Zapper Zapper

ZAPPER ZAPPER s frekvenco 30kHz za uničevanje VIRUSOV, BAKTERIJ in PARAZITOV in njihovih toksinov… Razstrupite se in dvignite imunski sitem!

ZAPPER ZAPPER je zaper ORIGINAL po dr. Hulda Clark z zaper frekvenco 30kHz uničuje vse tipe VIRUSOV, BAKTERIJ in PARAZITOV kot zajedavcev človeškega telesa v treh zaporednih 7-minutnih terapijah z dvema vmesnima 20-minutnima pavzama. Deluje na klasični original zaper piramidni frekvenci 30kHz, ki se je v zgodovini pokazala kot najbolj učinkovita v uničevanju VIRUSOV, BAKTERIJ in PARAZITOV. Ima luksuzne KARBONSKE bioresonančne sonde.

131.00 

Kategorija: .
Oznaki: , .

Opis

ZAPPER ZAPPER original je vrhunski v uničevanju VIRUSOV, BAKTERIJ in PARAZITOV. Zaper impulzi 30kHz original po dr. Clark so učinkovita podpora za energijsko obnovo telesa in revitalizacijo organizma. Pri splošnem šibkem zdravju in nagnjenju k boleznim vseh vrst je originalna zaper piramidna frekvenca 30kHz najbolj primerna za zaper terapijo in edina, ki je potrebna za uničevanje vseh vrst VIRUSOV, BAKTERIJ in PARAZITOV v človeškem telesu.

Dr. Hulda Clark je na začetku svojih plodnih raziskav uničevala vsak tip VIRUSA, BAKTERIJE in PARAZITA posebej s 3-minutno terapijo na njihovi lastni valovni dolžini. Tako je enodnevna terapija za odpravo vseh parazitov za enega pacienta trajala tudi po več kot 10 ur. Kasneje pa je v skupnih raziskavah s svojim sinom naključno ugotovila, da ena sama, zaper piramidna frekvenca 30kHz odpravi vse vrste VIRUSOV, BAKTERIJ in PARAZITOV istočasno že v 7 minutah. Tri minute so potrebne za viruse in bakterije, sedem minut pa je potrebno za večje zajedavce. Po sedmih minutah je obvezno potrebna 20 minutna pavza, v kateri se iz odmrlih večjih parazitov sprostijo manjši. Večji paraziti so vedno naseljeni z manjšimi, tako je v eni bakteriji lahko na desetine virusov. V drugi 7 minutni terapiji odpravimo še te, nato pa še enkrat ponovimo 20 minutno pavzo in 7 minutno terapijo. Skupno traja torej klasična ZAPPER ZAPPER terapija trikrat 7 minut z dvema 20 minutnima pavzama. Za doseganje maksimalnih učinkov se tega pri ZAPPER ZAPPER terapiji držimo.

Zaper frekvenca 30kHz je obenem piramidna frekvenca, zaradi katere so bili v piramidah v več tisočletjih zaustavljeni procesi organskega razkroja, žita niso splesnila in so brezhibno vzklila tudi v današnjem času.

K ZAPPER ZAPPER terapiji je obvezna zeliščna podpora tinktur pelina in črnega oreha ter uživanje enega bio klinčka dnevno. Eteričnega olja klinčkov ne uživamo, ker je toksično.

ZAPPER ZAPPER terapija krepi telo, pospešuje okrevanje, razstrupljanje in vzdržuje trdno zdravje. Z zaper frekvenčno energijo pri vseh vrstah težav in je nepogrešljiva zaščita sodobnega časa, ko smo izpostavljeni številnim škodljivim notranjim in zunanjim dejavnikom, ki dnevno slabijo naše zdravje in počutje (kemija v hrani, elektrosmog, onesnažen zrak, psihične preobremenitve, preveč sedenja).

Dimenzije:12x7x3cm in dve 12 cm KARBONSKI bioresonančni sondi, garancijska doba je 1 leto.