Večvalovni impulzi dr. Lakhovsky: LAKITES

Objavljeno dne:
Večvalovni impulzi dr. Lakhovsky: LAKITES

VEČVALOVNI impulzi so mreža oscilacij kratkega vala celične radiobiologije, ki izjemno ugodno delujejo na biološke strukture. Nujni so za zdravo celično energijsko presnovo, ki napaja celične procese. Brezžično oskrbujejo celice in polnijo njihove rezervoarje življenjske energije, ki jo primarno potrebujejo za svoj obstoj.

VEČVALOVNE impulze je odkril dr. Lakhovsky in jih s svojimi večvalovnimi oscilatorji okoli leta 1920 vpeljal v bolnišnice, kjer so z njimi uspešno zdravili celo neozdravljive bolezni, pa tudi živali in rastline. Vse do dandanes so pomagali milijonom bolnikov po vsem svetu povrniti njihovo zdravje in okrepiti počutje.

VEČVALOVNE impulze oddaja večvalovni oscilator LAKITES za domačo uporabo za vso družino, ki deluje po originalnih zakonitostih dr. Lakhovskega. Telo jih sprejema izključno na celični ravni kot energijo prostora.

VEČVALOVNI impulzi delujejo na celični valovni dolžini, zato jih celice vpijajo podobno kot toploto in svetlobo in jih uporabijo za svoje življenjske naloge v različnih organih in tkivih.  Celice so mini antene oziroma oscilatorji, ki naravno sprejemajo, proizvajajo in oddajajo energijo kratkega vala celične radiobiologije, ki jo predstavljajo VEČVALOVNI impulzi. Vsi celični organi so v notranjosti v prevodni celični tekočin, v kateri stalno potekajo biološke reakcije oksidacije in redukcije, ki puščajo za seboj zaznavno energijsko sled njihove aktivnosti. Za kvalitetno delo morajo celice plavati v morju ustrezne energije VEČVALOVNIH impulzov, da si lahko glede na svoje potrebe in nemotene življenjske procese sproti postrežejo s primernimi valovnimi dolžinami, ki delujejo kot biološki katalizator. Ta energija je naravno prisotna kot življenjska energija okolja in kot proizvod živih sistemov.

Kadar se na neki točki zaplete s celično energijsko oskrbo zaradi raznih psihofizičnih ali zunanjih dejavnikov, pride do zastoja življenjskih procesov in zametkov bolezni. Zdrave so samo celice in organi, ki razpolagajo z dovolj energijske podpore VEČVALOVNIH impulzov, da lahko sproti in pravočasno premostijo vse primanjkljaje, do katerih pride v mnogih preobremenitvah, nezdravih navadah in neugodnih življenjskih pogojih. Brez ustrezne energijske oskrbe VEČVALOVNIH impulzov se v biološke strukture zapišejo organske motnje, ki se nabirajo kot simptomi in pokažejo v obliki bolezni.

VEČVALOVNI impulzi so posebna življenje podpirajoča energijska struktura izbranih valovnih dolžin v naravnih razmerjih zlatega reza. V tej obliki imajo celice na voljo dodatne učinke pomlajevanja in zdrave rasti. Na celice delujejo kot ugodna energijska mikroklima, v kateri se lahko zdrave celice živahno razvijajo (podobno kot nedonošenčki v inkubatorju), množijo in kmalu nadomestijo in prerastejo bolne.

Bolne celice so tiste, ki so izgubile svojo avtentično energijo VEČVALOVNIH impulzov, to se zgodi, ko upade njihova moč pod neko kritično mejo, pod katero se več ne morejo zdravo obnavljati. Kadar število bolnih celic narašča, lahko z nepravilnimi  in neželenimi frekvencami preglasijo zdrave in jim energijsko zavladajo z vsiljenimi frekvenčnimi motnjami.

VEČVALOVNI impulzi imajo zdravilni in krepčilni učinek na biološke strukture, ker zagotavljajo brezpogojno avtentično energijsko podporo zdravim celicam, da lažje premagajo bolne. Na celični ravni vsak sklop organov in tkiv najde v bogatem spektru VEČVALOVNIH impulzov svoje lastne frekvence in valovne dolžine, ki jim godijo in ki jih potrebuje.

Vsaka vrsta celic lahko vsrka VEČVALOVNO energijo na svojih lastnih valovnih dolžinah, na katerih se odziva krepčilno in na katerih reagira zdravilno. Energijska ponudba VEČVALOVNIH impulzov je podobna bogato obloženi mizi, iz katere si vsak vzame glede na svoje individualne želje in potrebe.

VEČVALOVNI impulzi ugodno delujejo na:

 • pravilno aktiviranje T limfocitov, tako da v telesu jasno prepoznajo in označijo nepravilne strukture, tujke, rakave celice (premalo aktivni T limfociti ne opravijo te naloge) in da ob tem ne napadajo lastnih celic v obliki avtoimunih bolezni (to se zgodi pri preveč agresivnih T limfocitih)
 • odpravljanje otrplosti polovice telesa ali obraza po kapi
 • ženske in moške organe za izboljšanje plodnosti
 • blažitev menstrualnih težav in težav s prostato
 • zmanjšanje glavobolov in migren
 • splošno lajšanje bolečin vseh vrst
 • zaustavljanje revme in artritisa
 • večjo srčno moč in bolj stabilno delovanje srca
 • krepitev imunskega sistema in odpornosti
 • normalizacijo žlez z notranjim izločanjem in povrnitev hormonskega ravnovesja
 • aktiviranje mlečnokislinske presnove
 • obnovo prebavil in črevesja
 • pravilno delovanje jeter in ledvic
 • ozdravitev na celični ravni

Poglej LAKITES v spletni trgovini >>

VEČVALOVNI oscilator po dr. Lakhovskem za domačo uporabo za vso družino.

LAKITES KREPI SRČNO IN CELIČNO MOČ