Gorazd Jurič

Objavljeno dne:
Gorazd Jurič

Star sem 33 let, živim v Slovenskih Konjicah, v Vojniku pa imam ordinacijo za terapevtske masaže. Vse življenje imam globlje zaznave, kamorkoli usmerim pozornost. Takoj po ekonomski srednji šoli in fakulteti za grafičnega in medijskega tehnika sem uresničil svoj pravi poklic in se izšolal za masaže, pri duhovnem terapevtu Tomislav Brumec pa sem opravil 2 stopnji pranoterapije. Za dušo in vrhunsko pretočnost energije pri masažah se vsako nedeljo poglobim v askezo s postom in vadbo osredotočanja pozornosti.

Moja polna senzorična prisotnost je na voljo pri masažah, s katerimi pomagam ljudem po raznih operacijah sklepov, težavah s hrbtenico, odpiranju vitalne energije za izboljšanje ozdravitev in še mnogo drugih težavah. Pred desetimi leti sem se za 5 let zaposlil v več zdraviliščih kot maser pacientov po operacijah, ki so prihajali v zdravilišče kot sestavni del postoperativne terapije iskat zdravje. Pacienti so v svojih bolečinah in boleznih vzljubili moj senzorično-poduhovljen način masaže in zaznavali bolj intenzivne učinke kot pri običajnem mehanskem pristopu, ki so ga morda poznali.

Gorazd Juri? masa?a Vojnik

Po mojem odhodu iz zdravilišča in po odprtju samostojne dejavnosti pa so se množično prijavljali v mojo privatno prakso masaže. Delo me izpolnjuje, z rokami spontano najdem težavna področja na telesu in jih z masažo obdelam. Ne potrebujem meritev ali akupunkturnih igel, stanje človeka začutim in se vsakomur posvetim individualno s polno strokovno in duševno pozornostjo. Moje roke so avtomatično vodene na mesta, kamor je to potrebno. Pri mojem delu mi pomaga Teslov generator. Že več let imam Baterijsko Teslovo fontano in Bionis. Moje izkušnje z Baterijsko Teslovo fontano so naslednje:

'Veliko lažje prav lahkotno se povežem s sabo, ko se poglobim vase. Samozavedanje je nenehno prisotno... kot takšen, delujem še bolj intuitivno. Vidim, da so moje misli manj kaotične, moja mentalna sfera je kakor moj duh, pomirjena, lahkotna, prijetna. Občutek imam, kot da bi jadral skozi življenjski vsakdan...

Najbolj se pozna to, da se ljudje (stranke) zelo zadržujejo v moji bližini, kar govorile bi z mano.

Glede na to, da sem zelo empatičen, sem imel težave s tem navzemanjem tuje energije, sedaj pa jasno vem, kaj je moje in kaj je tuje.

Odločen sem zelo v svojem vzvodu in ko se zavedam svoje blagodejne esence v meni in v vseh, moja energija postaja še večja. Počutim se kot raketa, ki komaj čakam, da se izstrelim v dan novim situacijam, saj me nič ne iztiri, ker ne reagiram z emocijami ega, kateri v alfa stanju nima moči, temveč delujem v harmoniji s sabo ter življenjem.'

Sedaj imam družino in 1-mesečnega sina. Teslov generator celotno vzdušje dviguje na višji nivo v sožitju z Bionisom. Res se človek spreminja ob njem in postaja to, kar v resnici je. Po napornem delu se ob Baterijski Teslovi fontani hitreje povrnem  v svoje telo in življenje, se uglasim s pomirjenostjo in harmonijo, ki jo dajem naprej.

Gorazd Juri? masa?e in Bionis GEO frekvenca Schumannov ALFA val

Glede splošnega zdravja bi rad povedal še naslednje. Premalo mehkobe spuščamo v sebe, delamo se trde, močne. Ne dopuščamo si zaznav vsakega trenutka, silimo v prezahtevne družbeno poklicne okvire, ki včasih niso telesu in počutju dovolj prijazni, da bi lahko na dolgi rok ostali zdravi. Organizem pa trpi pomanjkanje raznolikosti fizičnega premikanja in notranjega doživljanja. Ta razkorak zabetonira napete občutke v mišice in sproža bolečine. Premalo globoko dihamo, zato pleksus z leti otrdi in ni več elastičen, kar je škoda za celotno telo, ker so tam nekateri centralni regulacijski centri. Občutki se vedno zapišejo v mišično jedro, ki se odziva na naše pretežno ukalupljeno čustveno-mentalno življenje.

Gorazd Juri? masa?e terapija - ALKIVITA in Tesla Zaper Geo - Baterijska Teslova fontana

Moje masaže so pravzaprav povabilo na 'ODKLOP' in trening za boljši prehod med napetim in sproščenim stanjem. Sposobnost za ta prehod, kako hitro telo znova vzpostavi svoje avtentično regenerativno stanje po obremenilnih neprijetnostih, je merilo za obvladovanje stresa, vzdrževanje zdravja in kvalitetno ozdravitev v primeru bolezni. Vsakdo se lahko za vzdrževanje prijavi na pomladno in jesensko masažo, to je 2x letno. V primeru prvih začetnih težav je priporočljiva masažna terapija vsak letni čas, to je 4x letno. Pri akutnem stanju se naroča vsak drugi dan, kasneje pa enkrat mesečno ali po potrebi. Večinoma me takoj po masaži ljudje vprašajo za naslednji termin, ker imam zelo polno zaseden čas in sicer naročam za 2 meseca vnaprej.

Gorazd Juri? in Teslov generator - Baterijska Teslova fontana ALKIVITA bioznanost center Tesla Zaper Geo

Masažna obdelava vezi, kit, mišic deluje na mnogih ravneh. Ljudje smo čuteča bitja, že od nekdaj sem se spraševal, kje imajo sedež občutki v tem svetu. Skozi življenje prevečkrat gremo kot da na eno oko mižimo, preveč programirano, s čemer izgubljamo del sebe. Tako ne poslušamo pravočasno, kdaj je zadnji čas, da uslišimo telo in dušo in z minimalnimi sprotnimi prilagoditvami, s katerimi lahko ostanemo zdravi. Svoje delo in vse ostalo pa ravno tako ali pa še bolj inovativno opravimo, pri čemer se osvobodimo nepotrebnega pritiska na svoje telo in počutje, pa tudi na druge.

Že od malega sem prebiral knjige o življenju in ljudeh, notranja senzorična sposobnost popotovanja v konkretnih in abstraktnih stvareh mi je pomagala pri učenju in spoznavanju sveta in delovanja človeškega telesa. Gradil sem karizmo in se uglasil, da to kar delam, učim in govorim, tudi živim. Ob polnoletnosti sem jasno vedel, da želim delati z ljudmi in da jim lahko pomagam. Masaža mi pomeni dostop do tkivnih vrzeli, ki jih zaznam in obdelam, tako da je manj bolečin, da se tkiva odprejo življenju in znova zadihajo.

Dobrodošli, pokličite me lahko na gsm 041 337 781

Pišete pa mi lahko na e-pošto: gorazd.juric@gmail.com

Naslov prostora za masažo je: Celjska cesta 39a, 3212 Vojnik

(v poslovnem centru, od avtocentra Čepin malo naprej in desno)