Čaj iz borovih iglic je protistrup za ‘spike protein’

Objavljeno dne:
Čaj iz borovih iglic je protistrup za ‘spike protein’

Čaj iz BOROVIH IGLIC je zelo zdravilen, vendar ne smemo z njim pretiravati. Vsebuje nekaj ŠIKIMINSKE KISLINE, ki v telesu deluje podobno kot sto let staro zdravilo SURAMIN. Uporablja se za zdravljenje 'spalne bolezni', to je nevrološke motnje zaradi okvare živčevja. 'Spalna bolezen' je kot posledica CEPIV v cepljenju proti svinjski gripi na severu Evrope okoli leta 2008 prizadela 2000 mladih ljudi.

SURAMIN kot zdravilo in ŠIKIMINSKA KISLINA v čaju iz BOROVIH IGLIC oblegata virusne beljakovine, omejita njihov nadaljnji vpliv in s tem kot PROTISTRUP sodelujeta v deaktivaciji 'spike proteina'. To so beljakovinske virusne konice, ki se vežejo na telesne celice oziroma jih proizvaja telo pod vplivom mRNA cepiv.

Da sta obe substanci, SURAMIN in ŠIKIMINSKA KISLINA v telesu beljakovinski PROTISTRUP, dobrodošel za ublažitev posledic CEPIV, sporoča javnosti izjemna medicinska raziskovalka in virologinja dr. Judy Mikovits >>

?aj iz borovih iglic je zdravilen

Pazimo, da ne naberemo TISE, to je iglavec, ki je strupen. Poiščemo pravi BOR, ki več kot očitno s svojimi dolgimi iglicami ni nekaj drugega. Za čaj potrebujemo pol skodelice BOROVIH IGLIC, jih očistimo, operemo in večje iglice narežemo. Zavremo 3 skodelice vode, odstavimo od toplote in za 20 minut stresemo v vodo pol skodelice BOROVIH IGLIC.

Nato precedimo celotno količino, da se BOROVE IGLICE ne namakajo še naprej, ker postane čaj neužiten zaradi viška 'terpenov'. Čaj iz BOROVIH IGLIC pijemo na začetku nekaj dni vsak dan, kasneje pa le občasno. Vsaka skodelica tu in tam je dobrodošla. Ker vsebuje zelo aktivne učinkovine, je potrebna prava mera in brez pretiravanja, podobno kot pri žajblju in drugih zdravilnih rastlinah.

 

C-vitamin stabilizira imunski sistem, zato je v primeru zdravil in cepiv dobrodošla povečana količina. V vsej surovi zelenjavi ga je nekaj, v obilju v agrumih in drugem sadju. GRENIVKA vsebuje še LIKOPEN kot srčno žilni antioksidant, njen sok je zelo prijeten za pitje in čistilen za telo.

 

GLUTATION pa je znotrajcelični antioksidant, ki ga ustvarjajo lastne celice. GLUTATION je najmogočnejši telesni antioksidant s kraljevsko močjo, ki čisti iz telesa ostanke ZDRAVIL in njihovh strupenih presnovkov. Vključno s strupenim presnovkom PARACETAMOLA pri LEKADOLU.

 

Za spodbudo nastajanja GLUTATIONA v telesu uživamo SUROVE beljakovine v SKUTI, avokadu, oreških itd. Te vsebujejo NE-toplotno obdelano aminokislino CISTEIN, ki je eden od treh gradnikov GLUTATIONA. Žveplove mostičke v CISTEINU toplota pri kuhanju degenerira. GLUTATION lahko ustvarjajo celice samo iz nepregretega CISTEINA iz surovih živil.