BIONIS za jin – jang ravnovesje v homeostazi

Objavljeno dne:
BIONIS za jin – jang ravnovesje v homeostazi

BIONIS za jin – jang ravnovesje v homeostazi

Bionis za akutni namen vzpostavitve energijskega jin – jang ravnovesja v organizmu in za obnovo HOMEOSTAZE, to je fiziološkega ravnovesja organov in življenjskih procesov položimo na grodnico vsak dan za 15 minut medtem ko sproščeno počivamo z naravnanostjo na ozdravitev in uresničitev želenega.

Osemherčni geo valovi Bionisa in Bionizatorja povezujejo levo in desno možgansko polovico, logiko-intuicijo in harmonizirajo vse regulacijske sisteme v telesu, ki jih uravnavajo hormoni in živčevje kot glavni dejavnik energijskega jin – jang in medicinskega telesnega ravnovesja v HOMEOSTAZI.

JIN – JAN

intuicija – logika

tema – svetloba

znotraj – zunaj

voda – ogenj

prejemati – dajati

mehkoba – trdota

pasivno – aktivno

hladno – toplo

počasi – hitro

Luna – Sonce

noč – dan

Sprememba je ravnovesje, upiranje spremembi je upiranje življenju.

Udejanimo pravo razmerje med delom, počitkom in razvedrilom.

  • HOMEOSTAZA je notranja regulacija organizma in vračanje v okvir normalnih vrednosti medtem ko smo v svojih vsakodnevnih aktivnostih izpostavljeni mnogim zunanjim vplivom, ki rušijo osnovne življenjske parametre kot so vsebnost kisika, elektrolitov in glukoze v krvi, volumen telesnih tekočin, telesna temperatura ter še na milijarde drugih fizioloških procesov, ki se vsako sekundo odvijajo v celicah.
  • V fiziološkem smislu pomeni HOMEOSTAZA osnovno regulacijo vseh življenjskih procesov celic, organov, čustev in telesa kot celote, da lahko živimo, njen subtilni element pa je energijsko jin-jang ravnovesje.
  • Telesni regulatorni sistem uravnava optimalno delovanje organizma tudi kadar smo podvrženi hudim življenjskim spremembam in po najboljših močeh vrača telo v normalen okvir življenjskih parametrov, ki fizično omogočajo preživetje.
  • Regulacijo in vzdrževanje osnovnih življenjskih pogojev nadzirata hormonski in živčni sistem, ki vzajemno sodelujeta pri ustvarjanju homogenega življenjskega okolja, v katerem lahko celice živijo in opravljajo svoje naloge.
  • Kadar se v določenih organih kritično poruši življenjsko ravnovesje in ga telo s svojimi regulacijskimi mehanizmi ne more več povrniti v normalne vrednosti lahko zbolimo ali pa nastopi smrt.
  • Dnevna izpostavljenost osemherčnemu bioritmu geo impulzov, ki jih oddajata Bionis in Bionizator je osnova subtilnega jin – jang ravnovesja in z njim povezanega fiziološkega telesnega ravnovesja, opisanega z medicinskim izrazom HOMEOSTAZA.
  • Bionis in Bionizator varujeta organizem pred škodljivimi zunanjimi in notranjimi vplivi in sta z oddajanjem geo impulzov eden ključnih dejavnikov jin – jang ravnovesja in fiziološke HOMEOSTAZE.
  • Geo impulzi Schumannove resonance skrbijo za celostno regulacijo življenjskih in fizioloških procesov in približajo ozdravitev, regeneracijo organizma in obnavljajo življenjsko pomembno ravnovesje.

Ključna je tudi notranja naravnanost oziroma razvoj zavesti s pomembnimi spoznanji in novimi vidiki življenja, ki omogočajo optimalno selekcioniranje glede vdajanja neugodnim čustvom, zmanjšanju njihovega razpihovanja in iskanja notranje sprave in dejanj, ki so v korist življenju v telesnem in energijskem ravnovesju.

Ljubezen do življenja pomeni, da damo tudi v težkih čustvenih in življenjskih situacijah prednost negi in obnovi življenja pred osebnimi občutki, ki jim pristopamo v razreševanje v okviru zmožnosti z drugo modrostjo in ne direktno z adrenalinsko borba-beg reakcijo ali pa z melanholičnim odzivom, ki je samo druga plat iste medalje.

Razumevanje spremembe pomeni, da bo vse nekoč drugače kot je sedaj, vendar je pot do tja veliko bolj široko in ustvarjalno odprta kot lahko slutimo v okviru sedanjih osebnih občutkov in razmišljanj.

 

BIONIS prenosni osemherčni oddajnik geo impulzov za bistre možgane