Ozdravela brez zdravil – Danica Mavrič v pogovoru z novinarko Evo Majnik

Objavljeno dne:
Ozdravela brez zdravil – Danica Mavrič v pogovoru z novinarko Evo Majnik

Sem terapevtka, trdnega zdravja, veliko na kolesu in redna uporabnica protimikrobne terapije Zaper-Zaperino, Teslovega generatorja – Profesionalne Teslove fontane, Teslovega sfernega harmonizatorja in Schummannovega resonatorja Bionis in Geonizator ter večvalovne terapije Lakites po dr. Lakhovskem.

Vsa leta sem skrbela za mojo mamo, ko pa je onemogla, sem jo vsak drugi dan obiskovala v Domu ostarelih, imela je Aizheimerjevo in Pakinsonovo bolezen. Ko je leta 2015 preminila v svojem 96.letu starosti, sem pod vplivom boleče izgube dobila popuščanje srca, padala sem s kolesa in imela otekanje nog vse do trebuha, tako da sem pristala za 3 tedne v bolnišnici in odšla domov s kupom diagnoz. Poleg vsega ostalega so mi ugotovili še šum na srcu, 25%delovanje levega prekata, srčni infarkt in zamašene žile.

Po vrnitvi iz bolnišnice sem se zatekla v Vibracijsko samozdravljenje k vibracijski terapevtki Nerini Darman, ki jo poznam že vrsto let.

V veliko oporo sta mi bila moja sinova z družinama, v težkih trenutkih sta mi popolno stala ob strani in mi pomagala v vsem, kar nisem zmogla sama.

Doma sem redno uporabljala vse Tesla-Zaper-Geo naprave, vsako po svojih navodilih. Za oslabele in boleče mišice sem jemala športno aminokislino glutamin, za težave s srcem in ožiljem pa L-arginin, oboje v minimalnih količinah. Za težave s ščitnico sem začela z 1 kapljico Lugiulove raztopine dnevno in redno hodila na preiskave, kasneje pa sem število kapljic povečala. Redno sem delala vaje po dr. Grabovoju in tako opustila tablete za krvni pritisk. Namesto aspirina za redčenje krvi sem že od vsega začetka začela s svežim ingverjem in s Sveto trojico, to je mešanica ingver/kurkuma/čili. Tablet za odvajanje vode nisem več potrebovala, prav tako ne proti holesterolu.

Spomladi leta 2016 sem se že odlično počutila, Nerina Darman me je usmerjala v odločilnih trenutkih pravilne notranje naravnanosti, ki sem jo vedno odprtih rok sprejela, saj sem sama čutila enako. Za srce sem vsak dan postavila Večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovskem samostoječe pred seboj na mizo za četrt do pol ure, sicer pa je bil vklopljen v prostoru trajno. Najbolj sem imela tremo pred slikanjem srca, zaradi odličnega počutja pa sem celo pozabila na preiskavo, ko je prišel ta datum in sem se morala naročiti ponovno. Jeseni 2016 je napočil ta svečani trenutek. S pomočjo Nerine Darman sem se naravnala na to, da me moje srce dejansko odlično služi brez vsake motnje kljub mojemu gibanju in vsestranskemu udejstvovanju. Slikanje srca je pokazalo, da šuma na srcu ni več. Bila sem zelo vesela, vseh deset tablet in diagnoz je z Božjo pomočjo, osebnim trudom in podporo Nerine Darman odšlo od mene. Sem zelo hvaležna življenju, da sem zopet polno aktivna in da se počutim kot mladenka.

V nadaljevanju sem se navdušila tudi za OPC pripravek iz grozdnih pešk Roberta Franca in njegovo knjigo o jemanju povečanih količin D-3 in K-2 vitamina. Vsak dan veliko naredim zase, predvsem pozitivne naravnanosti. Naučila sem se, da ima vsak človek nekje šibko točko, ki ga lahko preseneti, ko najmanj pričakuje. Veliko volje in ljubezni do življenja potrebuješ, pa dobre ljudi okoli sebe, in seveda Božje podpore, da lahko premagaš tako kritične trenutke in se obnoviš v celo boljše stanje, kot je bilo prej ter se povrneš v še kvalitetnejše življenje.

S klikom na sliko preberite članek OZDRAVELA BREZ ZDRAVI: Danica Mavrič v pogovoru z novinarko Evo Majnik.