Zdravilni frekvenčni spekter dr. Lakhovskega

Zdravilni frekvenčni spekter dr. Lakhovskega

Narava je zdravilna zakladnica energij. Dr. Lakhovsky je ruski zdravnik in izumitelj, ki je prepoznal naravne energije na področju celične radiobiologije in jih vgradil v svoje izume. Njegov najpomembnejši in še danes vse bolj aktualen izum svetovnega slovesa iz leta 1925 je Večvalovni oscilator, ki so ga uporabljali tudi v bolnišnicah. Generira zdravilni spekter valovnih dolžin, ki se ujemajo z lastnimi celičnimi frekvencami in valovnimi dolžinami in s tem nagovarjajo celično biopolje, da se okrepi in lažje premaga bolezen.

 

Dr. Lakhovsky vecvalovni oscilator LAKITES

 

Redkokdaj se zgodi, da je tehnološki izumitelj obenem tudi zdravnik. Dr. Lakhovsky (1870–1942) je združeval v sebi to zavidljivo kombinacijo medicinske izobrazbe in inženirskih tehnoloških sposobnosti. Medicino je študiral v Franciji, kjer se je leta 1905 tudi poročil in imel tri otroke. Njegov moto je bil ustvarjanje 'Znanosti o sreči človeške skupnosti'. Sodeloval je z najuglednejšimi izumitelji svojega časa kot so Tesla, Marconi in d'Arsonval.

Elemente Teslovega generatorja je aktivno vključil v svoj izum Večvalovnega oscilatorja in dokazano z njim dosegal izjemne rezultate pri zdravljenju bolezni, pri katerih medicina ni imela več pomoči. Večvalovni oscilator so sprejele mnoge bolnišnice. V bolezni je pomagal tudi uglednemu zdravniku, ki mu njegovi kolegi niso mogli več pomagati. V nekaj tednih je povsem ozdravel in od tedaj so Večvalovni oscilator resno obravnavali v medicinski stroki, znanosti, simpozijih in konferencah povsod po svetu.

Dr. Lakhovsky je o skrivnostnih oscilacijah in zdravilnih vibracijah napisal dve knjigi, 'Izvor življenja' (The origin of life) in 'Skrivnost življenja' (The secret of life).

 

Narava zlatih vibracij

Zasloveli in še danes veljavni izsledki dr. Lakhovskega so:

1. Življenje je NASTALO s pomočjo sevanja kozmične energije, ki povzroča nihanje celičnega jedra in tako omogoča preskrbo celic s pogonsko energijo.
2. Življenje se OHRANJA s pomočjo energije kot so kozmična sevanja in naravna energija Zemlje in njene atmosfere.
3. Življenje PROPADE zaradi motenj v nihajnem ravnovesju, kadar je naravno okolje živega organizma porušeno zaradi vsiljenega nihanja pod vplivom stresa, parazitov, težkih kovin in drugih dejavnikov.

Njegovo življenjsko delo Večvalovni oscilator je sestavljen iz dveh koncentričnih sklopov širokopasovnih anten, Teslovega generatorja impulzov in elektromagnetne iskre. Vsak koncentrični krog oscilacijske antene oddaja izbrano frekvenco v območju kratkega vala celične radiobiologije. Oscilacijski krogi so medsebojno uglašeni kot dober orkester v frekvenčnem razmerju zlatega reza, ki podpira zdravo delitev in razvoj celic. Zlati rez je v naravi dimenzijsko in številčno vgrajen v rast in razvoj bioloških struktur. Kot življenjsko načelo pa sega še globlje v zakonitosti univerzuma.

