Depresija, geo impulzi in ZAPER-ZAPERINO

Objavljeno dne:
Depresija, geo impulzi in ZAPER-ZAPERINO

Depresija je v kronični obliki rezultat mikrobov in njihovih toksinov, ki se naselijo v možganih in drugod po telesu ob zakisanju. To se zgodi ob življenjski neizpolnjenosti in izgorelosti, ob kateri imunskemu sistemu in prebavnemu traktu pobere energijo. Nepopolno prebavljena hrana ustvarja odpadne kisline in se imenuje ‘ama’. V ajurvedi je osnovni vzrok vseh težav, obenem pa je gojišče za mikrobe, ki jih v stresu oslabel imunski sistem ne more več počistiti. Pomagamo si z redno Zaper-Zaperino protimikrobno osebno bioresonanco, tinkturama črni oreh in pelin in enim klinčkom vsakodnevno, ki ga nežno zdrobimo z zadnjimi zobki in takoj poplaknemo z malo vode. Dobro zelišče za čiščenje glave je sveža bazilika, 20-30 svežih lističev vsak dan malo zgrizemo in poplaknemo z vodo, lahko pa jih narežemo kar na solato.

Depresija je motnja počutja in delovanja telesa, do katere pride zaradi neizpolnjenih potreb. Kadar na zelo pomembnih področjih, kjer imamo naravno polno odprt potencial, pride do blokade zaradi neustreznega odziva okolja ali pa situacij, ki izrazito prekrižajo pot našim potrebam, željam in načrtom, se najprej pojavi jeza, napetost in nemir. Ko uvidimo, da se neke stvari ne bodo spremenile in da na to ne moremo vplivati, pa je tu tesnoba, žalost, brezvoljnost in depresija.

Po ajurvedi je depresija kapha motnja zemeljskega načela, ki zahteva ponovno in zavestno vzpostavitev energijskega, mentalnega, čustvenega in telesnega pretoka v vitalnih življenjskih procesih. Zahteva telesno gibanje in vsestransko aktivnost s fokusom na rdečo nit življenja, ki jo zavestno načrtujemo in z vso pozornostjo oblikujemo. Prevetrimo življenje in si ga oglejmo iz novih temeljev glede na svoje želje in potrebe. Vključimo nove možnosti in vprežemo v realizacijo nalog svoj miselni in čustveni potencial.

Kadar nismo pri stvari, si pomagamo s počitkom, drobnimi sprostitvami in z geo impulzi Bionisa ali Bionizatorja. Osemherčni geo impulzi usklajujejo obe možganski polobli v sinhronizirano ustvarjalno in logično mišljenje, ki podarja zdrav temelj za preoblikovanje dejanskega življenja. Bionis položimo na grodnico za pol ure v času počitka in ga imamo stalno pri sebi v torbici ali žepu na sestankih, zmenkih, nastopih, izpitih in pogovorih. Pomaga nam zmanjšati tremo in prebuditi življenjski potencial za vsestransko ustvarjalen pristop na vseh življenjskih področjih.

Skrbnega oblikovanja in izpolnjevanja rdeče niti svojega življenja se vestno držimo z vsakodnevno načrtovanimi opravili v majhnih korakih. Dokazano je, da minimalna pozornost in dejanja v načrtovanih smereh vsaj nekaj minut vsakodnevno kmalu vprežejo mogočne ustvarjalne sile vesolja in v nas samih, ki nas dvignejo na bolj pretočen val življenja, v katerem ni več prostora za depresijo, ker je vsestranski pretok energije dovolj odprt. Bionis in Bionizator odpreta kapilare in izboljšata krvni obtok, s tem pa vsebnost kisika v možganih, da smo bolj zbrani, zdravi, dinamični in stabilni v svojih aktivnostih in počutju.

 

BIONIS prenosni osemherčni oddajnik geo impulzov za bistre možgane