img_1563172204004 ok

Elektroterapija Zaper Vitastas z regulacijo jakosti in frekvence

Elektroterapija Zaper Vitastas ima nastavljivo moč in frekvenco. Z regulatorjem jakosti lahko nastavimo moč v območju udobja.

Z regulatorjem frekvence lahko zvezno nastavimo frekvence od 8Hz do 300Hz.

V nižjem območju so frekvence bolj občutne in energija prodira globlje v tkiva. V višjem območju bolj oplazijo tkiva in so manj občutne.

Elektroterapija Zaper Vitastas se avtomatično izključi po 5-10 minutah terapije, nakar se prižge rdeča signalna lučka za konec terapije.

Izklopimo stikalo, da rdeča lučka ugasne. Pri tem načinu uporabe varčujemo z baterijo, ki jo menjamo enkrat letno.

352.00 

Opis

Prednosti in razlike z zaper terapijo in klasično elektroterapijo

Prednost Elektroterapije Zaper Vitastas je, da je celostna skozi obe roki, prsni koš in celotno telo. Za razliko od klasične elektroterapije, ki je lokalna na izbranem delu telesa in deluje na krčenje mišic, zato klasični impulzi ne smejo preko srca.

Elektroterapija Zaper Vitastas ima simetrične impulze, zato se ne osredotočajo zgolj na mišičje (kot naprimer ‘tens’ klasična elektroterapija), temveč prodirajo celostno skozi tkiva.

Bioelektrični impulzi obdelajo tudi prsni koš in notranje organe skozi celo telo vključno z nogami, podobno kot pri zaper terapiji.

Od zaper terapije pa se Elektroterapija Zaper Vitastas razlikuje v bifaznih impulzih, ki se jih lahko uporablja pri večjih jakostih in napetosti kar dveh devetvoltnih baterij. Večja moč je bolj učinkovita za bioelektrično spodbudo tkiv in energijski pretok v organizmu.

Po jakosti dosega Elektroterapija Zaper Vitastas napetost zdravilnega električnega skata. Enako ima tudi zvezno nastavitev frekvenc do 300Hz prilagojeno frekvenčnemu območju zdravilnega električnega skata.

Elektroterapija Zaper Vitastas združuje v svojem delovanju lastnosti zaper terapije in elektroterapije. Obe delujeta zaradi svojih lastnosti z omejeno napetostjo največ ene devetvoltne baterije.

Prednost zdravljenja z električnim skatom v več kot dveh tisočletjih naše zgodovine pa je višja napetost. Zdravilni električni skat je imel napetost 10-20 voltov in do 300 električnih udarcev na sekundo (300Hz).

Elektroterapija Zaper Vitastas ima torej združeno moč in prednosti naravne terapije z električnim skatom skupaj zaper in klasično ‘tens’ elektroterapijo.

Njihove karakteristike so povezane in dopolnjene s kombinacijo bifaznih in simetričnih impulzov s frekvenco do 300Hz in napetostjo 18 voltov za občutni učinek na energijsko spodbudo telesa in pretok vitalne moči.

Elektroterapija Zaper Vitastas

Uporaba

Elektroterapija Zaper Vitastas elektrificira telo z močnostnimi bioelektričnimi impulzi, ki jih lahko po želji zvezno nastavimo na izbrano moč. S svojo nastavljivo močjo do meje udobja aktivira telesne bioelektrične tokove in uspešno uničuje parazite, viruse in bakterije.

Na desnem gumbu za regulacijo jakosti ima zvezno nastavljivo moč terapije. Ta lahko sega od najnežnejših biolelektričnih tresljajev in vse do močnih občutkov elektrifikacije izbrane jakosti, ki jo še lahko prenesemo.

Z levim gumbom pa lahko zvezno nastavimo frekvenco v območju 8Hz – 300Hz.

Najbolj dobrodošla je nastavitev Elektroterapije Zaper Vitastas na 8Hz, ker je na spodnji meji. Ta maksimalno prodira v tkiva in jih globinsko spodbuja z bioelektričnimi tokovi za obnovo energijskega ravnovesja celotnega telesa. Vrača homeostazo in informacijski pretok med celicami, ker vsaka prvinsko oddaja in sprejema na tej valovni dolžini.

