LAKITES KREPI SRČNO IN CELIČNO MOČ

Objavljeno dne:
LAKITES KREPI SRČNO IN CELIČNO MOČ

LAKITES oddaja VEČVALOVNE impulze, ki jo celice sprejmejo za svoje vitalne procese in se okrepijo, tako da lažje premagajo bolezen.

Večvalovni oscilator LAKITES deluje po originalnih principih dr. Lakhovskega. Telo osvobaja čustvenega, mentalnega in energijskega neugodja, da lažje premostimo simptome in ozdravimo. Še posebej ugodno deluje na srce, da se stabilizira in deluje z novo močjo.

  • Za trajno vsakodnevno terapijo je dovolj, da se nahajamo in živimo v prostoru oziroma stanovanju, kjer je nameščen LAKITES, ker deluje non-stop skozi vse leto in stalno bogati organizem z blagodejnimi VEČVALOVNIMI impulzi.
  • Za akutno terapijo v primeru slabega počutja, za srce ali pa ko se nas kaj loteva, postavimo LAKITES samostoječe tik pred seboj na mizo vsak dan za četrt do pol ure s sproščeno notranjo naravnanostjo na ozdravitev.
  • V primeru resne bolezni postavimo LAKITES na nočno omarico, vitrino ali polico, tako da je trajno obrnjen proti postelji.

CELIČNA MOČ

Energijsko sozvočje VEČVALOVNIH impulzov LAKITES po dr. Lakhovskem ustvarja živahno mrežo vibracij, usklajeno z biološkimi strukturami na kratkem valu celične radiobiologije, na katerem celice sprejemajo in oddajajo energijo za svoje vitalne procese. Bogat spekter VEČVALOVNIH impulzov poživlja in spodbuja celice vseh vrst organov in tkiv. Vsak tip celic najde v njem svoje lastne valovne dolžine, na katere se odziva z resonančno okrepitvijo in se dvigne v obnovljeno stanje. Bolne celice odmrejo, zdrave pa se delijo in gradijo nova in bolj zdrava tkiva, ki prerastejo in nadomestijo bolna.

LAKITES oddaja bogat in celicam prijazen večvalovni energijski spekter neprekinjeno noč in dan. Njegovi učinki se zaradi stalnega delovanja seštevajo. Telo se obnavlja ponoči, ko spimo, takrat popravlja napake, ki so se zgodile, zato je izjemno dragocena zdravilna podpora VEČVALOVNIH impulzov v času nočnega počitka. LAKITES je zelo dobrodošel v spalnici ali pa v dnevni sobi, kjer po večerih ali pa čez dan počivamo. Ima nastavek za pritrditev na zid, zanj izberemo lego tako, da je obrnjen v smeri prostora, kjer se zadržujemo. S krepčilno energijo VEČVALOVNIH impulzov deluje na vse prisotne.

SRČNA MOČ

Za akutno individualno VEČVALOVNO terapijo za srce postavimo LAKITES samostoječe tik pred seboj na mizo vsak dan za četrt do pol ure, zapremo oči in se sprostimo z naravnanostjo na celično in vitalno obnovo. V neposredni bližini LAKITES prejme naše telo v obilju VEČVALOVNE impulze, ki godijo vsem organom in tkivom in obnavljajo srčno moč. Srce se sprosti in okrepi, da lažje ujame svoj bioritem pravilnega delovanja. Oslabljeno srce prejme bogato VEČVALOVNO spodbudo, ki z mrežo samozdravilnih vibracij objame celotno telo in ga varuje s krepčilno mikroklimo. Utesnjujoča čustva se sprostijo, ublaži se njihov pritisk na celice, srce in celoten organizem. VEČVALOVNO terapijo delamo za učinkovito obnovo počutja v stresu, naporu ali čustvenem neugodju, ko občutimo žalost, jezo, nemir ali pritisk na srce.

En LAKITES obogati z VEČVALOVNIMI impulzi celotno stanovanje in zadostuje za vse družinske člane. Blagodejno deluje tudi na najmlajše in najstarejše. Zaželen je na delovnem mestu v pisarni in poslovnih prostorih. Z okrepitvijo celične in srčne moči varuje telo, da se stres in čustveno-mentalne preobremenitve ne prenesejo na organizem v obliki bolezni.

VEČVALOVNI oscilator LAKITES po dr. Lakhovskem POSPEŠUJE OKREVANJE in OBNAVLJA VRHUNSKO FORMO

Poglej LAKITES v spletni trgovini >>

 

Večvalovni impulzi dr. Lakhovsky: LAKITES