Teslov generator Profesionalna Teslova fontana

TESLOV GENERATOR – PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA

Za vsakodnevne 10-20 minutne udarne terapije s Teslovimi skalarnimi valovi. Daje možnost okrevanja, ko uradna medicina nima več pomoči. Na predvzročni ravni pomaga povrniti ravnovesje vseh telesnih sistemov. Z mnogimi nastavitvami za različne namene profesionalne in domače uporabe je Profesionalna TESLOVA FONTANA namenjena tudi za energijsko-informacijsko podporo bioenergetikom in drugim terapevtom pri vseh vrstah njihovega terapevtskega dela. Ima možnost nastavitve krepčilne terapije za različne dele telesa, avtomatični izklopi po 10 minutah, funkcijo scan, ki samodejno uravnava frekvenčni ciklus in modulacijo s Schumannovo in drugimi frekvencami.

1,318.00 

Opis

Profesionalna TESLOVA FONTANA se uporablja v obliki vsakodnevnih 10-20 minutnih terapij za pospešeno obnovo in preporod v bolezni in raznih motnjah v delovanju organizma na informacijski, energijski in telesni ravni. Čas uporabe se lahko postopoma poveča tudi na 1-2 uri (ali več) dnevno.

Profesionalna TESLOVA FONTANA izboljša matrico, ki je osnova za energijsko in telesno stanje organizma. Vrača subtilno ravnovesje naravnih načel po ajurvedi, po načelu sinhronicitete privlači v življenje želene dogodke. Odpravlja blokade v pretoku energije in zavesti in olajša notranjo spravo z življenjem v odnosu do sebe in okolja. Pomaga pri izpolnitvi želja in se odziva na molitev.

Oddaja Teslove skalarne valove, ki popravljajo napake, ki so se v organizmu zgodile v največjih globinah našega dojemanja in telesnega odzivanja. V življenje vrača pristen vzorec neskaljenega doživljanja in omogoča popolno obnovo biostruktur. 

Profesionalna TESLOVA FONTANA deluje neposredno na omrežno električno napajanje, v tem primeru ni potrebno polnjenje akumulatorja. Lahko pa deluje tudi samostojno na 12V akumulator, ki ga polnimo vsake 3 mesece po vsakodnevnih 20 minutnih terapijah. Po vsakem daljšem delovanju na akumulator po več ur skupaj ali pa ves dan pa je priporočljivo polnjenje akumulatorja. V času terapije ustvarja trajen skalarni signal brez presledka, zato je njena trenutna akutna prodorna moč večja kot pri vse leto trajno delujoči Baterijski Teslovi fontani.

Obe TESLOVI FONTANI, Baterijska in Akumulatorska, sta zgrajeni po enakih Teslovih principih ustvarjanja skalarnih valov in polj (ki se imenujejo tudi informacijska oziroma torzijska polj). Obe upoštevata vse potrebne konstrukcijske faktorje za več-dimenzionalni energijsko-informacijski pretok in uskladitev s prvobitnimi življenjskimi pogoji na telesni ravni v smislu izboljšanja celičnega zapisa, počutja in dviga ustvarjalne, osvežilne in pomlajevalne življenjske energije.

Profesionalna TESLOVA FONTANA ima še dodatno možnost Schumannove modulacije z znamenitim Zemljinim in z njim resonančnim atmosferskim Schumannovim valovanjem 8Hz. Z vklopom tipke za modulacijo se delovanje Profesionalne TESLOVE FONTANE uglasi (modulira) na Schumannovo frekvenco, ki jo nastavimo z levim gumbom. Frekvenco modulacije pa lahko z levim gumbom izberemo tudi po želji celo izven meja Schumannovega območja (v obsegu 1,5-18 Hz) in tako poleg alfa valov dosežemo tudi theta, delta ali beta valove.

Profesionalna TESLOVA FONTANA ima še možnost vključitve funkcije SCAN, Kadar je ta funkcija vključena, potuje HF po frekvenčnem območju za celotno telo 150 kHz (noge) do 1 MHz (glava) in nazaj, ta ciklus pa ponavljanja v intervalih po 20 sekund. V vsakem intervalu zajame tudi vse individualne potrebe in dodatna resonančna stičišča, v katerih prodorna skalarna energija učinkuje maksimalno. Kadar stikalo s funkcijo SCAN nivključeno, pa lahko z desnim gumbom poljubno izberemo in nastavimo izbrano terapevtsko frekvenco med 150 kHz do 1 MHz za vse dele telesa.

Profesionalna TESLOVA FONTANA ima z vgrajenim časovnikom tudi možnost avtomatskega izklopa po 10 minutah. S pritiskom tipke START pa se lahko časovnik vedno znova vključi za dodatnih 10 minut. Ko želimo neprekinjeno delovanje Profesionalne TESLOVE FONTANE, pa stikalo s časovnikom izključimo. V tem primeru po končani terapiji uporabimo ročni izklop na glavnem stikalu. Tudi v primeru uporabe časovnika pa glavno stikalo po končanih 10-minutnih terapijah kljub izklopu časovnika tudi ročno izklopimo.

Profesionalna TESLOVA FONTANA ne proizvaja visoke napetosti ali iskre, zato je primerna za domačo samozdravilno uporabo v vsakem domu, na delovnem mestu in v pisarni. Ustvarja blagodejno okolje za vse biostrukture in poživlja in sprošča življenski ambijent. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave.

Deluje lahko neposredno na omrežno električno napajanje ali pa na akumulator. Dimenzije so 20x20x45 cm (garancijska doba je 1 leto).