ALKIMIJA VITALNOSTI

Objavljeno dne:
ALKIMIJA VITALNOSTI

ALKIMIJA VITALNOSTI

VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE je dnevno odpiranje pretoka življenjske energije na telesni in duševni ravni v duhu celostnega preporoda s pomočjo vibracijskih naprav, uživanja zeli in zavestnega sodelovanja z življenjem. Vstop v ALKIMIJO VITALNOSTI se zgodi na magični točki revitalizacije, ko začnejo telo, misli, čustva in namen aktivno sodelovati. Naša naloga je pripeljati do te točke preobrata.

Poglejte original članek ALKIMIJA VITALNOSTI v Karmaplus reviji 1.1.2019 >>

 

Tukaj si oglejte original članek ALKIMIJA VITALNOSTI v reviji Karmaplus 1.1.2019 >>

ALKIMIJA VITALNOSTI je naravno stanje superfluidnosti, v katerem so aktivirani samozdravilni procesi regeneracije. Povezano je z alfa stanjem človekovih možganov, ki pri svojem alfa delovanju naravno oddajajo osem do dvanajst bioelektričnih impulzov na sekundo. Za telo je to velika sprememba v primerjavi z običajno budno aktivnostjo in presega še tako odlične dobrobiti, ki jih lahko posameznik sicer dosega v svojem življenju.

 

 

.

 

ALKIMIJA VITALNOSTI je proces obnove, v katerem je potrebno:

  • popraviti temelje za stabilnost in
  • urediti streho, da ne pušča,
  • obenem pa zamenjati zidake in
  • zakrpati instalacije.

TEMELJI

V temeljih vibracijske naprave Tesla-Zaper-Geo krepijo in vzdržujejo celično vibracijo, da ujame svoj val v orkestru življenja. Dirigent informacijske mreže v telesu je dolgi val celične radiobiologije, ki pomaga možganom ustvarjati čedalje bolj polno paleto alfa bioelektričnih impulzov. V naravi ima to vlogo atmosferska Schumannova resonanca, ki pa dnevno in z naravnimi ciklusi preveč niha in je v obdobjih brez dežja skoraj na nuli. V prostorih nam z alfa impulzi energijsko pomagajo vibracijske naprave kot so geo pripomočki Bionis in Bionizator. Temeljna aktivnost na snovni ravni je terapevtsko uživanje surovih bio naravnih antioksidantov. Termična obdelava in industrijska predelava je neželena, gre za čiste naravne substance bioloških učinkovin, ki jih zaužijemo v njihovi najboljši obliki. Pridelane morajo biti z eko certifikatom, po možnosti iz domačih krajev. Nimajo visokih cen in so na življenjski rok dostopna okrepitev za vsakogar. Preprosta stvar, ki jo lahko ta hip začnemo, je uživanje celih zrnc bio koriandra, za pol čajne žličke jih damo v usta, malo stisnemo z zobki in poplaknemo, da razvijejo svojo moč v prebavilih in črevesju. Nevtralizirajo proste radikale, da so celice na varnem. Obenem pa uravnajo duha, stabilizirajo in povrnejo počutje v optimalno delovanje ali homeostazo. Po ajurvedi uglasijo vsa tri naravna načela ali doše, to je res izjemno, malokatera biološka učinkovina zmore to. Načela ajurvede so lastnost, neposredno vgrajena v stik pojavnega sveta z virom. Imajo informacijsko naravo in so matrica za zgradbo telesa in razporeditev energije v njem. Odzivajo se na Teslove skalarne valove. Dosežemo jih s svojo življenjsko naravnanostjo in jih spodbujamo in uravnavamo s Teslovim generatorjem.

“Dirigent informacijske mreže v telesu je dolgi val celične radiobiologije, ki pomaga možganom ustvarjati čedalje bolj polno paleto alfa bioelektričnih geo impulzov.”

STREHA

Krovna aktivnost, da streha ne pušča je, da se naučimo zvestobe lastnemu polju življenja, ki je lahko neskončno. Omejimo le notranji vstop na strupeno adrenalinsko polje borba-beg, v katerem podzavest stalno išče krivce in izvaja ignoranco, nastrojenost in nezdrave razelektritve napetosti. Človek je sam sebi največji prijatelj in največji sovražnik. Osemdeset odstotkov naših občutkov in reakcij prihaja iz podzavestnih vzgibov, za katere ne vemo in so lahko celo v nasprotju z vsem, za kar se trudimo in si želimo. Nevede lahko uberemo nezdrava pota, v katerih po nepotrebnem izgubljamo življenjsko moč in čas. Nekaj lukenj je treba popraviti, da vitalna sila ostane v telesu, krepi zdravje, odžene bolezni in omogoča življenjsko samouresničitev. Vitalna sila nam pomaga občutiti, na kaj lahko dejansko vplivamo in katera smer je vredna, da se je aktivno držimo. Velika modrost je spreminjati stvari z regulacijo svojega odnosa do sebe in okolja in uvideti, kako lahko z modro strpnostjo preoblikujemo tudi tisto, kar ne gre ‘na prvo žogo’. Kadar nam nenadoma pridejo kakšni neugodni občutki brez da se je zgodilo kaj neprijetnega, vsakič zavestno pomislimo: ‘To so samo spomini’. Trikrat potrkajmo po grodnici in jih ne vpletajmo v dnevno rutino, tako ohranimo vedro razpoloženje in vzdržujemo rezervoar vitalne sile, ki je duševna hrana in gorivo za življenjski uspeh.

