Bioresonanca za domačo rabo: ZAPER-ZAPERINO prežene mikrobe in njihove toksine kot končne povzročitelje bolezni

Objavljeno dne:
Bioresonanca za domačo rabo: ZAPER-ZAPERINO prežene mikrobe in njihove toksine kot končne povzročitelje bolezni

BIORESONANCA ZA DOMAČO RABO

Ko zdravje prevzamemo v lastne roke

V reviji Misteriji 1.oktober 2018 >>

 

 

Končni povzročitelji bolezni so patogeni mikrobi, ki izločajo toksine; to so paraziti ali zajedavci, ki telesu odvzemajo hranila in ga zastrupljajo s svojimi izločki. Vsak hip se lahko naselijo na šibkih in zakisanih mestih in se vsakih nekaj ur podvojijo. Za razvoj okužbe in bolezni mora njihovo število presegati par stotisoč v gramu ali mililitru telesne tekočine. Čas, v katerem se dovolj namnožijo, da postanejo nevarni, inkubacijska doba, traja nekaj dni ali tednov. V tem času jih lahko zatremo s protimikrobno Zaper-Zaperino osebno bioresonanco za domačo uporabo za vso družino in preprečimo izbruh bolezni. Če pa se je ta že razvila, pa z zaper terapijo lažje in hitreje okrevamo in si povrnemo moči. Natančna navoidila so objavljena v oktobrski reviji Preventiva v članku Samozdravljenje za vso družino.

 

Poglejte original članek v reviji Misteriji BIORESONANCA ZA DOMAČO RABO, objava oktober 2018 >>

 

Zaper-Zaperino oddaja protimikrobne zaper in geo impulze skozi dve vrhunski karbonski bioresonančni sondi, ki ju oprimemo vsako v svojo dlan za sedem minut. Terapijo ponovimo trikrat dnevno s kratko vmesno pavzo. Na dlaneh so akupunkturne točke, skozi katere steče šibek in človeku kompatibilen bioelektrični tok, ki ga zajedavci kot povzročitelji bolezni ne prenesejo, človeka pa napolni z energijo. Ovojnica zajedavcev poči in odmrejo, njihove ostanke razgradi imunski sistem, organi izločanja pa jih izločijo. Telo mora razgraditi in izločiti še njihove toksine, zato počivamo, pijemo več tekočine in uživamo različne naravne antioksidante v obliki presne zelenjave in vitamin . Ker Zaper-Zaperino ne seže v črevesno floro, je na dan njegove terapije priporočljiva tradicionalna zeliščna podpora z uživanjem tinktur pelina in črnega oreha ter bio klinček.

Manj dovzetni za gripo

Zaper in geo impulzi Zaper-Zaperina odpravljajo tako povzročitelje kot simptome bolezni, tako da se bolje počutimo, povrne senam psihofizična zmogljivost. To velja tudi za starejše ljudi, otroke in za vsakogar, ki se ga kaj loteva. V zimskem času smo z redno Zaper-Zaperino terapijo manj dovzetni za gripo, kašelj in prehlade, tako da je manj bolniških izostankov v šoli in službi, varuje pa nas tudi pred pljučnico in drugimi prenosljivimi boleznimi. Kdor si na potovanja v dežele tretjega sveta vzame s seboj Zaper-Zaperino, je bolj varen pred okužbami, ki jih nismo vajeni in naš imunski sistem zanje še nima izoblikovane obrambe. V poletnem času pa nas varuje pred klopnimi okužbami, tako da se z redno uporabo ne razvije borelija ali meningitis.

Kandida zaperju podleže

Protimikrobna Zaper-Zaperino terapija je blagodejna tudi pri virozah in kandidazi, ker odpravlja viruse, plesni, kandido in druge zajedavce, na katere antibiotiki ne delujejo. Kandida podleže zaper impulzom. Kadar pa je ogrožena, se skrije v notranjost žolčnih in ledvičnih kamnov, v razne ciste in gnojne tvorbe na primer tudi v zobeh, od koder lahko ponovno okuži telo in se pojavi na zakisanih mestih. Po začetni vsakodnevni terapiji okoli dva tedna je redna preventivna uporaba protimikrobne Zaper-Zaperino terapije en dan v tednu potrebna za vzdrževanje stanja in vrhunske forme. Na dan terapije pa vedno vzamemo tudi tradicionalno zeliščno podporo tinktur pelin in črni oreh skupaj z enim bio klinčkom.

