Duhovna terapija Tomislav Brumec in TESLOV GENERATOR

Objavljeno dne:
Duhovna terapija Tomislav Brumec in TESLOV GENERATOR

 

Levo je sin Lovro, duhovno terapijo dela že 17.leto

Odkar imam zadnjih šest let doma Profesionalno Teslovo fontano – TESLOV GENERATOR, dosegam globlje molitve zase in za vse, ki potrebujejo pomoč. Pri energijski podpori na daljavo pa se težave hitreje umirijo. Vedno jo prinesem tudi na skupinsko duhovno terapijo za dvig vibracije, ker vpliva na izboljšanje počutja, življenjskih navad in karizme. V različnih krajih po Sloveniji redno izvajamo individualna in obenem skupinska srečanja. Hitreje dosežemo energijski pretok, ki je potreben za premostitev težav. Naše energijsko delo s prasilo je občutna pomoč k obnovi imunskega in ostalih telesnih sistemov, da si telo lažje opomore v naravnem procesu osebne rasti.

 Sem zdravstveni tehnik splošne smeri. Skoraj 20 let sem delal v uradni medicini kot reševalec na urgenci in na terenu, veliko sem bil prisoten v operacijskih dvoranah, pri težkih poškodbah in porodih v različnih okoliščinah. Skozi delo reševalca se mi je vtisnilo v spomin veliko človeških bolečin in trpljenja.

Z leti sem doživljal zavedanje, da se lahko še toliko trudimo in uporabimo znanje, ne razrešimo bistva, ki je vzrok nezgod in težav. Vse bolj sem bil prepričan, da se vrtimo v začaranem krogu. Na eni strani stalne žrtve bolezni in nesreč in na drugi strani rešitelji, ki počasi postajamo žrtve. Želel sem spoznati globlji del sebe, da bi lahko postal gospodar svoje usode. Pot me je peljala v duhovne, spiritualne in dušne vode, popolnoma nova področja zame, pa vendar tako blizu moji naravi. Najprej se je zgodil odhod na sever Tajske v enega najstarejših budističnih templjev, kjer budisti živijo po svoji stari tradiciji.

Od najstarejšega starešine sem prejel iniciacijo, ki je bila zame tako posebno doživetje, da sem od takrat zaćel intenzivno odkrivat, se učit in živet po drugačnih normah kot prej. Spoznal sem, koliko ljudi sem zaradi nevedenja prizadel ali užalil, hvala Bogu mi je bilo dano zavedanje, da sem danes pozoren na svoje misli, besede in dejanja. Veliko mi pomeni, da lahko to vedenje in zavedanje prenašam na svojo hčerko Karino in sina Lovrota in na vnučke, na katere sem zelo ponosen. Vidim, da vgrajujejo to zavedanje v svoje življenje, kar se izkazuje skozi njihove navade.

Med drugim sem spoznal, da je duhovna inteligenca nad racionalno. Tudi Albert Einstein je rekel, da je domišljija nad znanjem, kar se tiče kreacije. Začel sem znanja uporabljati za dvig zavesti pri sebi in drugih in kot aktivacijo krepčilnih učinkov na posameznikih. Spoznal sem celično inteligenco in zavedanje, kako sprožiti regeneracijo in izboljšanje slabih stanj, v katerahttps://www.vitastas.si/izdelek/teslov-generator-profesionalna-teslova-fontana/ se bolni ljudje in ljudje z nizko frekvenco obrambnega fluida kot obrambnega območja okoli telesa, zapletejo. In kako lahko sami vplivamo, da do težav sploh ne pride.

Diplomiral sem iz pranoterapije in pred 20 leti začel delati s postopki celostnega zdravljenja človeškega telesa, ne samo simptomatskega. Profesionalna Teslova fontana mi že pet let vzdržuje doma lepo frekvenco-polje, kjer se vsi počutimo bolj umirjene in naravnane vase, kar je predpogoj za uspešno delo na sebi. Skozi leta dela sem spoznal filozofijo Yerub, skupaj z njimi sem energijsko terapijo s prasilo naredil edinstveno, drugačno in posebno, ter veliko bolj učinkovito. Rezultati so res zavidljivi, sploh tam, kjer že drugi dajo roke vstran ker ne vidijo rešitve. Veliko pripomore tudi TESLOV GENERATOR, Profesionalna Teslova fontana. Življenjska središča pomaga napolniti s fluidom, da se telo lažje pozdravi na naraven način.

K nam prihajajo po pomoč tudi svetovno znani športniki s športnimi poškodbami ter mnogo znanih osebnosti iz celega sveta. Nazadnje je prišel konzul Gane. To, kar nas dela drugačne, je unikaten pristop in obravnava na način, da se posameznik poveže z izvorno vibracijo kreacije, v kateri ni negativnih zapisov in tako se lahko človek celostno obnovi. Imam željo, da bi to znanje prenesel v vsako družino, kjer bi z višanjem zavesti rasli tudi drugi člani.

Na veliko nas vabijo v tujino, saj smo pomagali tudi mnogim predstavnikom vlad in njihovim družinskim članom. V Sloveniji pa čedalje bolj prihajajo po energijsko pomoč medicinci in zdravniki ter spremno osebje in njihove družine. Ponosen sem na to, da smo razpoznavnost izgradili na osnovi dobrega dela in ne javnih reklam, od ust zadovoljnih naprej do vseh tistih, ki nas potrebujejo.

V ekipi smo cela družina, to je dodana vrednost in posebnost, ki jo zelo redko srečate. Zelo sem hvaležen sinu Lovrotu, ki je z mano že 17. leto, hči Karina je magistra socialnih ved in je z nami drugo leto, trenutno deluje kot organizatorka na sprejemu in na komunikaciji. Žena Andreja je privzela pristop izven skupinske dinamike in kot glasbenica uporablja blagodejne učinke zvoka.

Če nas potrebujete, nas lahko pokličete na gsm 040-901-169 ali pišete na e-mail: babalawotomo@gmail.com

‘Božanska moč je večja od nasprotnih sil v mojem telesu.’

‘Vera je izraz ljubezni, ki je vedno prisotna.’

‘Vsak dan sem v vsakem trenutku v njegovi popolnosti.’

Tomislav Brumec

Več o Profesionalni Teslovi fontani >>

Teslov generator >>

 

TESLOV GENERATOR – PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA