BIONIS prenosni osemherčni oddajnik Schumannovih geo impulzov 8Hz za bistre možgane

66.00 

Bionis oddaja GEO impulze v osemherčnem energijskem bioritmu Schumannove resonance za zdravo počutje in bister um, ki ga lahko imamo povsod s seboj na izpitih, nastopih, sestankih, zmenkih ob delu za računalnikom in doma.

BIONIS je prenosen geo pripomoček za energijsko revitalizacijo in pospešeno okrevanje po naporih in boleznih. Z geo impulzi aktivira ugodne alfa valove v možganih, ki usmerijo razpoložljivo energijo v prebavo, da telo lažje razgradi dragocena hranila, zelišča in dodatke k prehrani in potegne iz njih bogate biološke učinkovine ter jih dostavi do vseh celic (biorazpoložljivost).

Geo impulzi pospešujejo izgradnjo kostne mase, izboljšajo kapilarno prekrvavitev in umsko zbranost za lažje učenje in manj treme pred izpiti in javnimi nastopi. Zmanjšajo depresijo in živčno napetost, odnose naredi bolj pretočne.

Bionis deluje trajno brez izklapljanja in naš dom bogati z oddajanjem ugodne osemherčne energije geo impulzov. Geo impulzi odpravljajo posledice elektrosmoga. Energijsko napolnijo sinapse kot povezave med živčnimi celicami za lajšanje telesnih bolečin. Ustvarjajo ugoden ambijent in feng-šui prostora.

Bionis najbolj aktivira prostor 20 kvadratnih metrov in ima enako moč in domet kot Bionizator in Geonizator.

Kupi Beri dalje