Alkivita Vitalis v SLOVENSKI BISTRICI v četrtek 8.6.2022 ob 16.30 (pol petih)

Objavljeno dne:
Alkivita Vitalis v SLOVENSKI BISTRICI v četrtek 8.6.2022 ob 16.30 (pol petih)

DOBRODOŠLI v Slovensko Bistrico na predavanje ALKIVITA VITALIS v četrtek 8.junij 2022 ob 16.30 uri v ustvarjalno vzdušje obnove življenja in zdravja z vibracijskimi terapijami Tesla-Zaper-Geo bioenergijskih pripomočkov za izboljšanje telesne energije.

Predavanje ALKIVITA VITALIS je organizirano v okrilju Društva zeliščarjev HERMELIKA iz Slovenske Bistrice. Predavanje je 16.30-18h v Centru za starejše METULJ na Leskovarjevi ulici 16, 2310 Slovenska Bistrica (za občino).

Zeliščar g. Božidar Žerjav pripravlja za nas blagodejne izvlečke zdravilnih zeli vključno s tinkturo črnega oreha in pelina kot tradicionalno zeliščno podporo k Zaper Zaperino terapiji po dr. Clark. Božotove dobrote >>

ALKIVITA VITALIS pomeni popolno okrevanje na vseh nivojih, pri katerem simptomi izginejo in živimo polno življenje, kot da motnje ni. Kadar pa se v letnih bioritmih simptomi bežno še nakažejo, pa se že v kali naučimo učinkovitih prijemov, da se več ne razvijejo v bolezen.

Za namen odprave bolezni in simptomov smo na srečanjih ALKIVITA VITALIS deležni terapij z vibracijskimi samozdravilnimi napravami legendarnih izumiteljev, tako da se lahko v času predavanja v celoti naužijemo njihovih blagodejnih in krepčilnih učinkov:

 • TESLOV GENERATOR za povrnitev globinskega ravnovesja telesnih sistemov na predvzročni ravni

 • Večvalovni dr. Lakhovsky oscilator LAKITES za celično energijsko spodbudo v boju proti boleznim

 • Schumannov resonator geo impulzov BIONIS in BIONIZATOR za medsebojno energijsko koordinacijo organov in tkiv

 • Dr. Clark ZAPER-ZAPERINO terapija za uničevanje parazitov kot končnih povzročiteljev bolezni in zmanjšanje njihovih toksinov

Na predavanju uživamo in spoznavamo sveže sezonske zeli in naravne antioksidante s posebnimi biološkimi učinkovinami. Pristopamo kočljivi tematiki medsebojnih odnosov, življenjske naravnanosti in ajurvedske doktrine za povrnitev zdravega počutja in okrepitev organizma. Posežemo v starodavne zakladnice znanja in sodobne raziskave ter jih v pravilni luči uporabimo za razrešitev neželenega stanja.

Na vsakem srečanju obravnavamo vedno nove, zelo učinkovite in sorazmerno preproste prijeme vseh vrst za posamezne vrste težav, ki imajo velik in daljnosežen učinek. Za delikatne vidike zdravja in bolezni si ogledamo celostno sliko regulacijskih procesov organizma in se priučimo pravilnega ravnanja za okrevanje glede na trenutno stanje, ki se lahko spreminja.

Vsebina predavanja je vsakič unikatno pripravljena vedno iz drugih zornih kotov. Program se pri vsakem srečanju nadgrajuje in se ne ponavlja. Vsakič dodamo nov gradnik v razumevanju in ukrepanju glede na posamezne vrste bolezni in simptomov, ki se skupaj sestavljajo v pretočno melodijo globinske obnove življenja in ustvarjajo zdrav temelj za trdno zdravje.

S predavanjem ALKIVITA VITALIS in vibracijskimi terapijami Tesla -Zaper-Geo dosežemo učinke:

 • bolezni izgubljajo svojo moč, bolečine in simptomi se vse manj pojavljajo

 • celostno soočanje s simptomi, da se več ne razvijejo v bolezen

 • več vitalne energije in manj obremenjeno počutje

 • pristop k vzrokom bolezni in razstrupljanje

 • spoznavamo pot za razreševanje vsakodnevnih težav na čustvenem in mentalnem nivoju

 • duševno osvobajanje preteklih travm, da čedalje manj motijo zdravje in življenje

 • bolj pretočne medsebojne odnose in življenjsko spodbuden odnos do sebe

 • energijsko samozdravljenje na vseh nivojih

PRIJAVA za četrtek, 8.junija 2022 ob 16.30 >>

.

Za prijavo na Tesla-Zaper-Geo vibracijsko predavanje ALKIVITA VITALIS v Slovenski Bistrici v pošljite sporočilo po telefonu ali e-pošti:

 • Pri zeliščarju gospod Božidar Žerjav, gsm 041-954-890, e-pošta: bozo.zerjav@gmail.com Več o njem: BOŽOTOVE DOBROTE >>

 • Pri vibracijski terapevtki Nerini Darman, dipl.ing.kem.teh., gsm: 041-789-319, e-pošta: satjam@gmail.com

Dobimo se v SLOVENSKI BISTRICI v centru za starejše METULJ na Leskovarjevi ulici 16a, 2310 Slovenska Bistrica.

ALKIVITA VITALIS igra krepčilo melodijo, ki spravi v pretok zastale energije in vsestransko obnavlja življenje. Podarja krepčilni žarek, ki prodre skozi dušo in telo in povrne moči na vseh področjih in za vso družino. Prebuja upanje in ljubezen, celice prežari s svetlobo in jim podari naravno intonacijo veselja in sreče.

Srečanja ALKIVITA VITALIS vodi Nerina Darman, diplomiran inženir kemijske tehnologije, ajurvedska, feng šui in džjotiš svetovalka, raziskovalka, predavateljica in avtorica dveh knjig: Blaženost Bivanja in Iskra izvora (ki sta izšli leta 2001 in 2001), ki se dobita v knjižnicah.

DOBRODOŠLI na spoznavanje skrivnosti življenja…