Vibracijsko samozdravljenje – članek v reviji Misteriji: povabilo za predavanje 13.2.2019 – VSTOP PROST!

Objavljeno dne:
Vibracijsko samozdravljenje – članek v reviji Misteriji: povabilo za predavanje 13.2.2019 – VSTOP PROST!

VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE

Zapper Zaper Zaperino
Članek v reviji Misteriji februar 2019 – Vibracijsko samozdravljenje >>

Predavanje Nerine Darman, dipl.ing.kem.teh., ajurvedske in džjotiš svetovalke o vitalnih vibracijah za zdravje in dobro počutje bo v sredo, 13.februarja ob 18.uri. Vstopnine ni! Število mest je omejeno. Prijavite se čimprej v Munay učilnici na www.munay.si ali pošljite sporočilo o udeležbi na 041 677 089. Predavanje je na Zadobrovški cesti 88, Ljubljana Zadobrova, v klubskih prostorih revije Misteriji Vabljeni tudi na spomladanski Samozdravilni vibracijski srečanji 20.marca in 15.maja ob 18. uri.

Poglejte original članek VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v reviji Misteriji, objava februar 2019 >>

Na srečanjih Vibracijsko samozdravljenje v zeleni predavalnici Munay – Misteriji v živo z učinkovitimi in preizkušenimi metodami odpravljamo simptome, da niso moteči in da se ne razvijejo v bolezen. Nagnjenja k bolezni so pogojena z dednostjo, slabimi razvadami, starimi boleznimi in poškodbami, čustvenim stanjem in stresom, pa tudi s tehničnim sevanjem in onesnaženim zrakom. Prirojene bolezni in življenjske navade povzročajo motnje; z Vibracijskim samozdravljenjem poskrbimo, da čimprej in čim manj boleče izginejo.

 

 

Na dveh jesenskih in dveh spomladanskih vibracijskih samozdravilnih srečanjih se srečamo z blagodejnimi vplivi vibracijskih naprav, poizkušamo sezonske naravne antioksidante in sveže zeli, si privoščimo kok zdrav beljakovinski prigrizek in vključimo encimsko bogato surovo zelenjavo. Spoznavamo dobro preizkušene prakse samozdravljenja in se poglobimo v razumevanje vitalnih procesov, tako da lažje vplivamo nanje in da jih telo lažje počisti iz svojega polja. Ključna je tudi duševna naravnanost; vse individualne potrebe organizma skrbno negujemo z usmeritvijo na svetlo plat življenja. Bolnih organov ne obravnavamo kot neželene tujke, marveč ljubeče, z obiljem vrhunske nege, ki jim pomaga preraščati omejeno stanje porušenega ravnovesja ali homeostaze.

Vibracijsko samozdravljenje je dnevno odpiranje pretoka življenjske energije na telesni in duševni ravni v duhu celostnega preporoda s pomočjo vibracijskih naprav, uživanja zeli in zavestnega sodelovanja z življenjem. Vstop v spremembo se zgodi na magični točki revitalizacije, ko začnejo telo, misli, čustva in namen aktivno sodelovati. Naša naloga je pripeljati do te točke preobrata. Zelo pomembna so redna srečanja, na katerih se z vedno novo vsebino skupaj pomaknemo korak naprej in odpiramo naravno stanje superfluidnosti, v katerem je spodbujena samozdravilna obnova. Povezano je z alfa stanjem človekovih možganov, ki pri svojem alfa delovanju naravno oddajajo osem do dvanajst bioelektričnih impulzov na sekundo.

Med vibracijskim samozdravljenjem Bionis in Bionizator oddajata osemherčne geo impulze, ki pripomorejo k ravnovesju živčevja, hormonov in organov in usklajujejo medsebojno koordinacijo organov in tkiv. Živahnost celic spodbudijo večvalovne oscilacije Lakites; tako da deluje tudi celotna koordinacija organov in medcelična komunikacija. Schumannova osemherčna frekvenca je radijski val za brezžično izmenjavo informacij, tako da organi in tkiva delujejo s sinhronizirano močjo in da ne pride do tega, da nekateri organi pregorijo, medtem ko so drugi premalo aktivni in slabijo.

Naprava Zaper-Zaperino vrača protimikrobno ravnovesje, da se v trenutkih šibkosti, ko imunski in presnovni sistem oslabita, mikrobi in njihovi toksini kot končni povzročitelji bolezni ne razbohotijo v telesu. Zelo pomembna je občasna protimikrobna uporaba Zaper-Zaperina, ki obenem polni akumulatorje življenjske energije. Osemherčna geo nastavitev Zaper-Zaperina je preventivna in skrbi za homeostazo oziroma celostno ravnovesje, piramidna zaper nastavitev pa je izrazito protimikrobna in je najboljša čim začutimo, da se nas kaj loteva.

Skalarni valovi iz Teslovega generatorja nagovarjajo naše telo in duha, da se odpreta samozdravilnemu pretoku na predvzročni ravni, ki ureja vitalne procese. Ti valovi so rezervoar življenja, ki se inteligentno obnavlja po matrici, ki oblikuje naš organizem. Podprejo osnovni namen življenja, da živi in se razvija k svojemu razcvetu ter podarjajo možnost vitalnega okrevanja.

 

Tesla-Zaper-Geo izdelki, raziskave in izumitelji

Tesla Zaper Geo
Tesla-Zaper-Geo izdelki za Vibracijsko samozdravljenje >>