Teslovi skalarni impulzi: TESLOV GENERATOR – Profesionalna Teslova fontana

Objavljeno dne:
Teslovi skalarni impulzi: TESLOV GENERATOR – Profesionalna Teslova fontana

Teslovi SKALARNI impulzi so vrhunec razvoja Teslove tehnologije.

So najgloblji nivo življenja oziroma matrica, po kateri se oblikujeta in razporejata snov in energija. Vplivajo na strukturo in energijsko stanje organizma. Tesla jih je uporabljal za brezžični prenos energije, obenem pa tudi za revitalizacijo zdravja in za okrevanje v bolezni, za katere uradna medicina nima več pomoči.

Teslov generator je skonstruiran po Teslovih pogojih za ustvarjanje in oddajanje SKALARNIH impulzov, ki so esenca življenja.

SKALARNI impulzi se dotikajo nivoja zavedanja in se odzivajo na molitev. So nosilci energije, informacije, inteligence in služijo za samozdravilne namene. Interaktivno se povežejo z našo naravnanostjo in nam ob našem trudu za ozdravitev in doseganje ciljev pomagajo vstopiti v proces z razširjenim zavedanjem, v katerem je več možnosti za realizacijo.

SKALARNI impulzi podprejo življenjski namen, ki je globoko vgrajen v strukturo življenja. Omogočajo, da se življenje podpirajoči procesi nemoteno odvijajo in pri tem prerastejo svoje omejitve časa in prostora.

Teslov generator z oddajanjem SKALARNIH impulzov ustvarja v našem domu ali delovnem prostoru ambijent neokrnjene narave in iz največje globine podpre realizacijo življenjskih ciljev. Je prijatelj, ki podeseteri rezultat našega truda in zalaganja na vseh življenjskih področjih.

Uravnava naravne elemente in načela, ki se v ajurvedi imenujejo ‘doše’. Vrača njihovo subtilno ravnovesje, katere pokazatelj je življenjska forma, psihofizična zmogljivost in zdravstveno stanje. V življenje vnaša svetlobo in srčno toploto. V prostoru deluje na vse prisotne in tudi na sam prostor.

Na mestih z več SKALARNIMI impulzi je tudi več osemherčnih GEO impulzov Schumannove resonance, ker delujeta medsebojno sinergistično in privlačita in pogojujeta drug drugega. Teslov generator se odlično dopolnjuje z GEO pripomočki, ki ustvarjajo GEO impulze. Skupaj imata večje učinke kot vsak zase. Profesionalna Teslova fontana ima celo vgrajeno modulacijo z osemherčnim energijskim bioritmom Schumannove  resonance.

TESLOV GENERATOR je blagor zdravja v vsakem domu.

Poglej TESLOV GENERATOR v spletni trgovini >>

 

TESLOV GENERATOR DAJE BLAGOR