Anica Novak

Anica Novak

Živimo v bližini Poljčan in imamo ekološko kmetijo za pridelovanje in prodajo mnogih poljščin kot je fižol, krompir, rdeča pesa, solata in še mnogo drugega. Trudimo se živeti zdravo na svoji domačiji, uživamo samo doma pridelano ekološko hrano in že 6 let redno uporabljamo Zaper-Zaperino.

Pred 4 leti pa smo nabavili tudi Teslov medaljon, imamo ga na klubski mizici v dnevni sobi, kjer je tudi televizija. Presenečena sem opazila, da hčerko Anjo, ki takrat še ni hodila v šolo, televizija sploh ni več kaj dosti zanimala, odkar je bil Teslov medaljon pri hiši. Raje se je igrala kakšne svoje igre ali risala, zdaj pa zelo rada dela domače naloge. Zvečer ko gre spat, pa še vedno položim Teslov medaljon na njeno nočno omarico blizu glave in opažam, da lažje zaspi in se umiri.

Tudi mož je sprejel Teslov medaljon kot blagoslov za našo družino, v zadnjih letih smo še tesneje povezani med seboj in tudi ko pride do kakšnega konflikta se lažje in hitreje sporazumemo brez slabe volje.

O tem sem povedala tudi prijateljici in njen mož je Teslov medaljon sprejel z navdušenjem. Je oboževalec Nikole Tesle in njegove tehnologije in ima Teslov medaljon kar stalno na nočni omarici v spalnici. Pravi, da zadnji dve leti ni imel gripe in angine, ki ga je vsako leto za več kot en teden položila v posteljo.

Naša družina je zdaj zdrava in dobro, vendar ni bilo vedno tako. Hčerka Anja operacijo bezgavk na vratnem predelu, ko je bila stara dve leti, to je bilo 8 let nazaj. Njen že tako oslabel imunski sistem je z operacijo izgubil del limfnega tkiva, ki je obramba telesa. Ko je prišlo do težav z odpornostjo in so se je lotevale bolezni, sva redno hodili k homeopatu. Vedno pa je trajalo po dva meseca, da si je opomogla vsaj toliko, da je lahko šla spet v vrtec.

Pred 6 leti sem nabavila Zaper-Zaperino in s hčerko Anjo sva takoj začeli skupaj uporabljati. Ona je v svoji rokici prijela ‘palčki’, kot je rekla za bioresonančne sonde, jaz pa sem s svojimi dlanmi zaobjela njene in tako sva se po večerih crkljali. Zelo rada dela terapijo s ‘palčkami’, ob tem se umiri in sprosti, velikokrat tudi zaspi. Kadar ji kaj ni dobro, takoj reče za ‘palčke’. Ima jih veliko raje kot sirupe in tablete, katerih je precej zaužila pred in po operaciji. Kadar pa je zbolela, je bila že v enem tednu kot nova in spet v vrtcu, kamor zelo rada hodi, ker ima tam prijateljice. To je bil res velik napredek njenega stanja in tudi v vrtcu so me takrat začeli spraševati kaj delava, da se ji je stanje tako hitro tako zelo izboljšalo. Bila so tudi obdobja, ko je v vrtcu zbolela večina njenih vrstnikov, edino naša Anja pa je bila zdrava kljub temu, da se je igrala z njimi. V času epidemije gripe in noric je bila celo edina zdrava v svoji skupini. Takrat sem se šele zares zavedala, kakšna dragocenost je, da smo v družini vsi izvajali terapijo z Zaper-Zaperinom. Tudi midva nisva bila več bolna, kar je zelo dobro vplivalo na zdravje hčerke.

Terapija je prišla Anji v navado in je že kar sama rekla ‘mama daj mi palčke, trebušček me boli’. Zdaj hodi v četrti razred in ni več problemov, imunski sistem se ji je zelo utrdil in stabiliziral. Še vedno pa rada že iz navade dela terapijo s ‘palčkami’. Bolj enostavne in učinkovite terapije si sploh ne morem zamisliti, spremlja nas vsepovsod kamor se namenimo, tudi na morje in kamorkoli gremo je dragocena prva pomoč, če se kdo od nas ali pa okoli nas slabo počuti.

Na naši domačiji uživamo samo ekološko pridelano hrano in se na splošno trudimo za zdravo in umirjeno življenje, kolikor se le da.

Za domačo zelenjavo iz okolice Poljčan me lahko pokličete na 031 622 830.

 

TESLOV GENERATOR – TESLOV MEDALJON

 

ZAPER – ZAPERINO protimikrobna osebna bioresonanca za vso družino