Bolj kot frekvenco pri isti izbrani jakosti višamo z vrtenjem levega gumba navzgor, bolj postajajo občutki bioelektrike v rokah močnejši. Zato pri izbrani jakosti na desnem gumbu previdno vrtimo levi gumb za povišanje frekvence in pri tem pozorno opazujemo občutke v rokah, da ne prekoračimo prijetne vrednosti.

Učinki

Elektroterapija Zaper Vitastas krepi telesno biopolje in ga resetira, osvežuje. Močni bioelektrični impulzi počistijo energijske motnje in šume, ki se skozi razna neudobja vsakdanjosti prilepijo na nas in motijo počutje, vitalnost in ustvarjalnost. Omogočajo bolj gladek tok energije, misli in čustev, sproščajo in poživljajo. Niso za uporabnike srčnih spodbujevalnikov, nosečnice, otroke in mladostnike do 18.leta.

Elektroterapija Zaper Vitastas je koristna za obnovo biopolja pri:

 • multipli sklerozi in demenci vseh vrst
 • revmi, artritisu in bolečinah v sklepih
 • oslabljenem krvnem in limfnem obtoku
 • sladkorni bolezni z moteno cirkulacijo
 • nagnjenosti h gripi in prehladu
 • za krepitev in zaščito pred pljučnico
 • uničevanju parazitov in njihovih toksinov
 • zatiranju kandide in drugih plesni
 • pri težavah s križem, vratom in hrbtenico
 • za manj bolečin in pospeševano regeneracijo
 • motnjah zaradi povečane prostate
 • hormonski stabilizaciji menstrualnega cikla
 • izboljša energijski obtok notranjih organov
 • vzpostavlja ravnovesje v organizmu
 • pospešuje okrevanje pri vseh težavah
 • pri astmi, bronhitisu in bolečem grlu
 • energijsko pomaga obtočilom in črevesju
 • protibolečinska podpora pri ženskih težavah
 • mrtvenju obraza ali dela telesa
 • povrnitvi občutka v rokah in nogah
 • kot podporna energijska terapija po kapeh

Za odrasle

Elektroterapija Zaper Vitastas je namenjena odraslim ljudem, zdravim in bolnim. Prinaša nov val bioelektrične spodbude, ki potuje skozi tkiva in jim pomaga pri energijskem zagonu v bolj gladek tok življenjske moči skozi telo. Z Elektroterapijo Zaper Vitastas osveženo življenjsko polje pri redni uporabi zasije v novi luči.

Konstrukcijski in biološki parametri Elektroterapije Zaper Vitastas zagotavljajo varno in prijetno terapijo najvišje kvalitete in prijazno uporabo. Terapija se dela v intervalih 5-10 minut. Po tem času se avtomatično izklopi, nakar jo izključimo še na stikalu, da z baterijo varčujemo oziroma da je predčasno ne izpraznimo.

Pol ure dnevno

Po nekajdnevnem prilaganju s 5-10 minutno Elektroterapijo Zaper Vitastas do avtomatičnega izklopa lahko delamo v nadaljevanju dve zaporedni seriji po 5-10 minut. Po nekaj dneh pa lahko preidemo na tri 5-10 minutne serije. Serije lahko delamo zaporedoma eno za drugo ali pa s pavzo, kot nam trenutno ustreza glede na počutje in možnosti.

Elektroterapija Zaper Vitastas je namenjena za pogumnim odraslim za krepitev forme in bolnim za pospešeno rehabilitacijo.

Nima nobenih kontraindikacij.

Ni za otroke, najstnike, nosečnice in ljudi s srčnim spodbujevalnikom.

 

Elektroterapija Zaper Vitastas - bioelektricni impulzi

Elektroterapija Zaper Vitastas oddaja bioelektrične tokove, ki z oprijemom dveh KARBONSKIH sond močno elektrificirajo telo vse do občutkov, ki jih želimo. Z desnim gumbom lahko reguliramo moč od najnežnejše pa vse do meje, ki jo še lahko prenesemo. Namenjena je elektroterapiji za odrasle za aktivacijo energijskih potencialov za okrevanje, vzdrževanje telesne in duševne forme in obnovo moči >>