Teslov generator

Objavljeno dne:
Teslov generator
TESLOV GENERATOR

Z oddajanjem skalarnih valov informacijske esence je Teslov generator vezni člen med globino narave in zavestjo živih bitij. Skalarni valovi se modulirajo z željo in namenom življenja in se odzivajo na molitev. Po načelu sinhronicitete pritegnejo želene ugodne dogodke, rahljajo blokade v pretoku energije in zavesti in vračajo subtilno ravnovesje naravnih elementov, ki se v ajurvedi združujejo v zračno, ognjeno in zemeljsko načelo.

Oglejte si original članek TESLOV GENERATOR v reviji Karmaplus 1.3.2019 >>

Teslov generator je vrhunec razvoja Teslove tehnologije. Njegova konstrukcija omogoča sozvočje naravnih sil na način, da medsebojno sodelujejo na globlji, skalarni ravni, ki je matrica, red ali načrt za obliko snovnega in energijskega sveta. V meddimenzijskih prehodih med pojavnim in nepojavnim svetom je ključni faktor energija Schumannove resonance, ki jo je Tesla uporabljal kot medij za brezžični prenos energije. Priklopil se je na Zemljine elektromagnetne lastnosti in izkoriščal naravne sile tako za tehnološki napredek kot za izboljšanje človekovega zdravja. Znano je, da je za ozdravitev bolne sestre izdelal napravo, ki jo še danes hranijo v muzeju v Beogradu in ki je pomagala še mnogim drugim k premostitvi bolezni in težav.

Posebnost Teslovega generatorja je v tem, da v svojem delovanju daje prednost skalarnim valovom, ki s svojo informacijsko naravo določajo zgradbo snovi in pretok energije skozi materijo. V svoji esenci bazirajo na gibanju virtualnih fotonov, ki nimajo mase in naboja in so lastnost praznega prostora, ki se v znanosti imenuje kvantni vakuum oziroma subkvantni nivo. Dotika se naše zavesti, v kateri udeleženec s svojo pozornostjo vedno vpliva na naravne pojave in v neznatnem deležu določa njihovo smer. Skalarno polje je vseprisotno in za razliko od fizikalnih sil ni prostorsko usmerjeno. Je kot potencialna moč, ki premika in oblikuje fizični in energijski svet. Njegova lastnost je inteligenca, ker iz njega vznikajo vse štiri osnovne sile narave, ki predstavljajo napajanje, obenem pa z notranjo interakcijo predstavlja krmiljenje celotnega sistema žive in nežive narave.

S klikom na sliko preberite original članek TESLOV GENERATOR >>

Z notranjo naravnanostjo na molitev ali uresničitev želenega udobno sedemo ali ležemo v prostoru s Teslovim generatorjem. Važno je, da je naša notranja usmeritev izražena v smislu ‘kaj se naj zgodi’, ne ‘kaj naj se NE zgodi’. Na primer za dobro zdravje je naša srčna želja oblikovana kot ‘popolno zdravje krepi moje telo’ in ne kot ‘naj že končno bolezen odide’. To je velika umetnost, ki predstavlja že pol poti do uresničitve. Navadno smo v življenju osredotočeni na moteče negativne faktorje z željo, da bi izginili. Včasih je pravi izziv najti pozitivno oblikovano pritrdilno misel in se osredotočiti nanjo z lepim in blagodejnim izrazom kakšno prihodnost želimo namesto na svoj trn v peti, ki bi se ga radi znebili. Bistvo je odtegnitev pozornosti od razdirajočih občutkov in si tej v pritrdilni in pozitivni noti naslikati življenje brez tega izziva. Obenem pa opazujemo svoje ustvarjalne aktivnosti, ki so s tem povezane in se morajo šele aktivirati, da bi lahko premik v novo situacijo zaživel. V rušilnih občutkih je skrita zavrtost, ki blokira inspiracijo in vsa drobna dejanja, ki popeljejo barko življenja v nov in bolj varen pristan. Ta premik se zgodi na predvzročnem nivoju skalarnih valov in ima moč potegniti za seboj celotno situacijo in jo po nekem čudežu v skladu z naravnimi zakoni predelati v nekaj novega, kar je bližje nam, ozdravitvi, blagostanju in razcvetu našega življenja.

Teslov generator lahko deluje trajno v prostoru in skozi vse leto bogati delovno in bivalno okolje z življenjsko energijo neokrnjene narave. Kot prijatelj nam pomaga premostiti krizna žarišča na telesni, čustveni in življenjski ravni. V obliki trajnega delovanja je primeren za dom in družino, tudi za najmlajše otroke in šolarje, ki se v stanovanju s Teslovim generatorjem lažje učijo, so bolj zbrani, učna snov pa se jim bolj usede v globlji spomin. Profesionalna oblika Teslovega generatorja pa ima poleg tega še mnoge druge nastavitve in možnost modulacije s Schumannovo energijo, uporablja se za časovno omejene dnevne terapije, ki se lahko začnejo z desetimi minutami in jih polagoma povečujemo na pol ure ali celo več ur. Profesionalna oblika Teslovega generatorja je namenjena predvsem za terapevte kot podpora pri vseh oblikah strokovnega dela s klienti.

Skalarni valovi imajo vseprisotno naravo in so udeleženi v vsaki naši misli, občutju, celici in atomu. Zaradi težkih življenjskih situacij je včasih blokiran zdravilen pretok energije, snovi in zavesti in pride do nekega specifičnega lokalnega primanjkljaja. Podobno je v naši atmosferi več kot dovolj kisika za življenje, obenem pa je toliko bolezni kot je rak, ki je tipična motnja lokalnega pomanjkanja kisika v tkivih, kot je ugotovil Nobelov nagrajenec Otto Warburg. Zaradi lokalnih utesnitev na zavestni, snovni in energijski ravni organizma je kot ključ ozdravitve in boljšega počutja na svojem ustvarjalnem in pretočnem valu življenja potrebna včasih pomoč od zunaj. V domačem okolju je v primerih stiske in bolezni še posebej pomembna krepčilna mikroklima skalarnih valov in geo impulzov Schumannove resonance, ker smo z vseh strani obdani s tehnološkimi sevanji, duševnimi pritiski in napol umetno hrano. Vibracijsko samozdravljenje zajema pristop na vseh ravneh, ki skupaj tvorijo uglašen orkester življenja in ustvarjajo ugodno mikroklimo za telesno in duševno obnovo moči.

 

Teslov generator >>

 

TESLOV GENERATOR – PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA