Vojko Gologranc

Vojko Gologranc

Kot otrok sem si želel biti igralec, izšolal pa sem se za tiskarja, sedaj sem star 63 let. Že 13 let sem plesalec v plesni šoli Vija Vaja v Ljubljani. Gibanje v plesu je zame čarobno sozvočje glasbe, telesa in usklajenih gibov s plesalko.

Sinhronizacija prostora, časa in gibanja telesa v glasbi je zame vrhunsko doživetje, v katerem se ves čas izpopolnjujem. Rad raziskujem življenjske resnice po dr. Grabovoju in uživam v globokih uvidih.

Rad imam tudi vibracijsko tehnologijo in frekvence, zato sem si nabavil nekaj bioenergijskih pripomočkov Tesla-Zaper-Geo, ob katerih se odlično počutim.

Zaper Zaperino mi pomaga ko se me hoče lotevati gripa, prehlad in karkoli podobnega. Nikoli več ne zbolim, motnja pride in še isti ali pa drugi dan odide in spet sem kot nov. To je dober občutek, da imaš vajeti nad svojim počutjem.

Vojko Gologranc uporablja Zaper Zaperino

Že mlad sem bil operiran na mehurju in potem je bilo skozi vse življenje nekako optimalno. Pred 2-3 leti pa sem zaradi težav z mehurjem opravil tudi test prostate. Markerji PSA, ki označujejo stopnjo nevarnih sprememb, so bili 1,5 kar je še v mejah normale. Vendar s tem nisem bil zadovoljen.

Začel sem delati na izboljšavah. V Ljubljani sem začel redno udeleževati srečanj Vibracijsko samozdravljenje. Na vsakem srečanju sem izvedel koristne stvari in jih vestno vključeval v svoj program.

Nabavil sem si Zaper Zaperino za zaščito pred mikrobi in ga že ves čas redno uporabljam skupaj s kapljicami črni oreh in pelin in bio klinčkom.

Najprej sem začel jemati 'Sveto trojico' za boljšo presnovo in zmanjšanje tihih vnetij. Par mesecev sem jemal športno aminokislino L-arginin za ožilje. Uživam sončnice za E-vitamin, bučnice za prostato in lan za omega 3.

Vojko Gologranc ima Zaper Zaperino proti parazitom

Doma imam tudi Bionis, kadar se duhovno poglabljam ali počivam, ga dam na grodnico in opazujem odziv počutja telesa in alfa valove.

Dolgo sem po večerih pil čaj iz koprca, ki je dober za sečila in za spanje. En ščepec sem dal v lonček vrele vode za nekaj minut in ga čez nekaj časa spil brez da sem precedil. Sedaj pa redno pijem čaj iz drobnolistnega vrbovca.

V pol leta od prve meritve PSA vrednosti in ultrazvoka prostate sem na ponovni kontroli imel zmanjšane iz 1,5 na 1, ultrazvok pa je pokazal v redu rezultat. To je bilo res odlično in mi je dalo dober občutek, da lahko tudi sam s spremembami vplivam na laboratorijski izvid. Sedaj imam kontrolo zopet čez dve leti.

S dosežkom zmanjšanja PSA vednosti za eno tretjino v pol leta sem zelo zadovoljen. Kar pa mi tudi veliko pomeni je to, da sedaj malo drugače gledam na stvari. Kadar so stvari v redu, se potrudim, da jih tako tudi vidim in da ne delam iz muhe slona, kar se velikokrat komu zgodi ko si zaradi česa v stresu.

Vojko Gologranc in Zaper Zaperino vibracije

 

Prej sem vedno razmišljal, če grem ponoči 2-3 krat na stranišče, da 'nekaj ni v redu' in se posledično s to mislijo nisem dobro počutil. V zadnjem času pa si mislim - odlično da telo odvaja vodo, to pomeni da se telo čisti in da so sečila zdrava. S tem se dobro se počutim in sem tudi v resnici popolnoma zdrav.

Po srcu sem umetnik in raziskovalec. Zanima me frekvenčna tehnologija vibracij za samozdravljenje in duhovna doktrina po dr. Grabovoju, kjer najdem zakladnico življenjskih modrostih, ki jih opazujem in preizkušam v praksi.

Med dvemi srečanji Vibracijsko samozdravljenje pa se zelo rad pogovorim z Nerino, ki me navdihuje z novimi obzorji, zanimivostmi in mi daje inspiracijo v mojih razmišljanjih.

Moj moto življenja je:

Zrno znanja in zrno dejanja – uči se, deluj in raziskuj…

Če bi se radi karkoli pogovorili z menoj ali pa me spoznali, me lahko pokličete na moj gsm 070 847 356

Vojko Gologranc z Zaper Zaperino vibracijami