Biofotonska mreža

Objavljeno dne:
Biofotonska mreža

Biofotonska mreža je življenjsko pomembna svetlobna struktura za obstoj živih bitij. Je medij za potovanje biofotonov na vitalna mesta v organizmu. Biofotoni z aktivacijo elektronov vsako sekundo sprožajo na milijone bioloških reakcij in jih usklajujejo v širšo sliko delovanja organizma in njegove revitalizacije.

Biofotoni so prvinski in osnovni katalizator organskih reakcij vseh živih organizmov. Živa bitja posedujemo biofotone notranje, kot zaklenjene v organskih molekulskih strukturah. Za polnjenje svojih svetlobnih kapacitet pa jih prejemamo tudi zunanje z živo hrano, ki NI termično obdelana, s soncem, vodo, odnosom do sveta in okolja ter svojo življenjsko naravnanostjo, ki je povezana s čustvenimi in mentalnimi procesi.

Naše počutje je soodvisno in povezano z biokemijo v telesu, geo impulzi in biofotonsko strukturo.

Biofotonska mreža kot medij za prenos biofotonov na vitalna mesta za aktivacijo biokemijskih reakcij v organizmu najbolje deluje pri uglašenosti organizma z naravno atmosfersko Schumannovo energijo in Zemljinimi geo impulzi.

Osemherčni bioritem mora biti na dnevni ravni v našem telesu dovolj izražen, da lahko biofotonska mreža deluje optimalno v svojem uravnavanju množice biofizikalnih procesov, ki se v telesu odvijajo vsak trenutek.

Geo impulzi Bionisa in Bionizatorja nam pomagajo vzdrževati optimalno stanje biofotonske mreže in transport biofotonov v vitalne točke organizma za obnovo zdravja in počutja. Poživljajo zdrav pretok življenjske energije v telesu, ki je obenem svetlobni pretok biofotonov. Prana ali vitalna sila v telesu je orgon, ki se celo vidno svetlika v živem organizmu in ga prežema s svojo energijsko mrežo, ki so jo poznali že stari Kitajci in starodavna Vedska znanost o življenju.

Geo impulzi Bionisa in Bionizatorja izboljšajo biorazpoložljivost dragocenih bioloških hranil, ki jih zaužijemo s hrano. Njun osemherčni energijski bioritem usklajuje obe možganski polovici za optimalno krmiljenje življenjskih procesov v homeostazi, ki pomeni zdravo ravnovesje, v katerem organi in tkiva ne pregorevajo ali slabijo.

Pod vplivom geo impulzov Bionisa in Bionizatorja ostane več energije za prebavo in zdravo celično presnovo, ki iz hranil bolj temeljito potegne dragocena biološka hranila in ne proizvaja odpadnih kislin zaradi napol prebavljene hrane. Več energije pa ostane tudi za imunski sistem, da se lažje bori proti mikrobom, toksinom in razstruplja telo.

Geo impulzi Bionisa in Bionizatorja dajo telesu moč za celostno in temeljito regeneracijo in vzdržujejo biofotonsko mrežo.

Zelo dobrodošlo je uživanje surove zelenjave zaradi encimske in biofotonske vrednosti. Kraljica zalaganja organizma s svetlobno energijo biofotonov je bio konoplja HempLight, ki NI termično obdelana in jo zaužijemo v surovi obliki kot naravni sok, liofilizirano v kapsulah in kot posušen konopljin prah. Biofotonske meritve so pokazale izredno svetlobno moč surove HempLight konoplje, vmešane v skuto. Njene vrednosti so v meritvah daleč prekašale vse ostale kombinacije hranil. Dejstvo je, da je konoplja svetlobna rastlina in da jo je treba uživati celostno, v organski in surovi bio obliki.

Nosilec biofotonske mreže v organizmu so optična vlakna celičnih membran, v katerih so dolge organske molekule poravnane s svojo bipolarno strukturo električnega naboja druga ob drugi, pri čemer ustvarjajo optične učinke dvolomnosti pri prehodu drobnih svetlobnih utrinkov kot so biofotoni. Biofotonska mreža ima posebne lastnosti. Višje razviti organizmi imajo v njeni zgradbi bistveno več biofotonov, ki so akumulirani in jih organizem zadrži zaklenjene v svojih strukturah za uravnavanje telesa, energije in življenja.

Biofotonska mreža je svetlobna komunikacija in kvantna aktivacija vitalnih celičnih reakcij.

Vitalne frekvence >>

Schumannovi geo impulzi >>

.

BIONIS za bistre možgane, življenjsko moč, boljše okrevanje in vedro počutje