Zaper TERAPIJA ZA VSE BOLEZNI – knjiga dr. Hulde Clark

Objavljeno dne:
Zaper TERAPIJA ZA VSE BOLEZNI – knjiga dr. Hulde Clark

4 dejavniki bolezni

Zaper TERAPIJA ZA VSE BOLEZNI je izčrpno opisana v knjigi dr. Hulda Clark. V njej pokaže, da bolezni privlačijo dejavniki, ki celice poškodujejo ali oslabijo, tako da postanejo gojišče za raznovrstne PARAZITE:

  • Psihofizični stres (preobremenitve, telesna in duševna nelagodja, zavrta čustva)

  • Električni smog in geopatogena sevanja (vsiljive tehnične frekvence in digitalna tehnika)

  • Onesnaževalci (kemija: topila, težke kovine itd.) v hrani in okolju

  • Zajedavci (paraziti) kot so virusi, bakterije, glivice, kvasovke, plesni, enocelične praživali, črvički, metljaji ter tudi prenašalci bolezni (insekti).

Organski odpadki

Notranji psihofizični in zunanji okoljski dejavniki so preobremenitve, ki slabijo slabijo imunski obrambni sistem, tako da v telesu zastaja mrtva organska snov (organski odpadki ali 'ama'), ki postane gojišče za razvoj milijone različnih vrst PARAZITOV. Zakisane celice privlačijo mikrobe, ki se v oslabljenem tkivu hitreje množijo, ker najdejo več hrane. Zaradi toksičnih snovi, ki jih izločajo škodljivi mikrobi zbolimo, pojavi se lahko depresija, utrujenost, brezvoljnost, živčna napetost in izčrpavajoča hiperaktivnost.
'Ama' je vzrok bolezni >>

Topila in sevanja

Razna TOPILA poškodujejo in oslabijo celično ovojnico, ker raztapljajo njen maščobni sloj, tako da postane lahek plen PARAZITOV. Težke kovine spremenijo prevodnost celičnih struktur in s tem razbijejo naravno celično vibracijo, tako da je celica bolj dovzetna za zakisanje in napad škodljivih mikrobov.
Organska topila >>

Enako velja za agresivna tehnična SEVANJA. Elektrosmog vsili celicam tehnološke frekvence in jih razglasi, da več ne morejo tiktakati v svojem naravnem bioritmu. Celična moč upade in vitalni procesi oslabijo, zato se celice ne morejo več braniti in lažje podležejo bolezenskim mikrobom.
Daljinsko vodenje naprav >>

Antioksidanti in počutje

PARAZITE privablja tudi hrana s premalo antioksidantov in dnevne doze 1/3 surove zelenjave, ki pospešuje biološke procese in odganja mikrobe.

Boleča ČUSTVA, negativne MISLI in duševno trpljenje pa izčrpavajo celoten organizem in mu poberejo energijo, tako da je zmanjka za presnovo in imunski sistem. Posledica je lahko trenutno lokalno zakisanje in nastop bolezni, čeprav smo bili do tega trenutka morda zdravi kot riba. Na daljši rok pa nastopijo kronične bolezni.
Psihosomatski relaks >>

Rak in metljaj

Dr. Hulda Clark je ugotovila, da so določena TOPILA kot je propilni alkohol, ki ga uporabljajo za industrijsko pranje steklenic in v kozmetiki, tesno povezana z RAKOM, ker privlači črevesni metljaj Fasciolopsis buscui. Odkrila ga je pri vseh rakavih bolnikih. Najbolj je nevaren, če v telesu najde pogoje za zaključen ciklus svojega razmnoževanja skozi vse svoje razvojne stadije, ki poleg črevesja začnejo oblegati še druge organe in tkiva, ki jih odrasel Fasciolopsis buscui sicer ne napada.
STOP razvoju raka >>