 

Lakites vecvalovni oscilator dr. Lakovsky

 

Energija Večvalovnega oscilatorja

Kadar biološki procesi za podporo okrevanja potrebujejo dodatno energijo, jim elektromagnetni radijski val v območju večvalovnih oscilacij služi kot katalizator. Z večvalovno katalizatorsko spodbudo telesnega biopolja lahko energijsko pogojeni življenjski procesi stečejo tudi brez trenutno nedosegljivega energijskega vložka, ki je sicer potreben za biološke prehode. Že v zasnovi je bila ideja dr. Lakhovskega krepitev celične lastne vibracije. Ko lahko celica zaigra na svoji valovni dolžini, premaga bolezen, mikrobe in tujke. Težava je, kadar se celica izčrpa in oslabi in ne more več celostno opravljati svoje vloge. Z večvalovno energijsko okrepitvijo lažje znova zavibrira v svojih lastnih frekvencah, se zdravo deli in prevlada nad bolezenskimi motnjami v svojem okolju. Ta princip je ravno nasproten kot pri metodah dr. Royal Rife in Dr. Clark, ki sta se s frekvenčnimi aparaturami lotila mikrobov in parazitov, da so lahko zdrave celice sicer preživele, vendar so potrebovale še podporo čiščenja jeter, ledvic in črevesja skupaj s celotnim protokolom razstrupljanja in razkisanja od zastalih toksinov.

 

Krepitev rastlin in živali

Dr. Lakhovsky je svoje ugotovitve najprej dokazal na rastlinah in živalih. Izvedel je številne poskuse in res v kratkem času dosegel presenetljive ozdravitve. Najbolj znana je cvetoča geranija, ki jo je cepil z rakotvorno bakterijo Bacterium tumefaciens, ki na rastlinah povzroči rast velikega tumorja na steblu in jo do kraja izsuši. Nekaj geranij z velikim tumorjem na steblu je obdal z oscilacijsko anteno v območju kratkega vala celične radiobiologije. V nekaj tednih se je tumor povsem posušil in odpadel, za njim je ostala samo še brazgotina, geranija pa je cvetela še bolj kot ostale sicer zdrave in zrasla še večja. Dr. Lakhovskemu so bili hvaležni tudi številni ljubitelji živali, pa tudi veterinarji, rejci in trenerji rodovniških živali. Znani veterinar specialist dr. Mercurin iz okrožja Cannesa je poročal o izjemni ozdravitvi psa foxterierja, ki je bil žrtev prometne nesreče in utrpel rano na vratu in še mnoge težke poškodbe, vsled česar je ponekod ostal brez dlake. Okoli vratu in ramen mu je namestil oscilacijski krog dr. Lakhovskega. V nekaj dneh je bilo že vidno izboljšanje, po enem mesecu pa mu je ponovno zrasla tudi vsa dlaka.

 

Uradni medicinski izsledki

V času dr. Lakhovskega si je Večvalovni oscilator zaradi svojega izjemnega delovanja utrl tudi pot v bolnišnice. Uradni medicinski izsledki so poročali tudi o njegovem ugodnem delovanju pri omrtvičenosti delov telesa ali obraza, povečani prostati in menstrualnih motnjah, boleznih srca in ožilja, raznih telesnih bolečinah, bronhitisu in težavah s sluhom in prebavili. Rast tumorjev je bila vidno upočasnjena in veliko bolnikov je čudežno preživelo. Tudi pri kroničnih boleznih so bila vidna izboljšanja. Dr. Lakhovsky je preminil leta 1942 v svojem 72.letu starosti v čudnih okoliščinah zaradi posledic prometne nezgode, podobno kot leta 1943 Tesla. Po njegovi smrti pa so bili kljub dokazanemu delovanju Večvalovni oscilatorji nenadoma odstranjeni iz bolnišnic. Kljub temu še dandanes pomagajo milijonom ljudi po vsem svetu pri obnovi počutja in povrniti življenjske forme. Večvalovna energija je odlična za izboljšanje vitalnosti, polnjenje telesnih energijskih akumulatorjev in pri izgorelosti, stresu in bolezni. Pomlajuje in sprošča, obnavlja psihofizične moči v naporih in bolezni. Skrajša čas okrevanja in zmanjša bolniške izostanke v šoli in službi. V domačem in delovnem okolju ustvarja energijsko ugoden ambijent za večjo ustvarjalnost in izboljša energijo prostora.

 

Lakites je vecvalovni oscilator po dr. Lakhovskem