„Velika modrost je spreminjati stvari z regulacijo svojega odnosa do sebe in okolja in uvideti, kako lahko z modro strpnostjo preoblikujemo tudi tisto, kar ne gre ‘na prvo žogo’.“

ZIDAKI

Zamenjava zidakov je razstrupljanje tkiv z občasno omejitvijo količine zaužite hrane. Vsak višek hrane pomeni za telo višek odpadnih snovi in razmetavanje energije. Na dnevni ravni pojejmo malo manj kot bi sicer. To naredimo tako, da kakšen vmesni obrok odložimo na kasneje. Spijemo kozarec mlačne ali tople vode, da zavedemo signal lakote in lažje počakamo uro-dve. Med uživanjem obroka vedno pojejmo košček surove zelenjave kot je glavica brokolija, rezina izjemno okusnega gomolja zelene, rdeče pese, malo pora, česna, čebule, ingverja in enako vso drugo surovo zelenjavo. Užijemo jo kot zdravilo, kar tudi je, podobno kot damo v usta tableto in jo spijemo brez spraševanja ali nam je do tega ali ne. Brezpogojno pohrustamo košček surove zelenjave na dnevni ravni. Pripravimo pa si tudi repertoar, ki ga zaužijemo kot mašilo v občutkih čustvene tesnobe in energijskega manjka. Na primer v žlico navadnega jogurta vmešamo žlico kvalitetne rožičeve moke in si pričaramo mamljiv okus zdravega in surovega ‘pudinga’. To je super malica tudi v službi ali na poti. Mirne duše lahko pojemo dva ali tri takšne ‘pudinge’, kmalu začutimo zdravo sitost, ker telo prejme izjemne minerale, encime in biološke učinkovine iz termično nepredelane rožičeve moke. V sadnih jogurtih je sladkana sadna marmelada, polna dodatkov, zato raje izberimo navadne in jih na razne načine oplemenitimo sami.

‘Vsak višek hrane pomeni za telo višek odpadnih snovi in razmetavanje energije. Brezpogojno pohrustamo košček surove zelenjave na dnevni ravni.’

INSTALACIJE

Instalacije zakrpamo z dodatkom svetlobnih fotonov. V ta namen vsako jutro nalijemo vodo v steklen vrč in ga postavimo na sončno polico. Voda vsrka energijo svetlobe, ki jo telo potrebuje v svoji biofotonski mreži. Brezžični svetlobni informacijski sistem vzdržujejo alfa impulzi. Ustvarijo vibracijo, ki je skladna s fotoni, da se kaotično ne porazgubijo, temveč da skladno in koherentno katalizirajo organske celične vitalne procese. Svetlobni fotoni in alfa impulzi so struktura za prenos valovnih informacij, ki brezžično na energijski in snovni ravni koordinirajo naše telo. Biofotoni so organska oblika fotonov, ki jih zaužijemo z jabolkom, ki ga utrgamo z drevesa in v solati, ki jo ravnokar prinesemo iz vrta. Takšna hrana ima tudi izjemen in merljiv električni potencial, ki se po nekem času izgubi, izjemna hranilna vrednost pa ostane. Svetlobna hranila so lan, ki je po dr. Budwigovi poln solarne energije biofotonov in omega tri maščobnih kislin, sončnice z naravnim razkošjem E-vitamina, spirulina z bogastvom klorofila in listi industrijske konoplje, posušeni na zraku in zmleti v prah. Enako pa se biofotoni ohranijo v liofilizirani obliki industrijske konoplje, kateri je pri podtlaku in nizki temperaturi v hipu odvzeta vsa vlaga. To je čudovito surovo živilo, ki ni termično obdelano in v celoti ohrani neprecenljivo vrednost kanabinoidov, klorofila, encimov, omega tri maščobnih kislin, mikroelementov in drugih bioloških učinkovin.

‘Svetlobni fotoni in alfa impulzi so struktura za prenos valovnih informacij, ki brezžično na energijski in snovni ravni koordinirajo naše telo.’

Elementi alkimije vitalnosti so unikatno povezani v svojem delovanju. Tvorijo strukturo novega življenja in pomagajo, da si lažje povrnemo zdravje, najdemo sebe in svoj smisel, izboljšamo odnos s svojci in si uresničimo to, po čemer hrepenimo.

Dobrodošli na srečanje: ALKIVITA VITALIS

v torek 15.1.2019 ob 18h v Slov. Bistrici, Ljubljanska c.42 – Fizioterapija Izza, info: 041-789-319

Dan odprtih vrat – VSTOP PROST !

Alkivita Vitalis v SLOVENSKI BISTRICI v torek 15. 1. 2019 ob 18h