Diabetes in metljaj

Podobno velja za Eurytrema metljaj, ki običajno napada trebušno slinavko pri govedu. Privlači ga metilni alkohol in v takšnih primerih napada tudi človeka. Povezan je z DIABETESOM. Dr. Hulda Clark je prišla do spoznanja, da ga imajo vsi sladkorni bolniki. Metilni alkohol (metanol) se nahaja v gaziranih in dietnih pijačah, včasih pa tudi v kupljeni ustekleničeni vodi, ker z njim ponekod spirajo industrijsko opremo, včasih pa tudi steklenice.
* Zakonsko dovoljena količina je 50 delcev metilnega alkohola na milijon delcev vode, kar je še vedno zelo veliko, ker je nevaren že v sledovih, še posebej če smo redno izpostavljeni njegovemu vplivu.
Razstrupljanje jeter, ledvic in črevesja >>

Industrijska hrana, pijača, kozmetika

V industrijsko pakiranih in gaziranih pijačah so tudi sledovi ksilena in toluena, ki škodujeta MOŽGANOM in raztapljata zaščitni maščobni sloj možganskih celic, kar privablja in pospešuje razmnoževanje črevesnih metljajev v možganih. Dr. Hulda Clark je razkrila tudi dejstvo, da prisotnost benzola omogoča razmnoževanje jetrnega metljaja v timusu, to je hormonska žleza odgovorna za imunsko odpornost organizma, kar zelo poveča možnost za razvoj virusa HIV.
Nevrogeneza >>

Dr. Hulda Clark v svoji knjigi izrecno poziva k zmanjšani uporabi kozmetike in industrijsko pripravljene hrane in pijače. Ta vsebuje nevarne ojačevalce okusa kot je GLUTAMAT in konservanse kot je NITRIT, ki se v telesu pretvori v rakotvorni NITROZAMIN. Dr. Clark navaja v knjigi mnoge domače recepte, s katerimi lahko s pridom nadomestimo kozmetično in prehrambeno industrijsko ponudbo.
Glutamat >>
Nitrozamin >>

Zaper dr. Clark je univerzalen

Za preventivo in zdravljenje pa je v svojem življenjskem medicinskem raziskovalnem delu izumila zaper napravo, ki zatira končne povzročitelje bolezni in s tem njihove toksine. Tudi takrat, ko je telo že oslabelo in se ne more več zadovoljivo braniti pred razmnoževanjem zajedavcev na poškodovanih, oslabelih in zakisanih tkivih. Zaper telesu pomaga, da se lažje obnovi, nujna pa je sočasna omejitev škodljivih notranjih in zunanjih vplivov.

Zaper naprava je edinstvena v tem, da zavira tudi glivice in plesni. Antibiotiki ustavijo samo bakterije, ker imajo preprosto prokariontsko zgradbo pracelice, višje razvitim glivam in plesnim z eukariontsko zgradbo pa ne morejo nič. Dr. Hulda Clark je proučevala tudi toksine, ki jih izločajo nekatere škodljive plesni.
*
V poletnem času ne uživajmo obtolčenega in preveč zmehčanega sadja, pozimi pa ne mehkih pomaranč in grenivk, ker zametki plesni v sadju izločajo MIKOTOKSIN, ki se imenuje patulin. Izločajo ga sadne plesni kot so Aspergillus clavatus, Byssoclamys fulva, Byssoclamys nivea, Penicillium patulum, Penicillium expansium in Penicillium urticae. V zaplatah se lahko razrastejo v ČREVESJU, ki zaradi patulina oslabi in postane prepustno za škodljive snovi, ki iz črevesja pronicajo skozi črevesno steno v kapilarni obtok.
Patulin >>
Aflatoksin >>

Toksini plesni v žitih

Žita pred uporabo vedno pregledamo in poberemo iz njih črna zrna, ki so plesniva in škodljiva. Vsebujejo plesen rženi rožiček, ki je ergotoksin podobno kot LSD in povzroča psihične motnje v količini že manj kot en mikrogram, to je tisočinka iztrebka muhe. Nahaja se lahko v kosmičih, polnozrnatem kruhu, vinu in celo v medu. Rženega rožička in njegovih ergotoksinov NE uniči visoka temperatura, zato je še bolj nevaren.

Dr. Hulda Clark priporoča redno protimikrobno ZAPER zaščito, ki ustavlja in olajša številne težave z raznovrstnimi PARAZITI, ki z vseh strani ogrožajo naše zdravje in počutje.
Zaper lastnosti >>