Klara Bajec

Objavljeno dne:
Klara Bajec

Stara sem 44 let, diplomirana ekonomistka iz Kopra, z globokim občutkom za psihologijo in notranjo plat življenja. Naša družina uživa v dobrobitih Profesionalne Teslove fontane, ki nam pomaga pretočno premagati dnevne izzive zdravja in počutja ter pri kar najbolj pristni podpori in vzgoji 12- in 14-letnih otrok. Mlajši je bil pozimi pogosto prehlajen, imel je pljučnice in je bil enkrat celo v bolnišnici.

Malo je bil v šoli, pa je spet zbolel. K sreči se je vedno vse dobro izteklo. Jaz pa sem imela migrene, pogosto sem tudi šmrkala in kašljala in velikokrat ostala čisto brez glasu. Zdaj imamo že zaupanje, ko kaj pride, rečemo, saj bo kmalu minilo. Se potrudimo tudi z Zaper Zaperino, Lakites in Bionizatorjem ter notranjim pristopom samozdravljenja in res mine. Zelo različne izzive smo prebrodili z zdravjem v naši družini. Vibracije samozdravilnih naprav nam zelo pomagajo.

Klara Bajec s Profeionalno Teslovo fontano

V zadnjem letu, odkar imamo ob vsem ostalem doma še Profesionalno Teslovo fontano, pa bolezni pri naši hiši praktično ni več. Ko gresta otroka zjutraj v šolo, nastavim Profesionalno Teslovo fontano na modulacijo z BETA frekvenco za lažje prebujanje in za začetek aktivnosti. Zjutraj pred šolo naredimo tudi 'vajo povezovanja', v kateri s pozornostjo in prisotnostjo sledim čustvom in izražanju otroka.

Na ta način se pasivni in agresivni vzgibi v otroku pomirijo in lažje zbrano sedi v šoli. Tega sem se naučila v mednarodnem izobraževanju o vzgoji po lastni iniciativi, šolala pa sem se tudi v notranjem pristopu k zdravju. Dosegla sem lepe rezultate, tako da se je mlajši otrok vedno hitreje pozdravil in se vrnil v šolo. Ob majhnih otrocih sem veliko študirala, brala in se izobraževala o vzgoji in o zdravju.

Klara Bajec s svojo dru?ino...

To me je vedno zanimalo v prostem času in tudi kot poklic. Prebrala sem več kot 100 knjig o vzgoji. Pa tudi vse duhovno od mojstra Lazareva. Dodatno sem se izšolala za 'prebojno starševstvo' od Jane A. Major, za 'zavestno starševstvo' od Alete Solter, 'nenasilne komunikacije' od Marshal Rosenberg in 'vzgoje' od Julijan Jesper. Glede zdravljenja pa sem se pred 5 leti izšolala na daljavo na AŠATI INŠTITUTU iz Avstralije.

To je bil način zdravljenja s povezovanjem z višjimi energijami na duhovni ravni. Veliko let sem delala te vaje, sedaj pa se notranje poglabljam s pozitivno usmerjenostjo ob Profesionalni Teslovi Fontani in dosegam še boljše rezultate. Pošiljam bolj pozitivno energijo, ne da bi se preveč ustavljala na pretirani skrbi ali jezi. Vedno si rečem, bo šlo mimo in gre. Rečem si, saj se bomo pozdravili in res se.

Čutim energijo Profesionalne Teslove fontane v svojem domu. Miren občutek je doma. Še moja mama ko pride, mi reče, kakšen prijeten mir izžareva naše stanovanje. Največja izboljšava nam je sedaj vibracijska terapija s Profesionalno Teslovo fontano, Zaper Zaperino, Lakites in Bionizatorjem, praktično nobeden od nas ne zboli več ali pa takoj mine. Če kaj pride, sem bolj mirna, prej je bilo zame veliko bolj stresno in turbulentno.

Svojega otroštva pa se najbolj spominjam na morju v poletnih počitnicah pri stari mami na Dolgem otoku. Tam sem res po 2 meseca vsako leto uživala v odprtem občutju. Ko sem odrasla, sem si želela odprtega moža s širšim pogledom na svet in pri 24.letih sem spoznala pomorca. Sva kar nekaj potovala, tudi v Afriki sva bila na safariju in dva tedna živela s plemeni. Poročila sva se pri mojih 29.letih na otoku Mauricijus s sanjsko poroko, točno tako kot sva si želela.

Želela sem se šolat za psihologijo, pa je bila za življenje bolj praktična in priročna ekonomija, ki me je pripeljala na Univerzo na Primorskem, kjer smo vse na novo postavljali. Zelo sem se izkazala in rosno mlada dobila odgovorno delo Tajnika fakultete. Delala sem res predano vse do svojega 33.leta oziroma do rojstva otrok. Po tem se na delo nisem več vrnila, ker sem se posvetila zdravju in razvoju otrok.

Imela sva dodatno stanovanje za najemnike, ki je pokrival moj del zaslužka, ukvarjala pa sem se z njihovimi življenjskimi in čustvenimi izzivi kot sočlovek in skoraj kot psiholog. Različni najemniki so me imeli zelo radi in še danes me zelo cenijo, kadar se srečamo. Tudi jaz sem v tem našla del sebe, ker sem vedno znala prisluhnit notranjim človeškim in čustvenim tokovom kot se izražajo v življenjskih stiskah in veselju.

V veliko veselje mi je tudi, da sem kar nekaj staršem pomagala do boljšega odnosa z otrokom. Otrok mora biti 'viden', tako kot on to potrebuje. Da smo z očesnim stikom z njim, medtem ko on vodi igro in izraža svoje čustveno doživljanje. S tem poteši tudi svojo naravno potrebo, da je on 'glavni', zato manj ugovarja in bolj zbrano dela naloge.

Če se želite pogovoriti o otroku, me lahko pokličete na moj gsm 040 698 070

Tukaj si lahko snamete 40 strani pdf: 3 pristopi za starševstvo:

Klara Bajec 3 PRISTOPI za zavestno in pozitivno starsevstvo: brezplačna e-knjiga 40 strani pdf >>

Tukaj pa lahko preberete nekaj glavnih usmeritev:

https://www.preberite.si/5-razlogov-zaradi-katerih-se-otroci-neprimerno-obnasajo/

Klara Bajec, diplomirana ekonomistka in certificirana trenerka za zavestno in pozitivno starševstvo.