ZAPER-ZAPERINO – GRIPA IN VIROZA

ZAPER-ZAPERINO – GRIPA IN VIROZA

ZAPER-ZAPERINO je ključen element blagodejnega okrevanja, kadar se nas kaj loteva. Skozi dve vrhunski KARBONSKI bioresonančni ZAPER sondi, ki ju za nekaj minut tesno oprimemo vsako v svojo dlan, oddaja protimikrobne in protivnetne ZAPER impulze. To so bioelektrični impulzi, ki polnijo naše akumulatorje življenjske energije, mikrobi pa jih ne prenesejo. Njihova ovojnica v nekaj minutah poči in odmrejo, telo pa jih mora potem še razgraditi in izločiti. V podporo samozdravilnim procesom v času zaper terapije več pijemo in dodatno uživamo C-vitamin.

Poleg klasičnega oprijema KARBONSKIH bioresonančnih ZAPER sond v dlani za terapijo celotnega telesa pa je možna tudi lokalna uporaba. V primeru vnetega ali bolečega grla lahko položimo KARBONSKI bioresonančni sondi vsako za enim ušesom, z lego navzdol proti jamici v vratu. Tudi v tem primeru z dlanmi skrbimo, da v času terapije ostaneta na svojem mestu. Za vnetja sečil in notranjih organov lahko položimo obe KARBONSKI bioresonančni ZAPER sondi pokončno za pas, eno na levo in drugo na desno stran. Podobno ju lahko pri težavah z nogami oprimemo vsako na eno stegno in na ta način lokalno pospešimo terapijo.

Klasična uporaba ZAPER-ZAPERINO terapije z vsako KARBONSKO bioresonančno ZAPER sondo v eni dlani doseže vse točke telesa, ker je telo naravno ozemljeno. Lokalna uporaba na posameznih delih telesa pa je dodatna podpora.

ZAPER-ZAPERINO terapija deluje proti mikrobom kot končnim povzročiteljem bolezni tudi v primeru gripe in viroze in vseh drugih podobnih bolezni. Zmanjša število bolezenskih izostankov v šoli in službi, pospešuje okrevanje in blaži simptome. Je zgodovinsko preizkušena in razširjena po vsem svetu. Uporabljamo jo tudi kot preventivo in za vzdrževanje forme. Nima nobenih stranskih učinkov. Uporabljajo jo lahko otroci, ki že hodijo in govorijo, za njih še posebej blagodejna, ker so v najnežnejših letih zelo izpostavljeni okužbam in nalezljivim boleznim. Lahko jo uporabljajo tudi srčni bolniki, ne smejo pa je uporabljati ljudje z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom. Prav tako ni preizkušena na nosečnicah, zato se njim v času nosečnosti odsvetuje. Zaradi utripanja signalne lučke pa se odsvetuje tudi epileptikom.

Nepogrešljiva pa je ZAPER-ZAPERINO terapija pri potovanjih v dežele tretjega sveta kot zaščita proti okužbam in boleznim vseh vrst. Njena posebnost je trikrat 7 minutna terapija z dvema vmesnima 20 minutnima pavzama in uživanje zeliščne podpore v obliki tinkture črni oreh in pelin in bio klinčka na dan terapije. ZAPER-ZAPERINO namreč s svojim delovanjem ne posega v črevesno floro, kar je njegova odlična lastnost, tako da v nasprotju z uporabo antibiotikov, ostane nepoškodovana. Zeliščna podpora s tinkturama in bio klinčki pa deluje tudi v črevesju, zato je tradicionalna dopolnitev ZAPER-ZAPERINO terapije.

Zaper-Zaperino lahko kupite v Medika Maribor medicinski trgovini, ki se nahaja v MC Tabor, ul. Eve Lovše 1.

 Poglej ZAPER-ZAPERINO terapijo v spletni trgovini >>

Zaper impulzi dr. Clark: ZAPER-ZAPERINO