Geonizator za ‘theta healing’

Objavljeno dne:
Geonizator za ‘theta healing’

Geonizator je pripomoček za lažje izvajanje ‘theta healing’ metode za odpravo nezdravih prepričanj, ki so povezana z boleznimi. Včasih podzavestno živimo po notranjih programih, ki nam pravijo, da nečesa nismo vredni ali pa nam nalagajo občutek krivde za nastale okoliščine. Zato doživljamo depresijo, notranjo stisko in napetost.

Ker so ti programi podzavestni, do njih nimamo prostega dostopa v budnem zavedanju. Za izboljšanje svojega življenja in za ozdravitev si iščemo notranjo spravo s seboj in okoljem. Da bi lahko zdrsnili v to blagodejno stanje, je potreben notranji mir najprej skozi alfa stanje, v katerem se obe možganski polovici ustvarjalno povežeta in frekvenčno uskladita s planetom Zemlja. Ustanoviteljica ‘theta healinga’ Vianna Stibal pa je že naravno bolj intenzivno kot povprečni ljudje doživljala alfa in theta stanje. V domačem okolju je zaželena trajna spodbuda z osemherčnim Schumannovim bioritmom.

Geonizator z zvezno nastavitvijo nižjih frekvenc od osemherčnega bioritma Schumannove resonance pomaga k notranji uglasitvi na theta nivoju, v katerem se lažje usmerimo na življenje kot ga resnično želimo. Marsikdaj s podzavestno naravnanostjo delamo ravno nasprotno od tega kar si želimo in s tem bojkotiramo sebe, svojo srečo, zdravje in uspeh.

Z oddajanjem theta frekvenc nam Geonizator pomaga preiti v ‘theta stanje’, ki je značilno za hipnozo in za sanje. Da bi ozdraveli in dosegli ključne stvari v življenju, ki jih resnično potrebujemo, se v theta stanju naravnamo na najvišjo Božjo luč, ki predstavlja trenutno zmožnost oblikovanja novega življenjskega prepričanja, ki je bolj pretočno in odprto. Naložimo in podoživimo nove občutke:

Vem občutek, kako je biti popolno ljubljen, zdrav in sprejet od Boga.

Večinoma nas v življenju blokira občutek ogroženosti, ki skrči življenjsko polje in ustavlja vitalno energijo. Za obnovo vitalnega pretoka, potrebujemo občutek varnosti in sprejetja na podzavestni ravni. To prežene kaos in odpre avtocesto ustvarjanja nove, bolj zdrave in zadovoljne sedanjosti. V najglobljem prepričanju potrebujemo občutek varnosti, da bi lahko vsak dan soustvarjali življenje, ki ga želimo in konstruktivno premostili prepreke, ki nas vznemirjajo in nas stanejo zdravja.

S pomočjo Schumannovih alfa impulzov Bionisa in Bionizatorja ter theta impulzov Geonizatorja lažje ponotranjimo ustvarjalni občutek varnosti, ki podari krila aktivnosti in vzgibom v bolj pravi smeri. Za nekaj minut udobno sedemo ali ležemo in se naravnamo na podoživetje občutka popolnega zdravja, ljubljenosti in sprejetja od Boga. Ta občutek smo morda nekoč imeli, pa se je izgubil. Sedaj ga zavestno obnovimo, da bi nam dobro služil kot notranji svetilnik za bolj svetlo in zdravo sedanjosti in prihodnost.

.

GEONIZATOR za znameniti ‘theta’ healing’ z zvezno nastavitvijo 2-24Hz