Teslovi skalarni impulzi in Teslov generator

Objavljeno dne:
Teslovi skalarni impulzi in Teslov generator

Predstadij obstoja

Teslovi SKALARNI impulzi so s svojo informacijsko naravo (podobno kot DNK) in preseganjem spektra elektromagnetnih frekvenčnih valov vrhunec razvoja Teslove tehnologije. Teslov generator je skonstruiran po Teslovih pogojih za ustvarjanje in oddajanje SKALARNIH impulzov, ki so esenca žive in nežive narave.

Sooblikujejo strukturo

So najgloblji nivo življenja oziroma matrica, po kateri se oblikujeta in razporejata snov in energija. Vplivajo na strukturo in energijsko stanje organizma. Tesla jih je uporabljal za brezžični prenos energije, obenem pa tudi za revitalizacijo zdravja in za okrevanje v bolezni, za katere uradna medicina nima več pomoči.

Modulirani z zavestjo

SKALARNI impulzi se dotikajo nivoja zavedanja in se odzivajo na molitev. So nosilci energije, informacije, inteligence in služijo za samozdravilne namene. Interaktivno se povežejo z našo naravnanostjo in nam ob našem trudu za ozdravitev in doseganje ciljev pomagajo vstopiti v proces z razširjenim zavedanjem, v katerem je več možnosti za realizacijo.

Presegajo čas in prostor

SKALARNI impulzi podprejo življenjski namen, ki je globoko vgrajen v strukturo življenja. Omogočajo, da se življenje podpirajoči procesi nemoteno odvijajo in pri tem prerastejo svoje omejitve časa in prostora.

Približa cilje

Teslov generator z oddajanjem SKALARNIH impulzov ustvarja v našem domu ali delovnem prostoru ambijent neokrnjene narave in iz največje globine podpre realizacijo življenjskih ciljev. Je prijatelj, ki podeseteri rezultat našega truda in zalaganja na vseh življenjskih področjih.

Ajurvedski elementi

Uravnava naravne elemente in načela, ki se v ajurvedi imenujejo 'doše'. Vrača njihovo subtilno ravnovesje, katere pokazatelj je življenjska forma, psihofizična zmogljivost in zdravstveno stanje. V življenje vnaša svetlobo in srčno toploto. V prostoru deluje na vse prisotne in tudi na sam prostor.

Sinergijska ojačitev

Na mestih z več SKALARNIMI impulzi je tudi več osemherčnih GEO impulzov Schumannove resonance, ker delujeta medsebojno sinergistično (1+1=3) in privlačita in pogojujeta drug drugega. Teslov generator se odlično dopolnjuje z GEO pripomočki, ki ustvarjajo GEO impulze. Skupaj imata večje učinke kot vsak zase. Profesionalna Teslova fontana ima celo vgrajeno modulacijo z osemherčnim energijskim bioritmom Schumannove  resonance.

TESLOV GENERATOR je blagor za vsa življenjska področja, telesne in duševne potrebe, želje in cilje.

Tesla generator štirih vrst za samozdravilne terapije ALKIVITA