Večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

Večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

VEČVALOVNI OSCILATOR po dr. LAKHOVSKEM

Tukaj si oglejte original objavo v reviji Karmaplus 1.11.2018 >>

Dr. Lakhovsky je bil ruski inženir in zdravnik, ki je s svojimi izumi zaslovel v Franciji, potem pa je v Ameriki nadaljeval raziskave večvalovnih oscilatorjev, ki so jih v tistem času sprejele celo mnoge bolnišnice za uspešne terapije za vse bolezni. Podobno kot Tesla je bil tudi on daleč pred časom, moža sta se srečala in celo sodelovala. Teslov generator, priključen na večvalovne obroče dr. Lakhovskega za ustvarjanje zdravilnih impulzov, je postal sestavni del avtentičnega večvalovnega oscilatorja za dnevne 15 minutne terapije v uradni medicini.

Dr. Lakhovsky je odkril, da je celica v svoji zgradbi mini resonator, ki ustvarja, sprejema, presnavlja in uporablja energijo različnih valovnih dolžin za celične procese. Celična membrana deluje kot izolator, ki obdaja električno prevodno celično tekočino (protoplazmo), bogato z raztopljenimi minerali in raznovrstnimi električno nabitimi ioni podobne sestave kot je morska voda. Prav tako imajo ovojnico in znotraj prevodno protoplazmo tudi celično jedro, kromosomi, mitohondriji in vsi drugi celični organi. Zaradi njihove naravne sposobnosti sprejemanja električnega in magnetnega naboja (induktivnost in kapacitivnost) ustvarjajo v bioloških procesih bioelektrične impulze, s katerimi se medsebojno sporazumevajo in koordinirajo, da celica lahko živi in vibrira na mreži svojih lastnih valovnih dolžin.

Za celice je odločilno zunanje napajanje s Schumannovo resonanco in kozmičnimi žarki, za pospešeno regeneracijo pa z večvalovnim oscilatorjem, ki s celim spektrom vseh možnih valovnih dolžin in frekvenc ustvarja natančno takšne vibracije, ki ustrezajo celičnim frekvencam in valovnim dolžinam. Jedro in vsi celični organi sprejemajo resonančno napajanje na svoji valovni dolžini in frekvenci podobno kot antena ali sprejemnik. Celica pa zboli, oslabi ali odmre, ko njeno jedro in drugi organi prenehajo sprejemati, s tem pa tudi oddajati energijo. To se zgodi, kadar se zaradi hrane, stresa, okolja, neizpolnjenih potreb in mnogih drugih dejavnikov spremeni kemijska zgradba in električna prevodnost, posledično pa tudi celična vibracija, v kateri več ne more opravljati svojih nalog.

Duševni pritisk, elektrosmog, premalo ali preveč aktivnosti, izpušni plini in napol umetna hrana neposredno puščajo svoj odtis v celicah. Zmanjka energije, energetsko krizo pa čutimo kot zastoj počutja, izčrpanost, depresijo in živčno napetost v reševanju vsakodnevnih življenjskih izzivov, na telesnem nivoju pa kot bolezenske simptome. Oslabljene celice rabijo veliko časa, da si opomorejo. Proces celične obnove in psihofizičnega okrevanja je dr. Lakhovsky za večkratni faktor pospešil z uvedbo večvalovnega oscilatorja, ki celice neposredno napaja z njihovimi lastnimi valovnimi dolžinami, podobno kot bi bile priključene na brezžični akumulator. Za to je uporabil kratki val celične radiobiologije, ki resonira z velikostjo celic in njihovimi lastnimi frekvencami. Tako kot potrebujemo svetlobo in toploto, potrebujejo celice za svoje življenje večvalovno energijo, ki jih okrepi z novo močjo, da lažje premagajo bolezen. Z večvalovno terapijo aktivirane celice hitreje ozdravijo in se pravilno delijo vse dokler se organi in tkiva v celoti ne obnovijo.

Dr. Lakhovsky je najprej delal teste na rastlinah in živalih. V cvetoči geraniji je z vbrizganjem rakotvornih snovi sprožil rast raka in ko se je ta že pošteno razvil, je okoli nje postavil enega od svojih valovnih obročev, tako da je bila rastlina na sredini. Geranija je v najkrajšem možnem času v celoti okrevala, v naslednjem letu pa je po svoji zdravi in bujni rasti celo prerasla druge geranije. Tudi na dolgi rok so bili vidni odlični rezultati in nobenih stranskih učinkov. Pozdravil je tudi veliko živali od raznih bolezni, za katere veterina ni imela zdravila. Ljudje so začeli uporabljati njegove izume in priporočila, da so v trpljenju učinkovito pomagali svojim ljubljenčkom, pa tudi sebi. Večvalovni oscilatorji so bili čedalje bolj priljubljeni in razširjeni ne samo v Franciji in New Yorku, kjer je v drugi polovici življenja živel dr. Lakhovsky, temveč tudi v mnogih drugih evropskih deželah in ZDA.

Prelomnica je bila, ko je za neozdravljivo boleznijo zbolel priznani italijanski zdravnik in mu njegovi kolegi v uradni medicini niso mogli več pomagati. Z večvalovno terapijo dr. Lakhovskega pa se je njegovo stanje že v nekaj tednih povsem uredilo. Od takrat naprej so večvalovne terapije dobile zeleno luč v uradni medicini, kjer so bile s čedalje večjim velikim zamahom in s pridom uporabljene za podporo bolnikom z raznimi boleznimi, predvsem tistimi, za katere uradna medicina ni imela več pomoči. Po njegovi smrti v 72. letu starosti v čudnih okoliščinah (leta 1942) podobno kot je bil primer pri Tesli (leta 1943), pa so bili večvalovni oscilatorji kljub dokazani učinkovitosti naenkrat odstranjeni iz bolnišnic. Milijoni ljudi po vsem svetu si v okviru lastnega samozdravljenja še dandanes pomagajo k boljšemu zdravju in počutju z večvalovnimi oscilatorji dr. Lakhovskega.

Večvalovni oscilator je v svoji zgodovini dokazal svoje delovanje pri omrtvičenosti polovice telesa ali obraza, menstrualnih motnjah, povečani prostati, bronhitisu, za izboljšanje sluha, boleznih srca, ožilja in prebavnega trakta ter pri telesnih bolečinah. Pospešuje obnovo pri izgorelosti in oslabelosti zaradi bolezni in stresa, polni celične akumulatorje, vrača vitalnost, upočasnjuje staranje, sprošča in poživlja. S svojimi večvalovnimi impulzi ustvarja krepčilen feng-shui prostora in vpliva na dobro in zdravo počutje vseh družinskih članov. Na delovnem mestu izboljša ustvarjalnost, daje energijo in zmanjša bolezenske izostanke v službi.

 

Lakites v spletni trgovini >>

 

LAKITES – aktivni večvalovni energijski oscilator po dr. Lakhovskem za celično in srčno moč, aktivno življenje in okrevanje v bolezni in naporih