Bionizator BETA valovi

Objavljeno dne:
Bionizator BETA valovi

Bionizator BETA valovi 24 Hz

Bionizator ima možnost nastavitve na BETA valove na bioenergijski frekvenci 24Hz. To so poživljajoči valovi, ki:
* energijsko polnijo sinapse za lajšanje telesnih bolečin
* stimulirajo počutje in telesni energijski pretok
* spodbujajo celično energijsko revitalizacijo
* z energijo aktivirajo kostne celice
* krepijo 'piezoelektrični efekt' kostnih celic
* poživljajo telo ob turobnih dnevih
* preženejo energijske zastoje

Beta valovi 24Hz so bioenergijska osvežitev in dragocena dopolnitev ob redni terapiji z geo impulzi 8Hz v bioritmu Schumannove resonance.

Bionizator BETA valovi 24Hz za poživitev telesne energije Schumannovi geo impulzi Bionis VITASTAS Tesla-Zaper-Geo

Uporaba Bionizatorja

Bioenergijska frekvenca 24Hz zaradi poživljajočega učinka ni primerna za zvečer, ker lahko moti spanje. Uporabljamo jo podnevi v obliki pol urne terapije, pri kateri sedemo ali ležemo v bližino Bionizatorja. Medtem ko počivamo, je lahko Bionizator na nočni omarici ali na klubski mizici v dnevni sobi.

Pri bolečinah v križu lahko leže na hrbtu držimo Bionizator v roki okoli pol ure v višini trebuha, tako je v bližini bolečega križa. Lahko tudi zaspimo, tudi podaljšana terapija je v redu, ni pa je potrebno zavestno zavlačevati. Po končani terapiji znova preklopimo Bionizator na 8Hz nastavitev geo impulzov Schumannove resonance, na kateri lahko terapijo neomejeno nadaljujemo tako da je Bionizator trajno vključen v prostoru.

Kako deluje proti bolečinam?

Geo impulzi Bionizatorja energijsko napolnijo sinapse, to so povezave med živčnimi celicami. Okrepljene sinapse so manj dovzetne za prevajanje bolečinskim dražljajev. Dvigne se bolečinski prag. To pomeni, da telo bolečinskih dražljajev, ki so šibkejših od bolečinskega praga, telo ne zaznava in jih ne prevaja po živčevju v možgane, kjer se razvijajo neugodni občutki bolečine. To je podobno, kot če pridemo do velikega zidu, ne moremo čez. Ali pa če se zaletimo v ogromnega človeka, ga ne premaknemo.

Še posebej je frekvenčna krepitev sinaps pomembna pri kroničnih bolečinah. Bolečina je signal za pozornost, da se posvetimo bolnemu delu telesa, ga prekrvavimo, zmasiramo ali pa gremo celo na pregled, če morda v tistem trenutku potrebujemo zdravniški poseg, ki lahko reši življenje kot je to v primeru vnetega slepiča.

Kadar pa kroničnih bolezni ni možno pozdraviti, bolečina pa je stalno moteča, ji moramo pristopiti, ker povzroča v organizmu neugodno adrenalinsko stresno stanje in živčno napetost, ki slabi telo in mu jemlje energijo.

Beta valovi Bionizator 24Hz in Schumann frekvenca 8Hz ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo Vitastas

Bioenergija 24Hz Bionizator

Bioenergijska frekvenca 24Hz je blagodejna kadar smo otopeli in so v telesu zastoji. Poživlja celično energijsko cirkulacijo. Celice kot spužva ožamejo zastoje in vsrkajo novo vitalno moč. Bioenergijski impulzi 24Hz spodbudijo celični bioritem, da se lažje premaknejo v energijski pretok. Elektromagnetna energija 24Hz deluje tudi na spodbudo ŽELEZA v krvnem hemoglobinu pri transportu kisika. To je pri vezavi kisika v pljučih in odlaganju v celice. Telo prejme nov val moči, da se lažje sooči z izzivi in izloči šume, ki mpotijo življenjske procese.

BETA valovi Bionizator ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo Schumannova frekvenca 8Hz Bionis VITASTAS