Tesla-Zaper-Geo vibracije

Objavljeno dne:
Tesla-Zaper-Geo vibracije

Tesla-Zaper-Geo vibracije ustvarjajo bioenergijski pripomočki za Vibracijsko samozdravljenje, ki delujejo na organizem na informacijski, energijski, protimikrobni in geo ravni tako da odpravljajo težave z zdravjem, počutjem in življenjsko ustvarjalnostjo.

  • Teslov generator govori skupni jezik z našo zavestjo. Na informacijski ravni obnavlja avtentičen vzorec življenja, ki je kot vseprisotna inteligenca zakodiran v naš obstoj. Z oddajanjem Teslovih skalarnih valov na predvzročni ravni popravlja napake, ki so se v organizmu zgodile zaradi raznih psihofizičnih preobremenitev. Vrača subtilno ravnovesje na ravni naravnih elementov, ki se v ajurvedi povezujejo v zračno, ognjeno in zemeljsko načelo. Pospešuje okrevanje tudi v mnogih primerih ko vse druge metode odpovejo. Prinaša nov val v globini zavedanja, tako da se lažje priključimo revitalizaciji na telesni, čustveni in duševni ravni ter znova začutimo pretok življenja in energije v vsem svojem bitju. Odličen je v poslovnih prostorih, zmanjša izgorelost in vpliva na boljšo realizacijo poslovnega uspeha. Sozvočje naše želje in molitve s skalarnimi valovi pomaga, da se lažje uvrsti med pomembne signale, ki jih telo prioritetno procesira v uresničitev.

PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA: Teslov generator za ustvarjanje samozdravilnih Teslovih skalarnih valov

 

  • Lakites večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem govori skupni jezik s celicami. Kot se nalezemo dobre volje v dobri družbi, se celice nalezejo energije v dobri družbi Lakites večvalovnega oscilatorja, ki v razmerju zlatega reza oddaja energijski spekter na kratkem valu celične radiobiologije. Celice zaživijo in se obnovijo, vsak organ si iz energijskega orkestra Lakites večvalovnega oscilatorja vzame to, kar tisti hip potrebuje za svojo revitalizacijo. Poživljena celična vibracija prežene motnje in bolezni in povrne dobro počutje. Lakites večvalovni oscilator celicam povrne energijo, ki jo izgubimo v čustvenem nelagodju in pomaga, da se čustvena obremenitev ne prenese na telesno raven v obliki bolezni. Polni celične akumulatorje z vibracijami, ki jih celice prepoznavajo na svoji valovni dolžini.

LAKITES – aktivni večvalovni energijski oscilator po dr. Lakhovskem za celično in srčno moč, aktivno življenje in okrevanje v bolezni in naporih

 

  • Bionis in Bionizator govorita skupni jezik z možgani. Schumannova resonanca ali glas planeta je osemherčna atmosferska energija, ki je v sozvočju z alfa impulzi naših možganov, ki v svojem najbolj optimalnem delovanju oddajajo osem bioelektričnih  impulzov na sekundo. Bionis in Bionizator z oddajanjem geo impulzov v energijskem bioritmu Schumannove resonance vplivata na medsebojno koordinacijo obeh možganskih polovic in odpirata nesluten življenjski potencial v sozvočju intuicije in logike. Vračata homeostazo, to je medicinski izraz za fiziološko ravnovesje in obenem subtilno energijsko jin – jang ravnovesje za optimalno delovanje organov, da nekateri ne pregorijo medtem ko drugi slabijo.

BIONIS za bistre možgane, življenjsko moč, boljše okrevanje in vedro počutje

 

  • Zaper-Zaperino govori skupni jezik z mikrobi. Pod vplivom zaper impulzov ovojnica mikrobov poči in odmrejo, zmanjšajo se vnetja, okužbe, nalezljive bolezni, gripe, viroze in mnoge težke bolezni, ki jih povzročajo raznovrstni toksini, ki jih izločajo različni mikrobi. Enterotoksini so povezani z boleznimi prebavnega trakta, nevrotoksini povzročajo težave z živčevjem, počutjem in življenjskimi funkcijami, hemolizini spreminjajo sestavo krvi in poškodujejo rdeče krvničke, levkocidini onesposobijo obrambni sistem in levkocite, agresini pa dražijo sluznico in tkiva. Glive in plesni izločajo mikotoksine, na primer kandida izloča acetaldehid, ki škoduje živčevju in nas dela napete in nervozne, s čemer ruši življenjsko ravnovesje ali homeostazo. Zaper-Zaperino odpravlja kompleten spekter mikrobov v človeškem organizmu vključno protozoe, helminte kot artropode in nematode, to so večcelični zajedavci, ki s svojimi izločki škodujejo tkivom in jih slabijo.

ZAPER-ZAPERINO protimikrobna osebna bioresonanca za vibracijsko samozdravljenje