Sejem NARAVA – ZDRAVJE Ljubljana 1.12.2018 ob 13h – ALKIMIJA VITALNOSTI – Vibracijska terapija s HempLight konopljo, ki NI termično obdelana…

Sejem NARAVA – ZDRAVJE Ljubljana 1.12.2018 ob 13h – ALKIMIJA VITALNOSTI – Vibracijska terapija s HempLight konopljo, ki NI termično obdelana…

Sejem NARAVA – ZDRAVJE v Ljubljani  –  na Gospodarskem razstavišču na Dunajski cesti 18…

Dobrodošli v soboto 1.decembra 2018 ob 13h na predavanje  –  v dvorano A2-KOCKA, ‘AVLO DESNO’:

ALKIMIJA VITALNOSTI – Vibracijska terapija z organsko pridelano HempLight bio konopljo, ki NI termično obdelana…

Med enourno terapijo od 13.00 do 14.00 ure z vibracijskimi napravami – bioenergijskimi pripomočki Tesla-Zaper-Geo:

Osvetlimo posebnosti z bio certifikatom pridelanih Hemplight konopljinih izdelkov iz surove konoplje, ki NI termično obdelana.

  • Dr. Courtney je svetovna avtoriteta, ki je s surovo konopljo pozdravil že preko deset tisoč pacientov.
  • Iz konoplje je znal potegniti najboljše in dati to ljudem.
  • Podana bo razlaga med klasično termično obdelano in nadstandardno NE-termično obdelano HempLight konopljo.
  • Ker je konoplja svetlobna rastlina z bogatim biofotonskim nabojem, si ogledamo tudi zakonitosti biofotonske mreže v človeškem organizmu.
  • Vibracijska terapija Bionis pospešuje vsrkavanje vrhunskih 140 vrst kanabinoidov, klorofila, encimov, omega 3, mikroelementov in eliksirja mnogih bioloških učinkovin konoplje.

Razveselila vas bo tudi odlična mini degustacija konopljinega prahu v jogurtu, v katerem vas bodo obnovili naravni in NE-termično obdelani kanabinoidi CBD z vsem ostalim bogastvom 1060 bioloških snovi konoplje.

Izkoristek vrhunskih učinkovin je izboljšana z uporabo vibracijske terapije Bionis, ki z oddajanjem geo impulzov vpliva na izboljšano prekrvavitev prebavnega ožilja in na bolj usklajeno centralno krmiljenje vitalnih vegetativnih – samodejnih življenjskih procesov, vodenih iz možganov.

Ali ste vedeli, da ima organsko pridelana industrijska konoplja, ki NI termično obdelana, moč potegniti težke kovine iz telesa? Pogoj za to so neoporečna tla v procesu biološke eko pridelave, zato je pri uporabi konoplje in njenih izdelkov ključno pomemben bio certifikat.

Predava: Nerina Darman, dipl.ing.kem.teh., terapevtka Vibracijskega samozdravljenja, pokličite 041-789-319

Organizator: HempLight Slovenija, Olga in Liam Šebinek iz eko domačije Oaza svetlobe za organsko pridelavo in NE-termično predelane izdelke iz industrijske konoplje v Sveti Trojici v Slovenskih goricah  (pri Lenartu), pokličite 041-719-720 Olga / 041-818-529 Liam

Predavanje ‘ALKIMIJA VITALNOSTI – Vibracijska terapija z bio konopljo’ je v soboto 1.decembra 2018 ob 13h-14h v AVLI DESNO.

Poiščite tudi HempLight razstavni prostor v dvorani A2 KOCKA / številka 54, dvorana v sklopu prehrane.

 

Olga in Liam Šebinek

S svežim konopljinim sokom iz surove, NE-termično obdelane konoplje, je dr. Courtney pozdravil že okoli 8000 bolnikov >>

Dr. Courtney’s raw cannabis juice