Zaper impulzi dr. Clark: ZAPER-ZAPERINO

Zaper impulzi dr. Clark: ZAPER-ZAPERINO

ZAPER impulze je odkrila dr. Hulda Clark pred skoraj 100 leti na osnovi briljantnega dela zdravnika dr. Royal Rife in tudi Teslovega dela.

ZAPER impulzi imajo frekvenco 30 kHz, telo pa jih sprejema v obliki nežnih in komaj zaznavnih bioelektričnih tokov skozi dve vrhunski KARBONSKI bioresonančnis sondi ZAPER-ZAPERINO, ki ju oprimemo vsako v svojo dlan za nekaj minut.

ZAPER impulzi skozi akupresurne točke na dlaneh polnijo telesne akumulatorje življenjske energije. Telo je mreža bioelektričnih tokov, ki potekajo skozi živčevje in energijske kanale, imenovane ‘nadhiji’ oziroma ‘meridiani’. V neugodnih življenjskih okoliščinah se bioelektrični potencial organizma zmanjša, zato smo takrat bolj dovzetni za bolezni.

ZAPER impulzi krepijo imunski sistem in revitalizirajo organizem. Mikrobi pa jih ne prenesejo, pod vplivom ZAPER impulzov njihova ovojnica mikrobov poči in mikrobi odmrejo. V času ZAPER terapije pijemo več vode in uživamo več C-vitamina, da telo lažje izloči ostanke odmrlih mikrobov. Kadar naenkrat odmre večje število mikrobov, kot jih telo lahko razgradi in izloči, takšnem zastoju, ki se imenuje Herxheimerjeva reakcija, lahko čutimo tudi utrujeni. Po potrebi počivamo ali za kakšen dan prekinemo ZAPER terapijo, potem pa jo zopet nadaljujemo, da se telo do kraja prečisti naselbin mikrobov na zakisanih mestih.

ZAPER impulzi so z odpravljanjem mikrobov prava senzacija razstrupljanja telesa. Nekateri mikrobi namreč izločajo toksine, kandida na primer izloča hud živčni strup acetaldehid, kar je lahko za telo zelo obremenilno. Ko se telo olajša mikrobov in njihovih toksinov, je to prava renesansa za organizem, ki se lažje pomladi, obnovi, pozdravi in osvobodi mnogih motenj zdravja in počutja. Bolezni odidejo, znova zadihamo in zaživimo.

ZAPER impulze so v novejšem času odkrili tudi v piramidah, kar ne preseneča, ker so v piramidah procesi organskega razkroja naravno zaustavljeni. Skozi več tisočletij so se obdržala žita, ki po čudežu niso splesnila in v njih se niso naselili molji vse do današnjega časa. Prastara žita pa so tudi brezhibno vzklila, odtod ima človeštvo egipčansko pšenico ali kamut. Zato se ZAPER impulzi imenujejo tudi ZAPER – piramidni impulzi.

ZAPER impulzi so zelo učinkoviti,  dovolj je že sedem minutna dnevna terapija, ki se ponovi trikrat zapored, vmes pa sta dva dvajset minutna presledka, v katerih počivamo ali opravljamo lažja opravila. Idealen čas za ZAPER terapijo je zvečer, še posebej na začetku, ko se priporoča vsakodnevna terapija 1-4 tedne, da se delo dobro izčisti mikrobov in njihovih toksinov. V nadaljevanju pa se za preventivo uporablja ZAPER terapija enkrat tedensko.

Na dan ZAPER terapije vedno vzamemo tinkturi črni oreh in pelin in en bio klinček. To velja ne glede ali smo v fazi začetne vsakodnevne terapije, ali pa v fazi vzdrževalne terapije enkrat tedensko. Vsakič ko delamo ZAPER terapijo, vzamemo tudi zeliščno podporo tinktur in bio klinčka, ki ga med zadnjimi zobki nežno stisnemo, da se zdrobi in drobce takoj poplaknemo z vodo.

Tinkturi črni oreh (100ml) in pelin (50ml) nabavimo pri zeliščarju na Pohorju Božidar Žerjav, gsm: 041-590-, komplet obeh stane 10 eur plus poštnina. Na dan ZAPER terapije vzamemo 30 kapljic tinkture črni oreh (čajna žlička) in 15 kapljic pelina, najstniki pol manj, otroci pa četrtinko.

ZAPER terapijo lahko delajo otroci čim shodijo in spregovorijo, za njih velja po ena kapljica vsake tinkture. Otrokom zdrobimo glavico klinčka na kuhinjski deski s pritiskom kuhle ali ploščate površine noža, drobce bio klinčka pa damo otroku v sok ali jogurt. terapija ni primerna za uporabnike srčnih spodbujevalnikov, nosečnice in dojenčke. Utripanje signalne lučke za frekvenco pa lahko moti epileptike, čeprav je ZAPER terapija tudi za njih sicer več kot dobrodošla, zato je zaželeno, da je ne delajo sami, ampak v prisotnosti nekoga.

ZAPER impulzi delujejo ugodno pri vseh boleznih in spodbujajo okrevanje za vso družino, od najmlajših do najstarejših. Zmanjšajo vnetja, razstrupljajo, krepijo notranje organe, žile, sklepe in kosti in izboljšajo počutje. Zmanjšajo bolezenske izostanke v šoli in službi. Še posebej so dragocena zaščita v času gripe in viroz. Varujejo nas pred okužbami pri potovanju v dežele tretjega sveta, kjer se srečamo z raznovrstnimi mikrobi, ki jih naše telo ni vajeno, pa tudi pred tistimi, ki so povzročitelji usodnih bolezni.

ZAPER impulze oddajajo ZAPER pripomočki:

ZAPER-ZAPERINO >>

ZAPPER-3 >>

ZAPPER-ZAPPER >>

ZAPPER-GEO >>

ZAPY-RIFE >>

Vsi gornji ZAPER pripomočki imajo vrhunske KARBONSKE bioresonančne ZAPER sonde, ki so lahke in prijetne na otip.

Niso hladne in ne oksidirajo kot bakrene, zato jih ni potrebno čistiti.

ZAPER-ZAPERINO – GRIPA IN VIROZA