BIOVITONIK se vklopi v računalnik in izboljša delovne pogoje

Objavljeno dne:
BIOVITONIK se vklopi v računalnik in izboljša delovne pogoje

Biovitonik je energija in zaščita pri računalniku, tablici in pametnem telefonu. Za svoje delovanje in napajanje ima na koncu 0,5 m kabla vtikač, ki ga lahko poleg računalnika, tablice in pametnega telefona priključimo tudi v mp3 in vse druge audio enote, ki imajo vtičnico za slušalke debeline 3,5 milimetra.

Biovitonik je bioenergijski pripomoček, ki v svoji neposredni bližini ustvarja zaščitno mikroklimo pri delu za računalnikom, tablico in pametnim telefonom. Še posebej je primeren za učence, študente, dijake in vse, ki imajo mentalno delo ob računalniku in drugi zdravju škodljivi sodobni tehniki. Za izboljšanje zbranosti pri učenju, delu in študiju in za boljšo prekrvavitev možganov je priporočljiva nastavitev Biovitonika na Schumannove geo impulze 8Hz.

Občasno pa lahko v ta namen uporabimo tudi poživljajoče bioenergijske impulze 24Hz, ki jih ima tudi Bionizator in obenem krepijo kostno gostoto in sinapse, da so manj dovzetne za bolečinske dražljaje.

Biovitonik deluje tako, da z aplikacijo ‘tonski generator’ (tone generator), ki jo snamemo iz interneta, nastavimo želeno frekvenco impulzov v območju 0,1-20.000 kHz. Uporaba aplikacije je zelo enostavna, omogoča tudi časovno nastavitev delovanja Biovitonika glede na posamezno frekvenco. Izberemo lahko vrstni red več različnih frekvenc in nastavimo čas.

Biovitonik nima lastne baterije, napaja se iz računalnika, pametnega telefona ali tablice, na katero je priključen. Njegova prednost je, da ne potrebuje baterije in da je vedno pri roki, ko prižgemo računalnik (ali katerokoli drugo PC-AUDIO enoto). Neposredno delovno in študijsko okolje varuje z zaščitno energijo, da je delo z računalnikom in drugo tehniko bolj človeku prijazno in prijetno. Manj smo izčrpani po več urah sedenja za računalnikom, delovno okolje je za naše telo energijsko bolj ugodno.

BIOVITONIK je dragocena pomoč pri delu z računalnikom, krepi osebno biopolje in z oddajanjem ugodne energije vzdržuje zbranost in prekrvavitev možganov in celotnega telesa >>

 

Biovitonik je zelo zaželen tudi na vsakem delovnem mestu pri delu z računalnikom. Z oddajanjem geo impulzov dlje časa ohranja ustvarjalnost in zbranost, delo s sodobno računalniško tehniko pa je manj škodljivo in utrudljivo. Krepi biopolje dober meter v vse smeri.

Biovitonik ima na koncu kabla vtikač debeline 3,5 mm  za v računalnik, tam kjer priključimo tudi slušalke. Krmiljenje in napajanje Biovitonika je v celoti vodeno iz računalnika (oziroma druge PC-AUDIO enote, v katero je priključen). Po končanem delu se lahko izklopi skupaj z računalnikom in se avtomatično prižge, ko odpremo računalnik.

Pri dolgotrajni vožnji z avtomobilom imamo lahko Biovitonik vključen v pametni telefon za bolj varno, budno in zbrano vožnjo, na cilj pridemo bolj spočiti in vitalni.

Brez računalnika, tablice ali pametnega telefona Biovitonik ne deluje. Priključen je lahko trajno kot Bionis in Bionizator. Lahko pa lokalno s svojim delovanjem dober meter v vse smeri krepi osebno biopolje tudi samo v času uporabe računalnika. Ker je to včasih več ur na dan, je Biovitonik neposredna in blagodejna zaščita za zdravje in počutje.

Ohranja prekrvavitev možganov in celotnega telesa med večurnim sedenjem. Ni zamenjava za naravo in gibanje, je pa dragocena pomoč, kadar se ne moremo izogniti delu s sodobno tehniko.

Še posebej je to pomembno v mladih letih, ko se telo šele razvija, v zreli dobi pa geo impulzi Biovitonika pomagajo vzdrževati življenjsko ravnovesje organizma in mu vračajo mladostni elan.

Več o BIOVITONIKU >>

 

BIOVITONIK za zdravo biopolje ob računalniku, tablici in pametnem telefonu