm in dve 12 cm KARBONSKI bioresonančni sondi, garancijska doba je 1 leto.