Boštjan Germek

Objavljeno dne:
Boštjan Germek

Oba otroka nikoli več ne zbolita, odkar imamo doma Zaper Zaperino terapijo. Kadar se kdo od njiju ne počuti dobro, ga napada viroza ali pa začne kašljati, mu drugi takoj prinese Zaper Zaperino 'palčke' z besedami: 'To ti bo pomagalo.' In res se iz začetnih znakov pri njima nikoli več ne razvije bolezen. Vedno se pokaže, da na ta način otroka 5 in 7 let zelo dobro premagata virusna obolenja.

Boštjan Germek uporablja Vse Tesla Zaper Geo bioenergijske propomočke Alkivita

Meni osebno pa za resetiranje zelo paše Geonizator. Nastavim ga na theta frekvence 3-4Hz. Sproščeno se usedem, pijem čaj, včasih prižgem kakšno svečko in se notranje sprostim medtem ko opazujem utripajočo lučko Geonizatorja. Tako se lažje preklopim od zahtevnega vodilnega dela v podjetju na družinsko življenje in se s tem posvetim tudi sebi, da lažje odmislim vse kar je odveč.

Sem v najboljših srednjih letih in prihajam iz Celja. Po poklicu sem strojnik, delam v očetovem podjetju za izgradnjo kovinskih konstrukcij v programu novosti. Zanima me robotika, tudi v ozkem grlu domače proizvodnje sem si zamislil robota in ga sestavil, ta pa uspešno izvaja vse naloge, za kar je bil v moji inspiraciji dizajniran. Ko sem začel izdelovati stroje, ki lahko pomagajo človeku izvajati delovne operacije, pa sem se obenem usmeril tudi na notranje meditativno izkustvo barve in zvoka.

V službi imam Bionis na delovni mizi. Včasih med delom pozabim nanj, včasih ga zaznam in z njegovo pomočjo spremenim počutje na višjo oktavo. Prestopim v bolj sproščeno in spočito doživljanje, osvežim misli. Doma pa imam v dnevni sobi že več let Profesionalno Teslovo fontano. Kadar me nekaj 'žgečka' pri zdravju, posežem po Teslovem generatorju. Nastavitve v theta območju pod 8Hz mi zelo dobro denejo. Me umirijo in pripomorejo k temu, da preprečim obolenja in aktiviram samozdravilni proces.

Že več let imamo doma tudi Detektos za iskanje električnega sevanja v domačih prostorih. Pomaga nam, da se po nepotrebnem ne zadržujemo v predelih preseženega sevanja, kjer Detektos zapiska in zasveti. Skrajšali smo nepotrebne električne kable in s tem zmanjšali vpliv neželenega električnega sevanja zaradi omrežne elektrike, ki teče skozi njih. Električni radio v otroški sobi smo zamenjali za radio na baterije. Odstranili pa smo tudi kakšno električno lučko in dali na otroško nočno omarico nočno svetilko na baterijo.

V življenju je zame zelo pomembno, da poleg aktivnosti posvetim kanček časa tudi družini in ljudem, ki me obkrožajo. Telefon v popoldanskem času nastavim na tiho in ga odložim na neko mesto brez želje, da ga pogledam. Enako se doma odrečem računalniku in televiziji. Vzamem si čas za pogovor in igramo človek ne jezi se, del časa pa posvetim svojemu sproščanju. Tako se zbalansiram, aktivnost navzven uravnovesim z druge vrste preprostih človeških aktivnosti v sožitju s svojimi najbližjimi.

Dosegel sem vse svoje sanje in cilje. Živim svojo vizijo preprostega življenja v ravnovesju z ustvarjalnostjo v delu in hobiju. Ob uporabi vibracijski naprav Tesla-Zaper-Geo sproščeno notranje potujem in raziskujem. Občasno si vzamem karanteno in omejim vplive okolja, da lahko v notranjem počitku zopet začutim sebe in svojo družino.

Če si želite pogovora z menoj, me lahko pokličete na moj gsm 031 222 452