Božidar Žerjav

Objavljeno dne:
Božidar Žerjav

Odrasel sem v zeliščarski družini v Jurišni vasi na Pohorju. Vse življenje že spoznavam domače zdravilne zeli in pripravljam iz njih čaje, tinkture in mazila. Sem odličnega zdravja, kadar pa začutim povišane bakterije ali začetek kakšne viroze, kar mi pove tudi moje nihalo, pa uporabim Zaper-Zaperino terapijo proti vsem bakterijam, virusom in drugim tegobam.

Zaper-Zaperino imam doma že od leta 2013 in mi je zelo dragocen. Ko mi zaniha počutje, vedno naredim nekaj zaper terapij in sem zopet poln energije. Zelo me privlačijo Zaper-Zaperino in druge bioenergijske naprave, rad uporabljam tudi nihalo in svojim obiskovalcem, ki prihajajo k meni nabavljat čaje, tinkture, mazila in kremni zeliščni in sadni med, velikokrat naredim tudi meritve in uravnavanje energijskih centrov ali čaker.

Že skoraj dvajset let imam tudi svoj čebelnjak in na naraven in bio način pridelujem domači med in čebelje pridelke propolis, cvetni prah, čebelji vosek in matični mleček. Zadnjih nekaj let pa iz domačega medu izdelujem tudi zdravilni kremni med z liofiliziranimi zelišči in sadeži vseh vrst.

Aktiven sem v okrilju edinega vseslovenskega društva zeliščarjev Hermelika s sedežem v Slovenski Bistrici. Prirejamo razne poučne ekskurzije, širimo zeliščarsko znanje, organiziramo sezonsko nabiranje raznih zelišč in se prijetno družimo.

Po poklicu sem metalurg, takoj po končani šoli sem se zaposlil v Impol tovarni aluminija Slovenska Bistrica. Nekaj časa sem imel občasne glavobole, pomagal sem si z glogom in belo omelo v obliki tinktur in čajev. Kaj zmorejo zelišča, je bil zame res izjemen občutek in velik dosežek. Že od malega jih rad uporabljam in se ne morem načuditi njihovemu delovanju.

Enkrat sem si pri nogometu poškodoval nogo. Na goleni točno med kolenom in gležnjem sem dobil hud udarec in veliko, zelo bolečo oteklino.Tudi obisk pri zdravniku mi ni pomagal, po treh dneh je bilo še hujše, dobil pa sem samo tablete proti bolečinam. Pripravil sem si smrekovo mazilo s čebeljimi dodatki in občutil trenutno olajšanje. To je bila zame druga velika prelomnica, ki me je usmerila, da sem se lotil zeliščarstva na polno, ne le kot zanimanje v prostem času.

Sedaj pripravljam tudi kremni med z liofiliziranimi sadeži in zelišči, ki ohranijo kompletno aromo in zdravilne snovi. Izdelujem žajbljev, malinov, drenov in jagodni kremni med z avtentičnim okusom, kot bi zaužil in občutil originalen sadež ali zelišče. Kremni med pa pripravljam tudi iz rdeče pese, aronije, materine dušice, smrekovih vršičkov in jurka grozdja, vsi imajo čudovit okus, ki ga ne pozabiš in polno aromo zdravilnih snovi.

Moj moto je: ‘Zaupaj naravi in na noben način nikomur ne škoduj.’ Moj nasvet pa je čim bolj pozitivno razmišljanje, kadar to ne gre, mora človek nekako poiskati rešitev, ki ga odreši te tegobe, da lahko bolj svobodno živi ta kratek čas življenja, ki nam je namenjen.

Kdor potrebuje tinkturo črnega oreha (100 ml) in pelinovo tinkturo (50 ml) kot tradicionalno zeliščno podporo k Zaper-Zaperino terapiji po dr. Hulda Clark, kremni med z liofiliziranimi sadeži in zelišči ter tinkture in čaje vseh vrst ali meritve in uravnavanje čaker me lahko pokliče na mojo gsm številko 041 954 890.

 

ZAPER – ZAPERINO protimikrobna osebna bioresonanca za vso družino

 

Tinkturi ČRNI OREH in PELIN ter bio klinček so zeliščna podpora k ZAPER-ZAPERINO terapiji