Alkimija vitalnosti v SVETI TROJICI pri Lenartu v nedeljo 26.5.2024 ob 15h

Objavljeno dne:
Alkimija vitalnosti v SVETI TROJICI pri Lenartu v nedeljo 26.5.2024 ob 15h

Srčno vabljeni na vibracijsko samozdravilno srečanje ALKIMIJA VITALNOSTI v Sveti trojici pri Lenartu v nedeljo 26.5.2024 ob 15.uri v krepčilen ambijent domačije Olga in Liam Šebinek na Radgonski cesti 2.

ALKIMIJA VITALNOSTI pomeni popolno okrevanje na vseh nivojih, pri katerem simptomi izginejo in živimo polno življenje, kot da motnje ni. Kadar pa se v letnih bioritmih simptomi bežno še nakažejo, pa se že v kali naučimo učinkovitih prijemov, da se več ne razvijejo v bolezen.

Na srečanju ALKIMIJA VITALNOSTI se posvetimo izdelkom iz organsko pridelane konoplje znamke Hemplight in degustiramo konopljino zdravilno jed z jogurtom. Obravnavamo biofotonsko mrežo v človekovem organizmu in zdravilno moč konoplje, ki NI termično obdelana.

S svežim konopljinim sokom (brez termične obdelave) je dr. Courtney doslej pozdravil dobrih 8000 bolnikov >> 

Za namen odprave bolezni in simptomov smo na srečanjih ALKIMIJA VITALNOSTI deležni tudi terapij z vibracijskimi samozdravilnimi napravami legendarnih izumiteljev, ki so trajno aktivne v času 2- urnega srečanja, tako da se lahko v celoti naužijemo njihovih blagodejnih in krepčilnih učinkov:

 • TESLOV GENERATOR za povrnitev globinskega ravnovesja telesnih sistemov na predvzročni ravni

 • Večvalovni dr. Lakhovsky oscilator LAKITES za celično spobudo in aktivacijo proti boleznim

 • Schumannov resonator geo impulzov BIONIS in BIONIZATOR za medsebojno koordinacijo organov in tkiv

 • Dr. Clark protimikrobna in protivnetna terapija ZAPER-ZAPERINO za odpravo končnih povzročiteljev bolezni in njihovih toksinov

Na srečanjih uživamo in spoznavamo sveže sezonske zeli in naravne antioksidante s posebnimi biološkimi učinkovinami, privoščimo pa si tudi različne krepčilne napitke. Pristopamo kočljivi tematiki medsebojnih odnosov, življenjske naravnanosti in ajurvedske doktrine za povrnitev zdravega počutja in okrepitev organizma. Posežemo v starodavne zakladnice znanja in sodobne raziskave ter jih v pravilni luči uporabimo za razrešitev neželenega stanja.

Na vsakem srečanju obravnavamo vedno nove, zelo učinkovite in sorazmerno preproste prijeme vseh vrst za posamezne vrste težav, ki imajo velik in daljnosežen učinek. Za delikatne vidike zdravja in bolezni si ogledamo celostno sliko regulacijskih procesov organizma in se priučimo pravilnega ravnanja za okrevanje glede na trenutno stanje, ki se lahko spreminja.

Pristop obravnave na srečanjih je individualen in vsakič unikatno pripravljen glede na potrebe prisotnih, vendar diskreten, da se ne osebno ne izpostavlja nikogar. Program se iz srečanja v srečanje nadgrajuje in se ne ponavlja. Vsakič dodamo nov gradnik v razumevanju in ukrepanju glede na posamezne vrste bolezni in simptomov, ki se skupaj sestavljajo v pretočno melodijo globinske obnove življenja in ustvarjajo zdrav temelj za trdno zdravje.

Priporočljiva je redna udeležba na pomladnih in jesenskih srečanjih ALKIMIJA VITALNOSTI zaradi nadgradnje okrevanja, spremljanja stanja ter aktivne podpore za vzdrževanje doseženega zdravja in počutja.

Z rednimi srečanji ALKIMIJA VITALNOSTI dosežemo učinke:

 • bolezni izgubljajo svojo moč, bolečine in simptomi se vse manj pojavljajo

 • individualno soočanje s simptomi, da se več ne razvijejo v bolezen

 • več vitalne energije in manj obremenjeno počutje

 • celosten pristop k vzrokom bolezni pri njeni predvzročni korenini

 • učinkovito razstrupljanje in povrnitev zdrave mlečnokislinske presnove

 • ugodno razreševanje vsakodnevnih težav na čustvenem in mentalnem nivoju

 • duševno osvobajanje preteklih travm, da čedalje manj motijo zdravje in življenje

 • bolj pretočne medsebojne odnose in življenjsko spodbuden odnos do sebe

 • postopno ozdravitev na vseh nivojih

PRIJAVA na srečanje  >>

.

Za prijavo na skupinsko srečanje ALKIMIJA VITALNOSTI v Sveti trojici pri Lenartu v nedeljo  26.5.2024 ob 15h vpišite svoje podatke in jih pošljite po e-pošti ali pa jih sporočite po telefonu:

Ime in priimek:

Gsm:

E-pošta:

Kateri simptomi in bolezni vas zanimajo za obravnavo:

Svojo prijavo in simptome za predhodno pripravo individualnega programa lahko sporočite po telefonu in e-pošti:

 • Pri srčnih organizatorjih Olga in Liam Šebinek, gsm: 041-818-529 in 041-719-720, e-pošta: domacija.trojica@gmail.com

 • Pri vibracijski terapevtki Nerini Darman, dipl.ing.kem.teh., gsm: 041-789-319, e-pošta: satjam@gmail.com

Srčno vabljeni na srečanje ALKIMIJA VITALNOSTI v prijeten ambijent domačije Olge in Liam Sebinek!

Dobimo se na domačiji Olge in Liam Šebinek na Radgonski cesti 2, 2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah (pri Lenartu), to je tik za cerkvico Sveta Trojica.

Cena srečanja ALKIMIJA VITALNOSTI v Sveti Trojici pri Lenartu je 10 eur, poravnate jo lahko ob prihodu na srečanje.

ALKIMIJA VITALNOSTI vključuje tudi izčrpen osebni pogovor po telefonu, pri katerem iz novih zornih kotov spoznate svoje simptome in prejmete osebne napotke za učinkovito soočanje in odpravo težave. Telefonska spremljava stanja za redne udeležence pa poteka tudi vedno med enim in drugim srečanjem.

ALKIMIJA VITALNOSTI igra krepčilo melodijo, ki spravi v pretok zastale energije in vsestransko obnavlja življenje. Podarja krepčilni žarek, ki prodre skozi dušo in telo in povrne moči na vseh področjih in za vso družino. Prebuja upanje in ljubezen, celice prežari s svetlobo in jim podari naravno intonacijo veselja in sreče.

Srečanja ALKIMIJA VITALNOSTI vodi Nerina Darman, diplomiran inženir kemijske tehnologije, ajurvedska, feng šui in džjotiš svetovalka, raziskovalka, predavateljica in avtorica dveh knjig: Blaženost Bivanja in Iskra izvora (ki sta izšli leta 2001 in 2001), ki se dobita v knjižnicah.