Nermina Kupec

Objavljeno dne:
Nermina Kupec

Sem iz Prebolda, z možem imava dva otroka, Lovrota 8 let in Lenarta 4 leta. Zaposlena sem na Centru za socialno delo. Pri nas doma je Zaper-Zaperino terapija dnevno na sporedu kot rešitev za vse težave. Ko sem si zlomila prst na nogi, so bile neznosne bolečine. Takoj sem vzela Zaper-Zaperino in ga vklopila na 8Hz, bolečine so se zmanjšale za 80%. Moža če je bolelo koleno, mu je zaper odpravil bolečino.

Sin je imel enkrat vnetje ušesa. Najprej sem mu dala zdravila proti bolečinam, ker je neprestano jokal, odšla sva k zdravniku in zdravnik mu je predpisal antibiotik Amoksiklav. Šla sva domov in takoj naredila Zaper-Zaperino terapijo. Po tem se mu bolečina ni več povrnila, zato mu ni bilo potrebno zaužiti antibiotika in vse je bilo v redu.

Ko se v družini pojavi viroza, si vsi takoj naredimo zaper terapijo in drugi dan smo že boljše. Sčasoma z vsakodnevno Zaper-Zaperino terapijo izginejo simptomi popolnoma. Moram poudariti, da sem bila še sama presenečena, ko so otroci opazili dobrobit delovanja zaper terapije, da jo zelo z veseljem delajo. Naravno jim je, da uporabijo zaper, ko se ne počutijo dobro, ko so prehlajeni ali ko imajo kakšno virozo, ali če ne motrejo zaspati.

Kadar kdo od otrok ne more zvečer zaspati… mu dam 8Hz zaper terapijo in po 5 ali 10 minutah otrok zaspi…

Kadar se kdo počuti utrujeno, izčrpano, si naredimo zaper terapijo… po terapiji se počutimo boljše…

Kadar se kdo počuti vznemirjenega… se z 8Hz zaper terapijo umirimo…

Pri Zaper-Zaperino terapiji mi je najbolj všeč, da si lahko z njim pomagamo takoj, ko opazimo kakšno zdravstveno težavo in ne rabimo iti takoj k zdravniku. Lahko si pomagamo sami in zmanjšamo uporabo antibiotikov in zdravil proti bolečinam.

Zaper-Zaperino uporabljamo ne glede kakšna je zdravstvena težava, po terapiji je vedno boljše.

 

Lansko leto smo šli obiskat piramide v Visokem v Bosni. To je bilo zame nepozabno doživetje. Opazila sem table z napisom Schumannova resonanca, kjer je ta energija močnejša. Verjamem v energijo narave, da je dobra za človeka. Verjamem tudi v Boga in v ljubezen.

Doma imamo tudi Bionis, ki pričara v naš dom košček te dobre  energije. Opazila sem, da sem bolj zbrana, da me pomirja in brani pred stresom. Uporabljam ga tako, da ga za nekaj minut položim na grodnico med kratkim počitkom in že začutim energijo in olajšanje. Včasih ga uporabim na ta način zvečer pred spanjem, da boljše spim.

Ko sem se pri 30. letih poročila, mi zase skoraj ni ostalo časa, delala sem tudi, kadar sem bila bolna ali prekomerno utrujena, mislila sem si, kdo bo naredil stvari namesto mene. Mislila sem, da se smem uleči samo, če popolnoma obležim. Točno to se je tudi zgodilo, res sem obležala. Padla sem na trtico, zaradi katere sem morala resnično počivati, ker me je bolečina kleščila in mi nekaj časa ni dovolila, da hodim normalno. Ves ta čas je moral mož skrbeti za vsa gospodinska opravila in za otroke. Imela sem srečo, da sem se zelo hitro pozdravila in Zaper-Zaperino mi je pomagal.

Spoznala sem, če si ne vzameš časa za svoje telo in se spočiješ, te bo telo samo ustavilo. Nujno potrebno je, da si vzamemo čas za počitek in zdravljenje. Bolj, ko se imamo radi, bolj bomo skrbeli zase in bolj nam bo telo hvaležno in nam bo vračalo z dobrim počutjem.

Če vas zanima Zaper-Zaperino terapija za otroke, me za pogovor pokličite na moj telefon 068-131-607

 

ZAPER – ZAPERINO proti PARAZITOM osebna bioresonanca za vso družino