Večvalovni impulzi in večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

Objavljeno dne:
Večvalovni impulzi in večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

 

Velik Večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem za 15 minutne dnevne terapije.

VEČVALOVNI impulzi in VEČVALOVNI oscilator po dr. LAKHOVSKEM

Izum Teslovega generatorja pa je osnova za delo dr. Georges Lakhovskega (1869-1942). Tesla in Lakhovsky sta živela v istem času in sta se tudi srečala in sodelovala. Dr. Lakhovsky je bistvo Teslovega generatorja uporabil za nadgradnjo izuma svojega legendarnega večvalovnega oscilatorja, ki so ga v tistem času z velikim uspehom uporabljali v bolnišnicah, pri povrnitvi zdravja pa je pomagal milijonom ljudi po vsem svetu.

RADIOBIOLOGIJA

Večvalovni oscilator deluje na principu celične radiobiologije. Za spodbujanje in obnovo celic uporablja kratki val, ki ga naravno ojača z antenskimi obroči različnih velikosti. Rezultat je mreža medsebojno popolno usklajenih oscilacij mnogih frekvenc in valovnih dolžin v naravnem razmerju zlatega reza, med katerimi si vsak sklop celic najde svojo lastno, na kateri sprejema in oddaja energijo, zato se na njej okrepi. Celice prejmejo ustrezno energijsko spodbudo, ki jim godi in dvigne njihovo naravno moč, da lažje premagajo bolezen.

Dr. Georges Lakhovsky

T-LIMFOCITI

Večvalovne oscilacije ravno prav aktivirajo T-limfocite, da pravočasno prepoznajo in odstranijo bolne celice.

Obenem pa skrbijo, da ti ne postanejo preveč agresivni in da ne napadajo telesa v obliki avtoimunih bolezni.

Večvalovni oscilator je elkisir za avtoimune bolezni, ker med mnogimi nalogami, ki jih opravlja v našem telesu, stabilizira T-limfocite.

Originalni velik večvalovni oscilator deluje na napajanje, terapije pa trajajo omejen čas 10-15 minut dnevno.

 

 

 

LAKITES je vecvalovni oscilator po dr. Lakhovskem
Večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem >>

LAKITES

Lakites je večvalovni oscilator, ki ima avtentične dimenzije prvih sedmih obročev in vgrajeno zunanje napajanje. Dimenzioniran je tako, da je aktiven trajno skozi vse leto in noč in dan nagovarja naše celice, da okrepijo svojo naravno moč in premagajo bolezen in mikrobe kot povzročitelje bolezni. Ima nastavek za pritrditev na zid, obenem pa je samostoječ in ima zadaj oporo, da ga lahko postavimo na polico, v vitrino ali pa za dnevno terapijo na mizo za 15 minut tik pred seboj.

LAKITES deluje trajno skozi vse leto in bogati dom in vse prisotne z blagodejno bioenergijo, ki godi celicam in jih obnavlja, da si lažje opomorejo in zaživijo. Ima napajanje na baterijo, ki jo menjamo enkrat letno.

Poglej LAKITES v spletni trgovini >>

 

 

Vecvalovne oscilacije LAKITES dr. Lakhovsky v zlatih frekvencah
LAKITES za srčno in celično moč oddaja Večvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem, ki pomagajo telesu ozdraveti na osnovi povrnitve naravne celične vibracije v telesu >>