img_1563172204004 ok

Elektroterapija Zaper Vitastas z regulacijo jakosti in frekvence

Elektroterapija Zaper Vitastas ima nastavljivo moč in frekvenco. Z regulatorjem jakosti lahko nastavimo moč v območju udobja.

Z regulatorjem frekvence lahko zvezno nastavimo frekvence od 8Hz do 300Hz.

V nižjem območju so frekvence bolj občutne in energija prodira globlje v tkiva. V višjem območju bolj oplazijo tkiva in so manj občutne.

Elektroterapija Zaper Vitastas se avtomatično izključi po 5-10 minutah terapije, nakar se prižge rdeča signalna lučka za konec terapije.

Izklopimo stikalo, da rdeča lučka ugasne. Pri tem načinu uporabe varčujemo z baterijo, ki jo menjamo enkrat letno.

342.00 

Opis

Elektroterapija Zaper Vitastas elektrificira telo z močnostnimi bioelektričnimi impulzi, ki jih lahko po želji zvezno nastavimo na izbrano moč. S svojo nastavljivo močjo do meje udobja aktivira telesne bioelektrične tokove in uspešno uničuje parazite, viruse in bakterije.

Na desnem gumbu za regulacijo jakosti ima zvezno nastavljivo moč terapije. Ta lahko sega od najnežnejših biolelektričnih tresljajev in vse do močnih občutkov elektrifikacije izbrane jakosti, ki jo še lahko prenesemo.

Z levim gumbom pa lahko zvezno nastavimo frekvenco v območju 8Hz – 300Hz.

Najbolj dobrodošla je nastavitev Elektroterapije Zaper Vitastas na 8Hz, ker je na spodnji meji. Ta maksimalno prodira v tkiva in jih globinsko spodbuja z bioelektričnimi tokovi za obnovo energijskega ravnovesja celotnega telesa. Vrača homeostazo in informacijski pretok med celicami, ker vsaka prvinsko oddaja in sprejema na tej valovni dolžini.

Bolj kot frekvenco pri isti izbrani jakosti višamo z vrtenjem levega gumba navzgor, bolj postajajo občutki bioelektrike v rokah močnejši. Zato pri izbrani jakosti na desnem gumbu previdno vrtimo levi gumb za povišanje frekvence in pri tem pozorno opazujemo občutke v rokah, da ne prekoračimo prijetne vrednosti.

Elektroterapija Zaper Vitastas krepi telesno biopolje in ga resetira, osvežuje. Močni bioelektrični impulzi počistijo energijske motnje in šume, ki se skozi razna neudobja vsakdanjosti prilepijo na nas in motijo počutje, vitalnost in ustvarjalnost. Omogočajo bolj gladek tok energije, misli in čustev, sproščajo in poživljajo. Niso za uporabnike srčnih spodbujevalnikov, nosečnice, otroke in mladostnike do 18.leta.

Elektroterapija Zaper Vitastas je namenjena odraslim ljudem, zdravim in bolnim. Prinaša nov val bioelektrične spodbude, ki potuje skozi tkiva in jim pomaga pri energijskem zagonu v bolj gladek tok življenjske moči skozi telo. Z Elektroterapijo Zaper Vitastas osveženo življenjsko polje pri redni uporabi zasije v novi luči.

Konstrukcijski in biološki parametri Elektroterapije Zaper Vitastas zagotavljajo varno in prijetno terapijo najvišje kvalitete in prijazno uporabo. Elektroterapija Zaper Vitastas se dela v intervalih 5-10 minut. Po tem času se avtomatično izklopi, nakar jo izključimo še na stikalu, da z baterijo varčujemo oziroma da je predčasno ne izpraznimo.

Po nekajdnevnem prilaganju s 5-10 minutno Elektroterapijo Zaper Vitastas do avtomatičnega izklopa lahko delamo v nadaljevanju dve zaporedni seriji po 5-10 minut. Po nekaj dneh pa lahko preidemo na tri 5-10 minutne serije. Serije lahko delamo zaporedoma eno za drugo ali pa s pavzo, kot nam trenutno ustreza glede na počutje in možnosti.

Elektroterapija Zaper Vitastas je namenjena za pogumnim odraslim za krepitev forme in bolnim za pospešeno rehabilitacijo.

Elektroterapija Zaper Vitastas nima nobenih kontraindikacij. Ni za otroke, najstnike, nosečnice in ljudi s srčnim spodbujevalnikom.

 

Elektroterapija Zaper Vitastas - bioelektricni impulzi

Elektroterapija Zaper Vitastas oddaja bioelektrične tokove, ki z oprijemom dveh KARBONSKIH sond močno elektrificirajo telo vse do občutkov, ki jih želimo. Z desnim gumbom lahko reguliramo moč od najnežnejše pa vse do meje, ki jo še lahko prenesemo. Namenjena je elektroterapiji za odrasle za aktivacijo energijskih potencialov za okrevanje, vzdrževanje telesne in duševne forme in obnovo moči >>