Olga in Liam Šebinek

Objavljeno dne:
Olga in Liam Šebinek

V Sveti trojici imava že vrsto let ekološko kmetijo Oaza svetlobe, kjer v neokrnjenem okolju vzgajamo pod soncem, vetrom in dežjem vrhunsko organsko industrijsko konopljo blagovne znamke HempLight z ekološkim certifikatom in bogato biofotonsko strukturo.

Njeno biorazpoložljivost v procesu presnove skozi prebavila nadgrajujeva z Bionisom, ki dokazano omogoči popolnejše vsrkavanje vrhunskih bioloških učinkovin v organizmu. Biorazpoložljivost >>

HempLight konoplja NI termično obdelana>>

 

Pridelava konoplje z ekološkim certifikatom najine blagovne znamke HempLight.

V Oazi svetlobe kontroliramo vsak korak v procesu pridelave in proizvodnje najkvalitetnejših izdelkov iz industrijske konoplje: konopljin prah, čaj, smola in sok ter liofilizirana konoplja v kapsulah, ki ohrani sestavo in biofotonsko strukturo kot sveža konoplja. Kmetija ima 6 hektarjev in je stara 270 let. Od leta 2010 sva preuredila večino od skupaj 1700 kvadratnih metrov pozidanih površin na način, kot so bile urejene nekdaj.

Investirala sva v raziskave in izobraževanja in ustvarila priznano ekološko blagovno znamko HempLight. Specializirala sva se za izdelke iz sveže in surove konoplje, ki ni termično obdelana, kar ji zagotavlja veliko prednost v organski in biološki sestavi. Obenem pa surova konoplja ohrani tudi svetlobno energijsko bogastvo biofotonov, ki so v obilju vgrajeni v njena vlakna.

.

Najina domačija je v bližini cerkve Sveta trojica.

 

Z velikim uspehom nudiva program biofotonske prehrane za posamezne udeležence pod zdravniškim nadzorom, katerega del je tudi Schumannova stimulacija z Bionisom za popolnejšo presnovo. Konoplja gradi biofotonsko mrežo v organizmu in ga napolni s svetlobno energijo, osemherčni energijski bioritem Bionisa pa je medij za pravilno delovanje tekočih kristalov v celičnih membranah, po katerem potujejo biofotoni in aktivirajo elektrone, ki sprožajo vitalne in samozdravilne biološke reakcije v organizmu. Pod vplivom Bionisa se sprostijo žile v prebavilih, da telo lažje in bolj temeljito vsrka vse biološke elemente surove konoplje vključno s kanabinoidi, klorofilom, encimi, minerali, vitamini in biofotoni.

.

Konoplja je svetlobna rastlina.

 

Najino podjetje se imenuje Libona in je že od leta 2002 aktivno v izvajanju trajnostno družbenih koristnih projektov, v okviru katerega se rešujejo socialni in okoljski problemi ter spodbuja lokalna in širša skupnost. Vizija podjetja je pridelava in predelava ekološke industrijske konoplje v HempLight izdelke za prehranske namene za najvišjo dobrobit obnove zdravja in počutja. Sodelujeva z zdravniki in raziskovalci in dosegamo odlične rezultate. Naredili smo veliko analiz prehranskih vrednosti, topnosti, mineralov, encimov, kanabinoidov in merjenje biofotonov.

 

 

Meritve biofotonov z biofotonsko kamero so pokazale izredno svetlobno moč liofilizirane konoplje, vmešane v skuto. Liofilizirana konoplja so mladi deli konoplje, nabrani v največji rastni fazi, posušeni s podtlakom in temperaturo pod nič stopinj Celzija. Na ta način konoplja ohrani vso zgradbo enako kot sveža, kar so potrdile tudi meritve. Skuta je medij za ohranitev biofotonov in biološke moči, transport do celic in uspešno vgradnjo svetlobne energije v tkiva organizma. Zato je ta oblika skupaj s stimulacijo Schumannove resonance z Bionisom sestavni del biofotonske prehrane, ki jo v vsestranskem in bogatem jedilniku in protokolu nudiva zdravja potrebnim udeležencem.

Če potrebujete pomoč, naju pokličite na telefonsko številko: 041-719-720 Olga / 041-818-529 Liam

Dr. Courtney je s svežim konopljinim sokom, to je s surovo konopljo (ne-termično obdelano) pozdravil že dobrih 8000 bolnikov – glej povezavo spodaj >>

Več o konoplji, receptorjih in kanabinoidih – zavirajo presežke vnetnega citokina TNF-alfa >>

Dr. Courtney’s raw cannabis juice

 

  

 

 

BIONIS prenosni osemherčni oddajnik geo impulzov za bistre možgane