Zaper impulzi in zaper pripomočki

Objavljeno dne:
Zaper impulzi in zaper pripomočki

 

Zaper Zaperino
Zaper – Zaperino

ZAPER impulzi in ZAPER pripomočki

Dr. Hulda Clark (1928-2009) je bila neodvisna medicinska raziskovalka in zdravnica, ki je nadgradila delo briljantnega zdravnika dr. ROYAL Rife z izumom ZAPER naprave za odpravljanje mikrobov, ki jo ima lahko vsak človek doma in jo redno ali po potrebi uporablja skupaj z vso svojo družino.

Dr. Hulda Clark je svoje delo testirala s pomočjo mikroskopa in mnogih vzorcev bolezenskih mikrobov ter desetletja opazovala njihov odziv na zaper impulze. Zaper je izumila na vrhuncu svojega življenja skupaj s svojim sinom, ki je bil elektro inženir in ji je pomagal z elektroniko. Skonstruirala sta priročno in učinkovito zaper napravo za elektronsko zatiranje mikrobov v človeškem organizmu, primerno za domačo uporabo za vsakogar, ki se je kot blisk razširila po vsem svetu. Zaper še dandanes uživa svetovni ugled, na vseh kontinentih posegajo po njem ljudje, ki si želijo povrniti in očuvati zdravje, prav tako pa je podpora tudi mnogim zdravilcem in zdravnikom pri zdravljenju pacientov.

Zaper je dokazal svoje učinkovito protimikrobno delovanje pri potovanjih v dežele tretjega sveta, na katerih je varoval pred mnogimi življenjsko nevarnimi okužbami. Dr. Hulda Clark je za tisti čas unikatno uvedla dve bioresonančni sondi, ki ju pacient oprime vsako v svojo dlan in preko katerih telo prejme ustrezne bioelektrične tokove, ki organizem krepijo, mikrobi pa jih ne prenesejo, njihova ovojnica poči in odmrejo.

Na začetku je uporabljala 3 minute terapije za vsako vrsto mikrobov na njihovi lastni valovni dolžini, dnevna terapija je za vsakega pacienta trajala po 10 ur in več. Poleg tega je bilo treba terapijo redno ponavljati, ker se človek vedno znova lahko okuži ali pa zakisa, mikrobi pa se na zakisani podlagi lahko hitro razrastejo. Najbolj hitri se že v slabi uri podvojijo.

Skupaj s svojim sinom je odkrila, da pri uporabi zaper frekvence 30 kHz, ki tedaj še ni bilo znano, da je to piramidna frekvenca, uniči vse vrste mikrobov na en mah v pičlih 7 minutah. To je bil velik korak naprej, ki je skrajšal dnevno zaper terapijo na nekaj minut. Odtlej je za terapije uporabljala samo zaper frekvenco 30 kHz, ki odpravlja vse vrste mikrobov istočasno in zato ni potrebno poseganje po drugih, specifičnih frekvencah za posamezne vrste mikrobov. Poleg tega, da je to zelo zamudno, je celo nemogoče zaobjeti vse obstoječe vrste mikrobov, ki lahko nadlegujejo človeka, ker so preveč raznoliki, pa še z mutacijo spreminjajo svojo obliko..

Dr. Hulda Clark

Za skrajšano obliko terapije pa je odkrila, da je zelo pomembno izvajati terapijo trikrat 7 minut zapored s presledkom 20 minut med dvema terapijama. To je zato, ker ko odmrejo večje bakterije, se iz njih sprostijo manjši mikrobi kot so virusi, ki podležejo v naslednjih 7 minutah terapije, kar ponovimo še tretjič, da je dnevna terapija popolna.

Ker zaper terapija ne posega v prebavila, pa je predpisala tradicionalno zeliščno podporo v obliki tinktur črni oreh in pelin, pa bio klinček, ki preženejo mikrobe tudi iz njihovih skrivališč v žolčnih in ledvičnih kamnih in tumorjih. Napisala je veliko knjig, med njimi: Terapija za vse bolezni.

Knjiga dr. Hulda Clark