Pri težavah s prostato

Zelo blagodejna je Zaper-Zaperino terapija tudi pri raznih vnetjih sečil, ginekoloških vnetjih in težavah s prostato. Vrhunske karbonske sonde niso hladne (kot so bakrene) in so higienične, ne oksidirajo, njihova prevodnost se s časom ne zmanjšuje kot je to primer pri bakrenih in ni jih potrebno čistiti. Dve karbonski bioresonančni sondi lahko pri uroloških in ginekoloških težavah položimo pokončno ob levo in desno stran trebuha podobno kot če bi jih zataknili za pas, čas in način uporabe pa je enak. Zaper impulzi so vedno prisotni po celotnem telesu, tudi če držimo karbonski bioresonančni sondi v dlaneh, ker smo v stiku s tlemi prizemljeni, lokalna uporaba pa je še dodatna možnost.

Blaži vnetja, otekline, bolečine…

Zaper impulzi lajšajo tudi raznovrstna vnetja sklepov in organov, povezana z otekanjem, rdečino in bolečino. Odpravljajo tiha vnetja, ki neopazno slabijo organe in tkiva. Vnetje je obrambna reakcija imunskega sistema, ki varuje telo pred tujki, mikrobi in toksini, kadar pa je teh preveč, nastopijo razne kronične in akutne vnetne bolezni. Zaper-Zaperino pomaga imunskemu sistemu pri njegovem težkem delu razstrupljanja telesa z odpravljanjem zajedavcev in njihovih škodljivih izločkov kot so raznovrstni eksotoksini, ki jih izločajo bakterije (nevrotoksini, enterotoksini, levkocidini, hemolizini in agresini), mikotoksini, ki jih izločajno plesni in glive (rakotvorni alfatoksini, zaeralenon, patulin itd.) in razni drugi toksini, ki jih izločajo protozoe, artropodi in nematodi. Zaper-Zaperino učinkuje tudi pri astmi in alergiji, ker zavira razvojni ciklus parazita ascaris, ki z draženjem pljuč sproža histamin. Priporočljiva je redna zaper terapija en dan v tednu, na primer vsako soboto skozi vse leto. Vsak letni čas pa ponovimo dvotedensko zaper terapijo vsak dan trikrat po sedem minut z dvema vmesnima dvajset minutnima pavzama.

Odpravlja utrujenost in depresijo

Preko akupunkturnih točk na dlaneh zaper in geo impulzi Zaper-Zaperina polnijo akumulatorje življenjske energije in odpravljajo utrujenost in depresijo. Osemherčni geo impulzi delujejo na naravni Schumannovi frekvenci Zemljine biosfere, odkrili so jih tudi v piramidah. Zaper impulzi pa so druga piramidna frekvenca 28-30kHz, ki v piramidah zaustavlja procese organskega razkroja. Tisočletja staro žito egipčanske pšenice kamut, ki so ga našli v piramidah, je vse do dandanes ostalo nespremenjeno in je vzklilo in bogato obrodilo. Zaper-Zaperino je edinstven s svojo možnostjo nastavitve na naravno geo in zaper frekvenco. Obe delujeta preko bioresonančnih sond protimikrobno, za preventivo uporabljamo geo nastavitev, v akutnih primerih, ko se nas kaj loteva, pa zaper nastavitev. Zaper in geo impulzi delujejo tudi protibolečinsko. Okrepijo sinapse, to so povezave med celicami živčevja, da postanejo manj občutljive za bolečinski dražljaj in manj dovzetne za prenos bolečine.

Tesla za zdravje sestre

Zaper napravo je Nikola Tesla izdelal za svojo sestro, ko je zbolela in ji jo je poslal, da se je lahko pozdravila, pomagala pa je še mnogim v njeni bližini. To napravo še dandanes zgodovinsko hranijo v muzeju v Beogradu. Predhodnik današnjih zaper naprav so tudi izumi briljantnega zdravnika, po imenu dr. Royal Rife, ki je vse življenje posvetil raziskovanju posameznih frekvenc, ki uničijo zajedavce kot povzročitelje ybolezni vseh vrst. Rezultate je dosegal z močnim poljem velikih naprav na ustrezni frekvenci. Dr. Hulda Clark je izumila prenosno zaper napravo z dvema bioresonančnima sondama za oprijem v vsako dlan. Najprej je terapija njenih pacientov trajala po deset ur, ker se je vsake vrste zajedavca lotila z njegovo lastno frekvenco za tri minute. Kasneje pa je pri raziskavah skupaj s svojim sinom ugotovila, da piramidna zaper frekvenca uniči vse zajedavce istočasno in da se ni potrebno ukvarjati z vsako frekvenco posebej za viruse, posebej za bakterije itd. To veliko odkritje je skrajšalo uporabo zaper naprav na tri zaporedne terapije po sedem minut z dvema kratkima vmesnima pavzama med vsako terapijo in eno samo original zaper frekvenco, ki se v tej obliki že desetletja uporablja po vsem svetu.

ZAPER – ZAPERINO protimikrobna osebna bioresonanca za vso družino