Trebušna maščoba

Objavljeno dne:
Trebušna maščoba

Kalorije

Za izgubo telesne teže vključno z maščobo moramo pokuriti več KALORIJ kot jih pojemo. Ni pa rečeno, da uplahne ravno trdovratna maščoba, pozna se lahko tudi na mišicah.
Nenaporni trebušnjaki >>

Citrulin + intervalna vadba >>

Občutki

Trebušno maščobo je najtežje izgubiti. Osvobaja jo sproščen odnos do življenja, da zmoremo RECIKLIRATI zoprne občutke notranjega pritiska zaradi vsakodnevnih občutkov v neželenih situacijah.
Gibanje na tešče >>

Glukoza

Sekundarni stresni hormon KORTIZOL žre in razgrajuje naše mišice in kosti, da bi zagotovil stalen dotok GLUKOZE v KRI za soočanje z izzivi.
Kortizol >>

Zaloge

Viške krvne GLUKOZE pa JETRA takoj pretvorijo v kratkoročne zaloge GLIKOGENA in dolgoročne zaloge MAŠČOBE. Lahko pa JETRA postanejo ZAMAŠČENA.
Jetra >>

Jetra

Kot vmesni korak izgube TREBUŠNE maščobe najprej prečistimo JETRA z uživanjem surove RDEČE PESE, ki je pravi eliksir za JETRA, telesu pa dovaja 400% več KISIKA.
Rdeča pesa >>

SUROVA rdeča pesa razstruplja JETRA in ČREVESJE, dovaja KISIK in osvobaja TREBUŠNE MAŠČOBE.

Optimum

Velika modrost je ujeti ČUSTVENI OPTIMUM v vsakodnevnih obremenitvah. Velikokrat si bolj ženemo k srcu in se vznemirjamo, jezimo ali žalostimo v ogorčenju, kot bi bilo potrebno.
Presekajmo vezi >>

Izklop

Človek nima stikala za IZKLOP, ko se aktivira stresni sistem živčevje-hormoni. To je SIMPATIKUS s primarnim ADRENALINOM, ki mine v 3 dneh in s sekundarnim KORTIZOLOM, ki se takrat šele aktivira.
Parasimpatikus >>

Kortizol

Za izgubo TREBUŠNE MAŠČOBE se naravno varujemo trajnih viškov KORTIZOLA. To naredimo s stalnim iskanjem zlate točke RAVNOVESJA na trenutni, dnevni in tedenski ravni.
Jin-jang >>

Energijsko ravnovesje v telesu pomiri HORMONE in varuje pred presežki KORTIZOLA in TREBUŠNE MAŠČOBE.

Ventil

Vsako psihofizično obremenitev v doglednem času ODZRAČIMO v SPROSTITEV. Izmojstrimo se s POZORNOSTJO na blagor svojega bitja v stvareh, ki so očem skrite, telo pa jih občuti.
Psihosomatski relaks >>

Filter

Glavni FOKUS življenja je poleg vsakodnevnih nalog vzdrževanje ČUSTVENE forme z MENTALNO higieno. ČISTE misli, besede in dejanja so FILTER, da se v nas NE razbohotijo viški KORTIZOLA.
Filter 5 vrednot >>

Od-pustitev

Dolgoročno OGORČENJE nad soljudmi ter nezadovoljstvo nad svojim stanjem in življenjem je dvorezen meč. Pridela presežke KORTIZOLA v našem telesu, pa če je zamera še tako upravičena.
Veselje zdravi >>

Ideali

Držimo se rešilne bilke: 'Ne išči idealov, ustvari jih!' USTVARJALNI proces zahteva dolgoročno ZBRANOST, ki nas varuje pred JALOVIM notranjim premlevanjem in razbohotenjem KORTIZOLA.
Za serotonin >>

Adaptogeni

Spagirika ima za stabilizacijo KORTIZOLA kapljice SEDAVIN na osnovi LIPE, FIGE in GLOGA, ki umirja srčni utrip in centralno živčevje. Hormonsko ravnovesje vračajo vsi ADAPTOGENI.
Sedavin >>

Koriander

Okrogla zrnca KORIANDRA so najbolj dostopna in ugodna možnost. Sveže jih stremo kot ZAČIMBO, paše v jedi s KURKUMO. Na dlan nasujemo 10 zrnc, malce zgrizemo in poplaknemo.
Deprevin spagirika >>

Spagirika

Pri DEPRESIJI pomaga ŠENTJANŽEVKA, ta je v spagiričnih kapljicah DEPREVIN. In bio ČRNA KUMINA, ki jo ugodno nabavimo v Futunatura.
Črna kumina >>

Delta 1 Hz

Pred SPANJEM pa sprošča BALDRIJAN in RODIOLA. Valovi DELTA OCEAN 1Hz so spodbuda za nočno osvežitev in regeneracijo telesa in duha.
Rodiola >>
Delta Ocean >>

Alfa 8Hz

Schumannovi geo impulzi 8Hz Bionis in Bionizator plemenitijo prostor s sproščeno energijo in spodbujajo ALFA valove. Ti so vir ustvarjalnosti, zbranosti in dinamične odzivnosti v kriznih trenutkih.
Bionis >>
Baldrijan >>

Trebušna maščoba z ALFA valovi Bionis in Bionizator 8Hz Schumannova frekvenca psihosomatsko lažje odide VITASTAS

Nevroni

Zaper terapija z uničenjem PARAZITOV pripeva k manj njihovih TOKSINOV v telesu. Večvalovna terapija Lakites pa boža tudi celice ŽIVČNEGA sistema ali nevrone, da so bolj trpežne in učinkovite.
Zaper dr. Clark >>

Tesla

Teslov generator je nas zaveznik na najgloblji ravni. Ko se obrnemo k življenju v njegovi esenci nas Teslovi skalarni valovi podprejo pri uresničitvi želja in življenjski potreb.
Teslov skalarni val >>

Trebušna maščoba z vibracijami Tesla-Zaper-Geo lažje odide VITASTAS Alkivita